|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Prosím, djete mi aspoň tip na kreslené obrázky s motivem prázdnin (pirátské lodě, slunečníky, parníky, moře, lehátky na pláži ap...). Potřebuju udělat plakátek do dětské knihovny s půjčovní dobou o prázdninách a jak surfuju, tak surfuju, nic jsem hezkého nenašla....
V hlavě mám kus pláže se slunečníkem a lehátkem, přes které je přehozen ručník a na zemi se válí míč ...snad si to budu muset namalovat 

Pokuď znáte nějaké linky na obrázky, nejen na gify, s nějakou letní tématikou, budu moc vděčná!
Není tady

Regino otevři si www.seznam.cz a nahoře vyber obrázky a zadej motiv, snad si vybereš.Zkusil jsem např. http://www.obrazky.cz/?q=pl%C3%A1%C5%BE … r=1&s=
Není tady
Není tady

Regino, četl jsem to zbrkle a přehlídl jsem slovo kreslené :-(
Není tady

Není tady

Není tady
Není tady
Moc díky za odkazy, zejména ty ubrousky , Cilko , jsou naprosto bomba! Jsem ujetá na takové obrázky (na ubrousky, sbírám vánoční a velikonoční a miluju motivy květin, např. anglické růže), hned jsem si vybrala motiv !
Krásný den!

Upravil(a) Regina (24. 5. 2007 12:25)
Není tady
Já se to nenaučím, to vkládání obrázků.Tož jen jesm chtěla Cilko říct, že jsem díky tobě našla, co jsem chtěla! Hip hip hurá! Hihp hip hurá! Hiph hip hurá! 
Upravil(a) Regina (24. 5. 2007 12:40)
Není tady
no jak jsi popisovala,co chceš, tak se mi vybavil právě ubrousek, který jsem za tím účelam v zimě koupila, že z něj bude obrázek...... byl tak úžasně letní, jen se bojím, že dřív bude zima než se k tomu dostanu, ale to neva, léto zas přijde 
jsem ráda, že jsem se trefila
Není tady