27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
No, kluk je hloupej a natolik zlej, e pokrábal včera - pokodil na ulici parkující drahá (např.Lexus) auta, načez ho odvezla policie. Dnes jeho matka ve kole něco podepisovala a kluk ve kole nebyl. Holka tajně ílí radostí, e ho snad konečně ...vyhodí???
Jinak jsem se dozvěděla, e NELZE dítě jen tak vyloučit ze Z, proto tam ZASE chodí. Hm! Jsem v kontaktu s Českou kolní inspekcí, která ma zato, e kola problém neřeila a e problém existuje. Taky jsem kole oznámila, e a napadne mé dítě, u volám taky policii, píu zřizovateli koly a České kolní inspekci, která od 1.9.2007 !!!!má specielní sekci, kde bude radit rodičům ve vztahu ke kole (novinka). Dosud jsem neuvedla, o kterou kolu se jedná. DOkonce mne radili, e kdy se bojí ostatní rodiče, máme jim napsat anonymně. Pak to padne jenom na mne a já se nebojím své jméno uvést, nakonec by to byla hloupost, kdy jsem jediná, které to vadí a která předem řekla, e to v nejhorím udělá.
Ale holce jako novinka se vyhodil koní ekzém, take navíc k alergii z nervů i toto???
Z tajného zdroje vím, e kola -ředitelka přiznává (ne rodičům), e s klukem problém je, ale prý nemá páku, právě jak se ho zbavit!
Já jsem původně tady psala jenom jako pokračování-vývoj situace, třeba to někoho zajímá a třeba to jako já tak řeí ....bez úspěchu.
Není tady
Musim - je to předevím problém tvojí holky, kineziologie, psychologický trénink, zkouí? POkud se nenaučí nebýt obě, bude mít obdobné problémy kdekoli.
Není tady
Na kineziologii jsme chodili s ní kdy jetě chodila do kolky a psychotrénink mne nenapadl. Psycholoka ji namlouvala, e se klukovi líbí a zřeujmě nevhodně blbě projevuje svoji náklonnost k ní. Nevím, jestli to je dobrý argument....
Není tady
Musim napsal(a):
Na kineziologii jsme chodili s ní kdy jetě chodila do kolky a psychotrénink mne nenapadl. Psycholoka ji namlouvala, e se klukovi líbí a zřeujmě nevhodně blbě projevuje svoji náklonnost k ní. Nevím, jestli to je dobrý argument....
Ahoj.............já mám lehce postienou dceru a vdy jí na kole ikanovali .........na prvním stupni nejdřív ikanovali dvě holky její kamarádku a nikdo to neřeil, ani třídní ani psycholoka ze koly, take ta kamarádka odela na jinou kolu a hned začaly ty samé holky ikanovat dceru..........Dokud jsem chodila za třídní, nedělo se vůbec nic.....přesně jako s tou kamarádkou ..............tak jsem si zala do organizace, která se stará o postiené ......ti doli do koly a od tý doby byl klid.....učitelka úplně otočila a najednou to lo......holky ani nemukly......
Úplně to samý se opakovalo na střední kole .........jeden kluk jí íleně ikanoval a nejen jí........třídní nic neřeil........tak tam doli odjinud a najednou ticho po pěině, kluk ani necek, dodnes má klid .........jediný řeení je vzít nějakou instituci, která tam dojde.........kola se toti moc bojí slova ikana, oficiálně.......pokud má dcera tak závaný problémy a strachy, tak se to řeit musí......to je toti problém hlavně toho kluka a co je vám po tom, e má problémy
Není tady
Píu trochu z druhé strany. Mám hyperaktivního syna, ve kolce i ve kole neustále řeíme jeho chování. Je divoký a impulzivní. A dnes mi volala maminka jedné jeho spoluačky, e ji neustále taranyzuje a e kvůli němu má problém chodit do koly. Uhodila jsem na něj, ale nepřiznal vyhroování ani ubliování. Prý se holčičce vichni posmívají a on s ostatníma, protoe je ubrečená. A já nevím. Mám mu věřit nebo ne? Je to moje dítě. Nemůu mu něco takového tolerovat, ale nechci aby se zatvrdil. Znám jeho spoluáky, jsou tam i větí "kvítka". Ale řeit to budu. Kluk má přísný zákaz se té dívenky vímat. Chodíme na psychiatrii kvůli soudtředění, na přítím sezení proberu ve s paní doktorkou a uvidíme. Jen aby jste věděli, e ani matky na druhé straně to nemají jednoduché. Obrečela jsem to.
Není tady
U je to dobré, stačilo si s ním promluvit. Prostě jen nechápal, e jí její chování můe vadit. Vysvětlily jsme si to a je to u dobré. Samozřejmně jsem si to ověřila i u rodičů té dívenky.
Není tady