19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Jéé, to je jasné, blbě jsem to napsala. Měla jsem je 2-3mm dlouhé po předchozím oholení iletkou, kdy jsem si je la dočista vytrhat epilátorem. Jakoe hezky srovnané na jednu délku.
lupina montana napsal(a):
Jak na 2-3mm epilátorem, Báro??
Přece epilátor ti je vytrhá dočista...aspoň ten můj.
Jo a Wiki, je to Phillips Ice...něco. No je v tom Ice.
Není tady
lupina montana napsal(a):
No tak buď nějakej ten Ice s chladítkem "přímo na těle epilátoru", nebo bambucký máslo, zkus.....Mně funguje tělové máslo s cedrem, zázvorem a bambuckým máslem, ale to dělá Manufaktura ve Varech, to tam u vás asi nědosta...
Tak to bambucký máslo u nás mají s růí a jetě jiné se zázvorem myslím .... tak co, mám brát to s růí??? Zázvor nemám ráda ani na jídlo...
Není tady
No jo, machřila jsem, jak to zase zkusím trhačem, ale opět jsem zbaběle sáhla po iletce.
Není tady
jsem s vámi spokojená - páč jste mi gut poradily a mi vlčice potvrdila přímo můj tip. Take jdu si ho koupit!!!!! Smrt chlupům!!
Není tady
Teď běí v bedně zase reklama s akcí, kterou dělá Braun ca. 1x za rok na měsíc, e na vechny zakoupené epilátory v tom období platí ta ochranná lhůta na vrácení peněz, v případě, e to nevyhovuje....
To je startovací čára pro ty, které pořád pochybují a nemají odvahu si takovou věc koupit, kdy neví, zda snesou tu bolest.
Není tady
Wiki napsal(a):
jsem s vámi spokojená - páč jste mi gut poradily a mi vlčice potvrdila přímo můj tip.
Take jdu si ho koupit!!!!! Smrt chlupům!!
napi jak to dopadlo... v případě potřeby pak natřít Fenistil gelem hodně pomůe!
Není tady
Bety a pomůe to v tříslech? Tam, kdy pouiju iletku, jsem pěkně kropenatá. No, zkusím to.
Není tady
Jo holka, to si já nemůu dovolit ani vyzkouet, jednou jsem zkusila a měla krvavé fleky a modřiny, třísla já holím HOLICÍM strojkem dámským, Braun! I podpaí, na to já kubátko nevemu...
má i zastřihovač chloupků...
Není tady
Bety napsal(a):
Tak to bambucký máslo u nás mají s růí a jetě jiné se zázvorem myslím .... tak co, mám brát to s růí??? Zázvor nemám ráda ani na jídlo...
Jestli je od Manufaktury, tak růi mají pěknou, prý divoká - no nevím, ale je to fuk, je hezká. Mám růovej gel, mýdlo i sůl do koupele. Hezky to voní.
A posly, on je nějakej masík, co by si holil podpaí vykubávátkem, jo?
Na tom Ice Phillipsu je hlava speciálně na podpaí a třísla a nevytrhává, ale stříhá, ďoblíky se po tom nedělaj.
Ale ten Fenistil je dobrej nápad, kdyby něco.
Není tady
Mně se jetě náhodou dostal do ruky časopis - kde píou o holení, strojcích a jak na to, aby nebyly ta zarudlá místa atd tad. Zkuste na to mrknout - cítím se být povina Vám umonit doplnění informací a rad. Myslím e se to jmenuje svět eny - stojí 12kč.
Není tady
Ahoj holky, tak jsem se rozhoupala a koupila si epilátor (Braun silk-epil x´elle) a musím říci, e kdy jsem ho zapnula, ulekla jsem se, zařval jak sekačka ... ale jsem nadená, skoro mě to nebolelo a mám nohy jak dětský zadeček
Mám hrozně citlivou kůi a i při holení jsem měla nohy zarudlé a nepříjemné... a teď nic negativního...
Tomu říkám věc! Doporučuju
Upravil(a) TamtaOna (29. 6. 2007 14:41)
Není tady
Gratuluji, tak to má být.... Ano, ta hlučnost mne taky kdysi překvapila. Kdy mám u toho putěnou televizi, tak si ji musím sakra dát nahlas....
Není tady
I kdy... asi se na to budu muset vrhnout zase. Slibujou 4týdny ani ,,ň", ale po cca. týdnu u začíná bujení
Není tady
TamtaOna napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem se rozhoupala a koupila si epilátor (Braun silk-epil x´elle) a musím říci, e kdy jsem ho zapnula, ulekla jsem se, zařval jak sekačka
... ale jsem nadená, skoro mě to nebolelo a mám nohy jak dětský zadeček
![]()
Mám hrozně citlivou kůi a i při holení jsem měla nohy zarudlé a nepříjemné... a teď nic negativního...
Tomu říkám věc! Doporučuju
Závidím, závidím, závidím--- taky mám Braun Silk Epil ale bolí, bolí i po x letech jsem si nezvykla a musím si to pak natřít tím fenistilem....jo a taky to po cca týdnu zase raí... no co nadělám...člověk nemůe mít vechno ejo.
Není tady
Ahojky,tak jsem si dnes koupila ten Veet krém proti zarůstání chloupků,včera si oholila nohy,take myslím,e u zítra budu moct kubat a ozkouet zde tolik opěvované účinky krému Jestli to neklapne,tak ufidíte
Není tady
Já jsem si konečeně po třech letech ty chloupky na nohách místo iletkou vytrhala strojkem. Byly jen dva milimetry dlouhý, ale myslela jsem, e u toho vyrostu. Slíbila jsem si, e je přítě vytrhám zase, ale nevím, nevím, jestli na to budu mít dost opdvahy. Jo a taky jsem ty nohy měla do druhýho dne jako čerstvě okubaná slepice.
Není tady
Já jsem se inspirovala a koupila jsem si epilátor. Dnes se zatím nabíjí akumulátor, take počkám do zítra...
No, zapla jsem to a lekla jsem se Uf, asi si nachystám panáky dva
Není tady
Hm,tak jsem se holedbala,jak těm chlupům dám za ui a oni se asi potvory lekly a nevyrostly ani o kousíček... No taky dobreh způsob,ne? Vyděsme chlupy k smrti
Není tady
Luizi napsal(a):
Hm,tak jsem se holedbala,jak těm chlupům dám za ui a oni se asi potvory lekly a nevyrostly ani o kousíček... No taky dobreh způsob,ne? Vyděsme chlupy k smrti
Ty se má.. nemohla bys přijít vyděsit i ty moje?
Není tady
Bububububu Bety na vás zítra vezme depilátor!!!!
(těm mým to stačilo )
Není tady
Luizi díky ani neví jakou mám radost snad to pomůe!
Není tady
Ahoj dámy, chtěla jsem se zeptat... mám docela citlivou kůi, epilaci snáím (co do bolesti) bez problémů. Jen jsem se chtěla zeptat, mám po epilaci ty nohy jakoby s malými chloupky, ale přijde mi, e je to způsobeno spíe tím, e tam mám takové malé jakoby pupínky, ale je to spíe takové obklopení toho chloupku (asi). Myslíte, e to jsou právě ony ,,zarůstající" chloupky? Pomáhá ten krém? Nemáte s ním problém u citlivé kůe? (vyráky, svědění...)
Není tady
HOlky - mám dotaz, tak jsem se pustila do vytrvhávání chloupků a zjistila jsem, e to nejde nějak moc rychle, e to místo musím přejet snad 10x a jetě tam něco zůstane... Je to normální? Nebo to mám vrátit, e nefunguje? Já měla toti utkvělou představu, e to funguje skoro jako vysavač, jedním tahem je to pryč. A ono to asi tak nefunguje, co?
Není tady
No to není jako vysavač, vysavač saje po celé ířce hubice, ale epilátor má oddělené pinzetky, koukni na to (kdy je vypnutý! ). Take, jak to rotuje, některé to zachytí a některé ne. Zkontroluj si nastavení síly stisku, jestli je malé, chloupky vyklouznou a nevytrhnou se.
Není tady
Já mám klasický dvoubřitý holící strojek přítelův.A oholím se tím lépe ne nějakými epilátory nebo krémy Atd.
Není tady