29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Dobrý večer, já nakupuji vonné svíčky skoro všude kromě chodby do bytu.
Není tady
Tyjo, to musí být smradu. Hodně větrej.
Není tady
ElinkovaB napsal(a):
Dobrý večer, já nakupuji vonné svíčky skoro všude kromě chodby do bytu.
U vás v chodbě se dají koupit vonné svíčky? A ty je tam nekupuješ??? No to má asi z tebe ten tvůj zaměstnavatel velkou radost!
Není tady
Zdravím, ráda bych taky začala používat něco na provonění bytu, ale když si představím, co všechno z těch osvěžovačů a vonných svíček vdechujeme za humus, tak mě to rychle přejde :-D Používáte někdo něco přírodního nebo prostě něco, co neškodí zdraví takhle na provonění bytu/domu? Asi mám smůlu a budu se muset smířit s tím, že to jsou všechno akorát chemický srajdy :-/
Není tady
Zkuste tenhle likvidátor pachu https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-a … nost-len/. Je úplně přírodní a nijak neškodí zdraví, na tom si taky dost zakládám. Šplíchá se to hlavně na místa, která jsou zdrojem pachu nebo i tak do éteru :-D a mají i jiné vůně, než ten len. Za tu cenu je to za mě pecka.
Není tady