19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Úřad pro ochranu osobních údajů stanovil podmínky pro umístění kamer ve kolách.Jak jsem vyrozuměla kamery mohou být na chodbách ale ne ve třídách a nesmí snímat učitele a to ani s jejich souhlasem.Umístění kamer je poslední monost kdy jiné metody selhaly.Důvody jsou jen bezpečnostní.
Zajímalo by vás co se ve třídě , kde vae dítě tráví pět a sedm hodin od pondělka do pátku , děje? Myslíte ,e jako rodič máte právo vědět jak tráví vá potomek polovinu dne,jak se chová ke spoluákům a učitelům a oni k němu? Chcete znát výchovné metody které pouívá kantor při výchově vaeho dítěte nebo jste smířeni s tím ,e kolní docházka je povinná a stát se postará?.Nemáte někdy pocit ,e povinnost posílat děti do koly vám ukládá i svěřit své dítě osobě které by jste nenechali pohlídat ani těně?
Není tady
Sice nejsem rodič, ale rozhodně to není patný nápad.
Jen nerozumím tomu - kamera nesmí snímat kantora a to asni s jeho souhlasem? Jak to chtějí udělat - kamera má snad nějaký záběr a tím pádem by tamtudy učitel vůbec nesměl projít..... A proč by učitele nesměli snímat a áky ano? Děti přece také mají právo na ochranu.... A koneckonců proč by nemohli být i ve třídě, myslím, e tam by to naopak bylo mnohem rozumějí ne na chodbě.
Není tady
Já bych byla pro kamery
Není tady
a já bych byla pro umístění na internetu. a zároveň by kamery mohly v práci snímat i vechny dalí lidi a nejem v práci, ale i o volném čase a doma a tak. A úplně by se tím zahltil internet a¨kdyby náhodou ne, tak bycho vichni mohli sledovat své děti a cizí děti a vechny lidi. Ale nevím, kde bychom na to brali čas. Já ctím právo na soukromí svých dětí, myslím, e by jim to nebylo moc příjemné a obávám se, e ani mě.
Není tady