3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Anetaslad napsal(a):
Já mám klasický dvoubřitý holící strojek přítelův.A oholím se tím lépe ne nějakými epilátory nebo krémy Atd.
ale to je něco jiného, kadý se nechce holit... já mám např. dámský elektrický holicí strojek i epilátor a kadý pouívám na něco jiného...
Není tady
Povězte mi, dámy, jak dlouho Vám vydrí nohy hladké po důkladné epilaci?
Připadám si jako magor, koupím si skoro za 3000,- vychytávku, která tvrdí, e mě odchlupí na 4týdny... a já má druhý den normálně chlupaté nohy! (jsou to malé chloupky, ale z blízka jsou dobře vidět...)
Co to je za ptákovinu tedy?
Není tady
KůeLíná napsal(a):
Připadám si jako magor, koupím si skoro za 3000,- vychytávku, která tvrdí, e mě odchlupí na 4týdny... a já má druhý den normálně chlupaté nohy! (jsou to malé chloupky, ale z blízka jsou dobře vidět...)
Co to je za ptákovinu tedy?
Jo reklama je reklama nesmí vemu věřit.Já si nohy neholím ale třísla mě vydrí skoro týden po oholení klasickou iletkou.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
KůeLíná napsal(a):
Co to je za ptákovinu tedy?Jo reklama je reklama nesmí vemu věřit.Já si nohy neholím ale třísla mě vydrí skoro týden po oholení klasickou iletkou.
Nevěřím reklamám enormně, ale čekala jsem, e třeba týden to vydrí... ne, e ne ani pár dní
Neholí si nohy???
Není tady
KůeLíná napsal(a):
Ariesek67 napsal(a):
KůeLíná napsal(a):
Co to je za ptákovinu tedy?Jo reklama je reklama nesmí vemu věřit.Já si nohy neholím ale třísla mě vydrí skoro týden po oholení klasickou iletkou.
Nevěřím reklamám enormně, ale čekala jsem, e třeba týden to vydrí... ne, e ne ani pár dní
Neholí si nohy???
No já tak chlupatý zase na nohách nejsem,ale mám dost zarostlé břicho a třísla lezlo mi to ze slipů a plavek a to se mě nelíbí tak jsem to začal napřed jen zastříhávat a pak jsem to jednou oholil a přilo mě to lepí a příjemnějí.Na nohách mám jenom pár krátkých chloupků tak to zase tak neřeím a kdyby mě jednou chytla blbá tak si toho ani nikdo nevimne.
Není tady
Já jsem tedy se svým novým zázrakem(nevím jak se jmenuje) móóc spokojená. Je tam součástka - nějaký kov, kt se dá zmrazit, ale nemusí, a pak tlačím na tu u depi-epi pokoku a ono to tam chladí. Musím říct, e kdy na to tlačím, (i nezmrazený) tak cítím jen ten tlak a to jsem rvala jó křoviny. O nohách vůbec nemluvím, to je úplně v poho. A řekla bych e teď po asi 3 týdnech něco dorůstá, ale jen sem tam. Asi jsem se orvala dobře. Jen v podpaí jsem měla krátké, tak to jenom depiluju, ty nely vyrvat.
Není tady
Wiki: Tak to Ti závidím, já to mám dorostlé druhý den:(
Co má za značku?
Máte někdo taky Braun Silk epil xelle a jste spokojeny?...
Není tady
http://www.korunka.cz/damske-strojky/ro … air-2-in-1
Ve čtvrtek jsem si objednala tenhle strojek. Doteď jsem se holila a jeliko jsem v minulým ivotě byla medvěď a srst mi zůstala, tak jsem u po ranním holení měla odpoledne strnitě. Holím se opravdu vude a kadý den a je to úmorný. Jednou jsem zkusila voskový pásky na podpaí, přesně jak někdo výe u popisoval - dvy dny jsem nemohla k sobě dát ruce a navíc jsem na několika místech krvácela. Hladká kůe mi vydrela asi tak týden, tak nevím jestli to stálo za tu bolest.
Nemáte někdo tu Rowentu? Tady u nás v obchodě jí měli za 2200 Kč a na netu je o 700 Kč levnějí. Potom jsem jetě hledala dál, na jiných www stránkách stála sice stejně, ale byl k ní i fén.Nadávala jsem si, ale u byla objednávka odeslaná.
Není tady
Iveto X já ji viděla u nás v obchodě a hrozně moc se mi líbila, ale mám jetě původní Braun v dobrém stavu tak jsem nepodlehla...a na holení mám Braun Silk Epil, choulostívá místa si nemůu vykubávat.
Není tady
TamtaOna napsal(a):
Wiki: Tak to Ti závidím, já to mám dorostlé druhý den:(
Co má za značku?
Máte někdo taky Braun Silk epil xelle a jste spokojeny?...
Já mám tenhle jsem moc spokojená, podpaí a třísla nedělám ničím jiným a ani stopa po nějakém pupínku a má i zastřihávač chloupků
Není tady
Jinak mám jetě depilační Braun na vykubávání ale ten pouívám se sebezapřením na nohy, dělám to u roky a pořád mě to bolí a pak musím pouít Fenistil gel...
Není tady
Bety, nad Braunem jsem taky přemýlela, nakonec jsem riskla tu Rowentu kvůli chladícímu vzduchu, který má údajně sniovat bolest. No ale věřme tomu, e. Braun je prověřená značka, je fajn, e jsi spokojená, mimo jiné má moc hezký desing.
Není tady
Iveta X: díky, tenhle je jen holicí, ten nepotřebuje chlazení. Epilační mám sice taky Braun, ale u moc roků a ten by teda potřeboval chlazení jak sůl! Trpím jak zvíře. Čekám a dodělá a pak si koupím něco modernějího.
Není tady