Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 25. 5. 2007 21:27

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Pink Floyd: The Wall

Viděli jste někdo? Včera jsem to viděla už podruhý a dojmy opět velmi smíšené, třeba mi je pomůžete urovnat;)

Není tady

#2 4. 6. 2007 14:06

defy
♥------

Re: Pink Floyd: The Wall

the wall - na mě to působilo strašně silným dojmem, je to nářez a maj recht

http://www.eticker.co.za/tickers/88azq3r7nqxndt6b.png

Není tady

#3 4. 6. 2007 16:29

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Na mě právě taky,potřebuju to asi ještě párkrát vidět,abych to úplně dovstřebala. Když jsem to viděla prvně,tak jsem pak měla úplně hrůzu pustit si ty CD...Ono se to poslouchá úplně jinak,když pořádně nevíš o čem zpívají a do jakých souvislostí to pak zakomponujou...

Není tady

#4 4. 6. 2007 20:15

majkafa
Host

Existuje ještě jiná zeď - celá kreslená.
Zeď je už asi tááák 26 let mou srdeční záležitostí. U ní jsem se učila na většinu zkoušek na VŠ. Spolužačky nechápaly, jak se u něčeho takového můžu učit. Miluju The Wall. Tento týden si ji poslouchám nejméně jednou každý den. A holky, vy asi ještě nebudete pamatovat. Ale v roce 1990, když se sjednocovalo Německo, byla u Brandenburger Tor v Berlíně provedena The Wall tak, že každou píseň zpíval jiný známý světový zpěvák nebo zpěvačka. Zrovna včera jsem skoukla Mother v podání Sinead O Connor, nebo jak je to správně.

#5 4. 6. 2007 20:43

x256987
Host

Hlásím se k milovníkům filmu i hudby, když mi bylo asi sedmnáct a The Wall dávali u nás v kině, šla jsem pětkrát, každý den, co promítali... Dneska má DVD čestné místo na polici a film v mém srdci hjarta

#6 5. 6. 2007 7:57

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

taky ho mám, je to super

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#7 5. 6. 2007 9:41

Honey
♥♥♥♥---

Krásná hudba a moje srdeční záležitost smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí