6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co pouíváte za vůně, osvěovače a parfémy? Mám vdycky hrozné dilema něco vybrat a zrovna jsem se přestěhovala. Předchozí nájemníci asi moc na čistotu nebyli, take je tam jak v polepovně. Úklid samozřejmě provozuji pravidelně a větrám také pravidelně, ale stále to není ono. Díky za rady.
Není tady
Jestli můu poradit-od Salusu (vonný olej do aromalampy). Pouívám pár kapek a provoní celý byt a co je důleité-při několikanásobném pouití u se Ti ta vůně nějak usídlí v bytě. Mám nejraději ,,Pohodu" a ,,Levanduli".
Není tady
Díky Káčo. Vyzkouím, uvidím... Snad to pomůe.
Není tady
zofko ten olejíček nakap na kousek třeba toaletáku a vysaj ho vysavačem při vysávání to ti voní okamitě ,je to lepí ne ty vůně do vysavače jak draze prodávaj
Není tady
Mejado, ty má dobrý nápad!!!Já mám papírové pytlíky , tak rovnou kápnu na něj.Dík
Není tady
Holky, tak problém byl vyřeen... dala jsem si do zásuvky stojek s vůněma od Ambipuru a jak se to kadou chvilku mění, tak cítím pořád takovou příjemnou vůni... Ale díky za rady.
Není tady
Pouívám také vůni do zásuvky.Air Wick- růi..vydrí dlouho a vůně je příjemná...
Není tady
Kdysi jsem to pouívala, ale od té doby, co byl v TV pořad o těchto vůních (do zásuvek, nebo na postavení)-e způsobují rakovinu, u o tom nechci ani slyet!
Není tady
Taky bych nechtěla celý den dýchat syntetické chemické výpary...
Není tady
Bety, nevím odkud jsi, ale myslím si, e v Praze dýchám celý den mnohem horí věci, ne osvěovače vzduchu. A věř mi, e kolikrát bych radi třeba v tramvaji dýchala tu "systetiku" ne výpary lidkých těl, jejich majitelé asi deodorant neznají...
Není tady
Holka já ti to věřím, ale jetě PLUS k tomu vemu navíc nechat vypařovat do bytu chemikálii a dýchat ji... ALE pozor, já nikoho neumravňuju, já jen říkám, e bych to nedělala já, píu tam doslovně e já bych to nechtěla, jak to dělají druzí je mi úplně jedno.
Není tady
Tak já ty umělé voňky taky nemůu, ale mám kamarádku, která má vdy byt jako muzeum (čistý) a jednou jsem tak seděla v obýváku a co 15 minut jsem měla infarkt, protoe nademnou cosi pouklo a snesla se na mě sprka parfému z takového hrozného dávkovače, který měli zavěený na gaučem! Hrůza, to bych si dala snad na WC, tam to toleruju.
I kdy to moná u nás nevoní po levanduli a růi, tak tohle nikdy.
A na jiné diskusi jsem četla, e někteří kupují vůně do bytu, které stojí tolik, co značkové parfémy, tak to u taky nevím, asi jsem prdlá, ale 1500 za vůni do bytu bych taky nedala.
Není tady
v bytě pouívám prostorové aromatikum Green a nebo si dám do vysavače voňavé granulky,které byt také provoní,ale sprej je samozřejmě lepí,nebudu kvůli vůni pořád luxovat
Upravil(a) vlkova37 (27. 8. 2007 23:22)
Není tady
My pouíváme větrání, vůně čerstvého vzduchu je nejlepí. Obzvlá kdy kolem projede traktor s hnojem.
Ne.. Ale také pouíváme aromalampičky. Nebo kdy chci rychle, třeba chvíli před návtěvou, prsknu tam trochu toaletní vody..
A v zimně při suení prádla na topení, se krásně vypařuje avivá.
Upravil(a) Veru (28. 8. 2007 13:59)
Není tady
Z balkónu mi voní čerstvě vyprané prádlo. Jinak pouívám stejně jako Veru aromalampy nebo vonné svíčky (klidně nazapálené). Je to jemná vůně - nic nepřirozeně ostrého.
Není tady
Ahojte holky:) pokud chcete doporucit nejaky vonitecka tak se mrknete na www.ecofresh.cz
Doopravdy je to moc dobry a dlouho to vydrzi,je to nove tak moc lidi o tom nevi,josu tam ruzne vunicky ,pokud budete chtit poradit s vyberem vune tak se na mne muzete obatit.Mne treba osobne nejvice voni Levandule,mango,nebo kiwi.
muzete si to zavesit kam koliv ja si to treba i davam mezi pradlo do skrine:D
Není tady
Ahoj holky ráda bych do bytu pořídila nějakou vonavou dezinfekci kterou bych mohla vytřít celý byt.Prostě něco co není cítit chlorem.
Není tady
Ahoj ja doma pouzivam Dezisan.
Není tady
To neznám a co je to zač.Doufám, e je to něco dobrého a voňavého a ne něco jako savo. Kde to kupuje.
Není tady
To se neda vubec se savem srovnat.Je to bez chloru a krasne to voni a hezky vse vycisti.Kupuji to na www.guaa.cz
Není tady
To neznám a co je to zač.
Kde to kupuje.
Za větou tázací píeme otazník... kdyby sis místo otravování tady radi zopákla četinu - výzo je za chvilku...
Není tady
Se na to musím podívat.Díky za tip
Není tady
Se na to musím podívat.Díky za tip
No to se podívej... a mají rodičové a pančelka radost
Není tady
ElinkovaB napsal(a):
Dobrý den, já jsem teď objevila bezva svicky na ..., znáte je? pouíváte?
Znám, ale moc nefungují. Tohle je daleko účinnějí: ... sirne-svice-k-dezinfekci-vyrobnich-a-skladovych-prostor
Upravil(a) normální chlap (22. 1. 2020 19:45)
Není tady