29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Smůla, zatím neumím vložit fotky. Dávala jsem to tu z mailu, když jsem ho zavřela, zmizely i fotky.
Zkusím ještě někdy znovu.
Kocour má krev ve stolici stále.
Včera jsem se šla poradit s veterinářem a myslím, že jsem udělala dobře, že jsem kastraci odložila. Slyšela jsem o něm, že pije a když jsem se s ním setkala včera, připadal mi úplně mimo. Jeho manželka je fajn, ale kdo ví, kdo by to nakonec dělal.
Takže mám vlastně štěstí v neštěstí.
Upravil(a) Eileen (5. 6. 2007 8:56)
Není tady
Ale proč nezajdeš o barák vedle k jinému veterináři, ale hlavně s kocourem, nějaké rady bez toho, aby mu udělal důkladné vyšetření jsou na nic.... Musí přece vyloučit vnitřní zranění, záněty, poranění konečníku, nasadit např. jen měkkou stravu, aby stolice byla spíš lehce průjmová atd.... A ne jen říkat, že je to asi stresem....
Sice to bude možná něco stát, ale třeba na to příjdou hned a kocourovi ušetříš trápení....
Není tady
Macex, jak víš, že je to o barák dál?
Promiň, ale svého kočičáka znám víc než ty. Zatím zvažuju,, zda "dieta", co mi prodala vetka je až tak dobrá. Bohužel, říkám, že kočíčák trpí potravní přecitlivostí, a já jsem v období, kdy krmivo, jež mu absolutně vyhovovalo, přestali vyrábět a já pátrám po dalším. Takže, zatím není situace kritická, a já bych určitě, kdyby se to zhoršilo, dělala něco víc. Dělám i tak, ale nejsem pojízdná, takže s tím o dům dál to není tak jednoduché.
Není tady
No, pokud si z vesnice nebo malého městečka a nemáš auto, tak to je samozřejmě problém.... Já to myslela tak, že jeden veterinář není samospása, která zachrání svět a pokud se k němu bojíš dát kocoura kastrovat, protože pije, nebo se staví na hlavu nebo zkrátka se Ti zdá divnej, tak bych tam nechodila ani na rady, takhle to bylo myšleno.... A tu potravní přecitlivělost vydedukoval doktor jen tak, nebo byl kocour na krevních testech a bylo to stanoveno oficiálně? A co tedy podle veta nesmí konzumovat? Která složka potravy v konzervách, kapsičkách či granulích mu vadí?
Není tady
A když tedy mluvíš o granulích, tak Royal Canin nebo Hills pro alergiky a jedince s citlivým zažíváním mu vyvolávají krev ve stolici? To už by bylo skoro na žalobu výrobce... neb to je to nejjj, co se prodává pro nemocný kočky....
Není tady
Původní Technical, nyní Trainer Lamb and Rice doporučené a koupené od vetky jako dieta, ale myslím, že doporučené velmi špatně. A navíc dost hodně drahé. Tak teď nevím, mám to vyhodit, když jsou toho 2kg? Já začínám být docela naštvaná.
Není tady
No, vzhledem k tomu, že s tím skoro nikdo neobchoduje, tak to asi není moc oblíbené...
Ale není mi jasné, proč ti nacpala standardní Lamb and Rice pro normální kočky s normálním zažíváním, když Ti teda řekli, že je to granulema a je asi citlivý a tudíž Ti snad měla z této řady (když už ji dealeruje ) doporučit toto:
http://jamis-kocky.net/krmiva-pro-kocky … ?krmivo=99
Jinak o Technicalu pro kočky jsem se nedočetla skoro nic, ale v psích diskuzích byl zcela vypískán, že po něm měli pesani průjmy, řidší stolice a krev ve stolici. Proto se sem asi už nevozí.... Takže můžeš být ráda....
Osobně bych doporučila koupit z nějaké řady např. Hillsu, Canin Royalu nebo i tohohle Traineru, či Eucanuba malý sáček (dělají se i do kila) tzv. koštovací granulí přímo určených na citlivé zažívání tzv. sensible a uvidíš, pokud zachutná a přejde na něj, tak tenhle ti zadělaný vydrží klidně i půl roku a po troškách ho budeš přimíchávat do těch jiných granulí a zkrmíš ho.... Škoda vyhazovat...
Není tady
No vidíš a já teď zase četla na diskusích "Kdepak jsou Technical, že kočky po něm právě neměly průjem" ale taky jsem jinak nic moc nenašla.
Chci mu dnes koupit ty pro citlivé zažívání, protože vidím, že jinak to nepůjde.
On není nějak šíleně přecitlivělý, jen to chce najít to pravé a momentálně zklidnit zažívání.
Krmila jsem ho kdysi i rýží s mrkví a kuřecím, ale obávám se, že teď bych ho nepřesvědčila. Navíc žrát potřebuje, protože Trainers mu nejedou.
Není tady
Je mi jasné, proč mi nacpala nedietní. Chtěla se zbavit přebytečných granulí. Já jí důvěřovala, že mi radí správně.
Není tady
Problémy s trávením sa môžu vyskytnúť pri zmene stravy alebo keď sa príliš často mení strava. Prípadne alergická reakcia na nejakú zložku. Preto sa radí pri nových granulách postupne ich prisypávať k zvyšku starých, aby pomer starých sa postupne zmenšoval a nových zväčšoval. V takomto prípade sa málokedy zvyknú objaviť prechodné potiaže.
Není tady
Ahoj Mafia, tak u mně je to asi všešchno dohromady. Nevěděla jsem, že časté střídání stravy může také způsobit problémy.
Problém byl u mě, že já nemám do čeho přimíchávat, protože Friskies kocourovi zplsobily tu krev ve stolici. Tak to řeším tak, že Trainer jsem odsunula na neurčito a dávám mu Hills light, trávení už má díky tomu v pořádku, jenže zase na nich nemůže zůstat, aby mi nehubnul. Paradoxně ale přibral, protože zhubnul z Trainer, které něžral skoro vůbec.
To víš maloměsto, byla jsem ráda, že jsem sehnala aspoň tyto Hills.
Mám objednané Pro Plan delicate.
Není tady