27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím o radu a zkuenost se zdravotními botami. Jsem po operaci páteře a mám vbočený palec na noze. Osvědčily se mi boty zn. Santé FLY-FLOT, ale marně je několik měsíců sháním. Prosím, poraďte, kde sehnat nebo zda máte vyzkouené např. zdravotní boty na míru atp. Děkuji B.
Není tady
Mrkněte sem.
http://www.zdravmat.cz/g/obuv/?sel_vyro … efaultDESC
Krásný den.Marta
Není tady
F.Blanko, napi mi , prosím, jak vypadají zdravotní boty Santé fly flot. Na internetu nikde fotografie není. Mám stále problémy s příčnou noní klenbou (dlouholeté). V čem se lií od ostatní zdravotní obuvi... Díky moc.
Není tady
Dobrý den problémy s vbočeným palcem měla i nae maminka a tak jsme jí koupili speciální zdravotní botky. Moc si je pak pochvalovala. http://www.medicia.cz/zdravotni-obuv.html Najdete je zde v sekci dámská zdravotní obuv pro vbočené palce.
Není tady
Odpovídá na 7 let staré vlákno. Ale pro reklamu dobrý, ejo?
Není tady
modrovous napsal(a):
no a nekomu to mona pomue
Není tady
Petra88 napsal(a):
modrovous napsal(a):
no a nekomu to mona pomue
Jistě. Třeba někomu, kdo neumí zadat do vyhledávače dvě slova a zmáčknout enter.
Není tady
Dobrý den.
Reaguji na onu zdravotnickou obuv. Já mám dobré zkuenosti s touto zdravotní obuví.
Pouívám ji u dva roky a jsem s ní spokojená. Co se týče značky Santé, tak ta je taky velmi dobrá! O jiných variantách, co by se osvědčily nevím, ale nechám si ráda poradit. Tak up!
Není tady
modrovous napsal(a):
milion stránek s botama umím najít taky, ale kde by byly nějaké zkuenosti to neporadí e
Není tady
Ahoooj! Díky za tip, ráda značku vyzkouím...já si ráda kupuju ortopedickou obuv (na doma) od firmy www.modom.cz, mají akupresurní body a dělá to výbornou masá )
Není tady
vekeré oblečení i obuv nakupuji ve freeportu, mají dobré ceny i výběr
Není tady
jo to rozhodně je, mrkněte na freeport.cz najdete tam jaký mají zrovna slevy
Není tady
jdi do p.r.dele s tema reklamama!!!!!!!!
Není tady