29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu a zkušenost se zdravotními botami. Jsem po operaci páteře a mám vbočený palec na noze. Osvědčily se mi boty zn. Santé FLY-FLOT, ale marně je několik měsíců sháním. Prosím, poraďte, kde sehnat nebo zda máte vyzkoušené např. zdravotní boty na míru atp. Děkuji B.
Není tady
Mrkněte sem.
http://www.zdravmat.cz/g/obuv/?sel_vyro … efaultDESC
Krásný den.Marta
Není tady
F.Blanko, napiš mi , prosím, jak vypadají zdravotní boty Santé fly flot. Na internetu nikde fotografie není. Mám stále problémy s příčnou nožní klenbou (dlouholeté). V čem se liší od ostatní zdravotní obuvi... Díky moc.
Není tady
Dobrý den problémy s vbočeným palcem měla i naše maminka a tak jsme jí koupili speciální zdravotní botky. Moc si je pak pochvalovala. http://www.medicia.cz/zdravotni-obuv.html Najdete je zde v sekci dámská zdravotní obuv pro vbočené palce.
Není tady
Odpovídáš na 7 let staré vlákno. Ale pro reklamu dobrý, žejo?
Není tady
modrovous napsal(a):
no a nekomu to možna pomuže
Není tady
Petra88 napsal(a):
modrovous napsal(a):
no a nekomu to možna pomuže
Jistě. Třeba někomu, kdo neumí zadat do vyhledávače dvě slova a zmáčknout enter.
Není tady
Dobrý den.
Reaguji na onu zdravotnickou obuv. Já mám dobré zkušenosti s touto zdravotní obuví.
Používám ji už dva roky a jsem s ní spokojená. Co se týče značky Santé, tak ta je taky velmi dobrá! O jiných variantách, co by se osvědčily nevím, ale nechám si ráda poradit. Tak šup!
Není tady
modrovous napsal(a):
milion stránek s botama umím najít taky, ale kde by byly nějaké zkušenosti to neporadíš že
Není tady
Ahoooj! Díky za tip, ráda značku vyzkouším...já si ráda kupuju ortopedickou obuv (na doma) od firmy www.modom.cz, mají akupresurní body a dělá to výbornou masáž )
Není tady
veškeré oblečení i obuv nakupuji ve freeportu, mají dobré ceny i výběr
Není tady
jo to rozhodně je, mrkněte na freeport.cz najdete tam jaký mají zrovna slevy
Není tady
jdi do p.r.dele s tema reklamama!!!!!!!!
Není tady