|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Teprve tento tyden jsem mela moznost shlednout tenhle filmecek. A musim rict, ze jsem se takhle dlouho nepobavila.
Sverak to podal takovym svym nevtiravym humorem, bylo to uplne jako ze zivota.
Vrele doporucuji.
Není tady
Souhlas. Svěráka a celý spolek (který se tam samozřejmě také vyskytne) mám hodně ráda a nezklamou!!!
Není tady
absolutně souhlasím
. po dlouhé době film, který je skvěle obsazen a ještě jsem se u toho smála od začátku do konce
. klidně bych šla znova hned teď

Upravil(a) leny.wood (25. 5. 2007 15:00)

Není tady

Tak jsem konečně viděla ty Vratné láhve. Svěráka moc nemusím,ale v tomto filmu opravdu s Danielou Kolářovou perlí. nemají chybu...Skvělej film..
Není tady
přišel mi to skvělý film, který opravdu pobavil, ale je tam i spousta myšlenek, které jsou hlubší a vtipně schované 
Není tady
Mozna to bude nekoho zajimat... Ja to jeste nevidel...
http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/ … cenze.html
Není tady
NAprosto se nedivím že autor nepovolil diskusi k tam stupidnímu článku. Poněkud jednosměrný se mi zdá.
Není tady