6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mamči zrovna čtu Betynku je tu hezky rozepsáno očko od narození, tak jsem Vám ho sem přepsala kdo ji nemáte, třeba se to někomu bude hodit
4den - 6týden - tuberkuloza
dále se očkuje 4 dávkami Hexavakcíny (zákrt, tetan, dávivý kael, hemofil, dětská obrna, loutenka typu B)
v 9 měsících můeme začít očkovat proti planým netovicím - Varilrix (cca 1400kč)
poté se podá 4 dávka Hexy
přiblině 13 měsíc bychom mohli podat první dávku proti loutence typu A - Havrix (cca 900kč) přeočkovává se po půl roce
dále 14 měsíc bychom mohli proti meningitidě (jde o zánět mozkových blan) - Menjugate nebo NeisVac-c (cca 700kč)
kolem 15 měsíce se očkuje povinně proti spalničkám, přiunicím a zarděnkám první dávkou (máte monost si vybrat mezi hrazenou nebo nehrazenou - Priorix (cca 650kč)
přiblině kolem 16 měsíce je monost očkovat proti pneumokokovým infekcím (záněty středouí, zápal plic, záněty vedlejích dutin, ale i zánět mozk. blan) - Prevenar (cca 2000kč) a po dvou měsících se přeočkovává
na 19 měsíc vychází druhá dávka očkování proti loutence typu A
po 21 měsíci se očkuje podruhé proti spalničkám
dále bychom mohli zařadit očkování proti klíové encefalitidě (zánět mozku, způs virem z nakaeného klítěte) - Fsme-immun nebo Encepur (cca 400kč) a přeočkovává se po měsíci poté za 9-12měsíců, čtvrtá dávka je za tři roky, potom kadý pátý rok
nakonec očkování proti lidskému papilomaviru způsobujícímu rakovinu děloního čípku a vředové choroby na muském genitálu - Silgard (cca 3500kč) očkuje se třikrát, druhá dávka je 2 měsíce po první a třetí je 6 měsíců po první - můeme začít od 9 roku
Píí e po sečtení přibliných cen za očkovací látky vychází částka kolem 20000kč
cena v závorce je za jednu vakcínu!!!)
Není tady
Jéii, tohle vechno kdy děátko dostane do těla??? Co to udělá s jeho přirozenou imunitou???
Není tady
zuzanka napsal(a):
Jéii, tohle vechno kdy děátko dostane do těla??? Co to udělá s jeho přirozenou imunitou???
Taky mě to dostalo To je děs... Za pár let se bude očkovat, aby dítě nezačalo ilhat.
Není tady
Já osobně se nehrnu do ničeho, co není povinné.
Není tady
ale je to dobre shrnute klaris diky
Není tady
já taky nenechám očkovat nic navíc. Podle mne je to zbytečné zatěování organismu dalím nemocema, i kdy ve vakcíně.
Není tady
No kdy je to takhle shrnuté a jde to za sebou jak na běícím páse, tak to vypadá fakt hrůzostraně. Já jsem očkování navíc konzultovala s doktorem a ten nám doporučil prevenar po roce nebo po druhém roku dítěte. Ptala jsem se ho i na netovice (plané) a říkal, e je lepí, kdy je dítko prodělá.
Není tady
Nám dr nedoporučila také ten Prevenar, netovice jí nechám prodělat, taky je to lepí, teď byla nedávno mezi dětma co je měli a nic, čím jsou děti malé proívají to rychleji a snáz, jen nechám očkovat proti klíatům a Meningoku jinak nic..
Není tady
Holky a proč nedoporučili vai lékaři ten prevenar? e to není tak nutné nebo jsou na něj nějaké patné reakce?
Není tady
Holky uíváte vakcinal sirup při očkování proti rekacím? Máte některá s tím nějakou zkuenost? Předem díky.
Není tady
Káoo, koukám, e ses pořádně rozjela. Ty sis musela toho sirupu ale řádně přihnout....
Není tady
Holky uíváte xxx sirup při očkování proti rekacím? Máte některá s tím nějakou zkuenost?
Já ne - ale na vedlejím vlákně nějaká Káaa píe "nám se taky osvědčil. Tak můete taky vyzkouet..."
Moná se jí zkus zeptat
Není tady
S vakcinalem sirupem máme bohatou a velmi pozitivní zkuenost. Pouíváme při kadém očkování u dětí i dospělých a očkování zvládáme s přehledem, bez teplot a bez reakcí. Je to nejlepí přípravek na trhu. Moc doporučuju. Kupujte přímo na www.vakcinal.cz, vyjde nejlevněji.
Není tady
Ano, souhlasím, s vakcinale máme taky pozitivní zkuenost, očkovali jsme na encefalitidu a děloní čípek a v pohodě. Bez reakcí. Té kupuju na www.vakcinal.cz.
Není tady