Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 26. 5. 2007 7:26

dejavu
♥------
Registrovaný: 22. 4. 2007
Příspěvky: 7

Pórková kaše (zadělávaný pór s jíškou) a bramborem

Kdo mate radi porek, zkuste porek s jiskou a bramborem, je to prekvapive velmi dobre a jednoduche jidlo, jen toho porku musi byt fakt hodne, aby se lidi najedli, lze pridat i maso, pokud se nekdo timhle nenaji, nam to takhle staci a chutna

odkaz na stránky byl nepovolenou reklamou.cilka

Není tady

 

#2 26. 5. 2007 8:13

dagi
Host

Re: Pórková kaše (zadělávaný pór s jíškou) a bramborem

vypadá to moc lákavě!

já občas do kaše přidávám pórek udělaný na másle - to mohu taky doporučit wink

 

#3 28. 2. 2012 9:02

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 146

Re: Pórková kaše (zadělávaný pór s jíškou) a bramborem

To znám a je to opravdu skvělé! Pórek podusit, ne moc, dát do toho nakrájené uvařené brambory a třeba opečený buřtík. Nebo já ten buřt rovnou nakrájím a dusím i s pórkem. Obvykle si dávám tak tři talíře, protože ač to zní pro mnohé odpudivě, je to skvělé jídlo.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů