Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 5. 2007 20:31

kocicka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Re: Více o Ježíši

Fatima napsal(a):

Řekla bych, že kočička je reinkarnace Hrkalky ;o)

Ale ja nejsem reinkarnace Hrkalky, ja jsem ted nick tady nekdy mela! Akorat jsem od neho pak ztratila heslo ... roll

V tom je totiž láska k Bohu, že zachováváme jeho přikázání; a jeho přikázání nejsou těžká, neboť kdo se narodil z Boha, přemáhá svět. A to vítězství, které přemohlo svět, je naše víra.
Kdo jiný přemáhá svět, ne-li ten, kdo věří, že Ježíš je Syn Boží?

Není tady

#27 23. 5. 2007 20:37

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

No, taky si myslím, že na její příspěvky by bylo nejlépe nereagovat.
Mně se zdá, že Kočička tady se svými bludy hraje roli fackovacího panáka, nač se těší, jako malý dítě na lízátko. Negativní ohlas je pro ni dobrý ohlas a to, že na toto vlákno přitáhla spoustu pisatelek s útrpnými poznámkami pochybujícími o jejím duševní zdraví, či pouštějícími se do debat na úrovni Bible Svaté ji naplňuje nesmírným potěšením.
Za sebe mohu říci jen tolik:
Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je Království nebeské.
To není myšleno na Kočičku, ale na ty, kteří se nechají vtáhnout do jejích zcestných debat, zatímco Kočička si mne ruce, jak je se svými názory najednou středobodem vesmíru stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 23. 5. 2007 20:42

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

kocicka napsal(a):

Fatima napsal(a):

Ale ja nejsem reinkarnace Hrkalky, ja jsem ted nick tady nekdy mela! Akorat jsem od neho pak ztratila heslo ... roll

No, tak na to konto se mi chtělo napsat: No vidíš, jak jsi vypatlaná, ale z vrozené slušnosti jsem si podobnou invektivu raději odpustila lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#29 23. 5. 2007 20:43

kocicka
♥♥♥♥---

Kiara napsal(a):

No, taky si myslím, že na její příspěvky by bylo nejlépe nereagovat.
Mně se zdá, že Kočička tady se svými bludy hraje roli fackovacího panáka, nač se těší, jako malý dítě na lízátko. Negativní ohlas je pro ni dobrý ohlas a to, že na toto vlákno přitáhla spoustu pisatelek s útrpnými poznámkami pochybujícími o jejím duševní zdraví, či pouštějícími se do debat na úrovni Bible Svaté ji naplňuje nesmírným potěšením.
Za sebe mohu říci jen tolik:
Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je Království nebeské.
To není myšleno na Kočičku, ale na ty, kteří se nechají vtáhnout do jejích zcestných debat, zatímco Kočička si mne ruce, jak je se svými názory najednou středobodem vesmíru stolt

Ne uplne, Kiaro, me tesi, ze se tady mluvi o Jezisi, protoze On si to zaslouzi a je toho hoden. To, ze jsem na pretras ja neni moje chyba. Nevim, proc tady lidem prijdu zajimavejsi nez Jezis, to fakt nechapu.
Kazdopadne Kiaro, super ze jsi tady, Jezis te miluje a ma pro tebe a tvuj zivot jenom dobre veci!!!

V tom je totiž láska k Bohu, že zachováváme jeho přikázání; a jeho přikázání nejsou těžká, neboť kdo se narodil z Boha, přemáhá svět. A to vítězství, které přemohlo svět, je naše víra.

Není tady

#30 23. 5. 2007 20:44

kocicka
♥♥♥♥---

Kiara napsal(a):

kocicka napsal(a):

Fatima napsal(a):

No, tak na to konto se mi chtělo napsat: No vidíš, jak jsi vypatlaná, ale z vrozené slušnosti jsem si podobnou invektivu raději odpustila lol

Dyt jsi tvrdila, ze nebudes na mne reagovat ... gloria. Kazdopadne, kocicka a hrkalka je jedna a ta sama osoba.

Není tady

#31 23. 5. 2007 21:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

A Hrkálka - to jako Chrastítko, jo?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#32 23. 5. 2007 21:35

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Kočičko, z těch videí mám negativní pocit. Pokud se mě snaží někdo přesvědčit tímto tónem, mám dojem, že si mě neváží.

Bůh nás miluje takové jací jsme, láska si neklade podmínky - ale tahle prezentace mi připadá jako nátlak.
Když někdo na mě začne takhle mluvit, odejdu. Neobohacuje mě to. Život je o něčem jiném.
Ale díky, snažím se přijít na to, proč mám potřebu na tvůj příspěvek reagovat.  dumbom

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#33 23. 5. 2007 23:58

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Jee, kocicka je nase stara Hrkalka. rock  A koukam, ze porad stejna big_smile
Tak ted aby se jeste vratil Backy, aby bylo veselo  tongue

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#34 24. 5. 2007 7:28

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jenže Bubli, ona to není sranda, spíš pořádná tragedie. Vidím, že na vedlejším vláknu už došla trpělivost i Pan a Pedrovi ( konečně), ale stejně jim patří vřelý dík za skvělý rozbor a poučení pro ostatní ( slyšící).  pussa  hjarta

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#35 24. 5. 2007 10:22

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Spis tragikomedie. Me uz ty vlakna o Jezisovi ani nebavilo poradne cist, protoze to je porad to same dokola.roll

Ale za jedno musim kocicce podekovat, pred par dny jsem se tak trochu zase placala v nejakych problemech, nejak jsem nevedela co a jak, sla na me trosku krize a rikala jsem si, ze by to bylo fajn, kdybych mela neco, co by me vzdycky poradilo a vedlo.
No ale kdyz jsem si precetla jeji prispevky, tak jsem si uvedomila, ze je mi milionkrat milejsi obcas se v tom placat, tapat a prosekavat se tim sama nez byt "spasena" a mit ve vsem jasno a na vsechno odpoved.  smile

Není tady

#36 24. 5. 2007 19:35

heluš
♥------

Fandím Ti kočičko jseš kočka a jen povídej, pěkně zřetelně , že věříš a hrkalky půjdou do hrkal-love you

Není tady

#37 24. 5. 2007 19:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

bublinka napsal(a):

Ale za jedno musim kocicce podekovat, pred par dny jsem se tak trochu zase placala v nejakych problemech, nejak jsem nevedela co a jak, sla na me trosku krize a rikala jsem si, ze by to bylo fajn, kdybych mela neco, co by me vzdycky poradilo a vedlo.
No ale kdyz jsem si precetla jeji prispevky, tak jsem si uvedomila, ze je mi milionkrat milejsi obcas se v tom placat, tapat a prosekavat se tim sama nez byt "spasena" a mit ve vsem jasno a na vsechno odpoved.  smile

Však jsem vedle říkala, že se jí omylem poved dobrej skutek lol
Ale taky už mi přijde nezábavná......
Dokonce ani soucit nikde - a to je teda co říct! Páč já jsem schopná soucítit i s ponožkama, že nevisej vedle sebe roll

Není tady

#38 24. 5. 2007 21:04

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Me ten Terry nejak neda v posledni dobe pokoj, tohle sem proste musim dat  smile

Strážník Postihnout-hříšné-vysvětlující-brožurkou byl Omnijec a jeho země měla k hlásání evangelia tradiční přístup - těla nevěřících na mučidla, hlavy na špalek. V současných dnech se věci bohužel poněkud zcivilizovaly, ale Omnijci mají stále velice emocionální a neostýchavý způsob hlásání Slova, takže jen změnili druh zbraní. Strážník postihnout trávil většinu volna se svým bratrem ve víře, jehož jméno znělo Zdrť-nevěřící-mazanými-argumenty, a spolu obcházeli domy, zvonili na zvonky a měli takovou pověst, že kamkoliv přišli, lidé se před nimi v panice ukrývali za, do, i pod nábytek.

Není tady

#39 24. 5. 2007 21:04

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Stále jsem tady tomu odolával ale sláva debatérky kočičky už přesáhla i do jiných fór. 
Tož sem nevydržel a nakouknul.
Ty videa jsou mazec big_smile pár podobnejch ještě razantnějších vystoupení jsem kdysi viděl v USA. Takže na jednu stranu jsem rád že už ten zááápad zase v něčem dotahujem a je dobře že i tady už je možný tohle provozovat. Na druhou stranu je mi ale těch lidí upřímně líto..... fanatismus je obtížně léčitelná nemoc duše a tyhle lidi ji už mají značně rozvinutou.

Jinak musim říct kočičko že pokud tvoje příspěvky jsou ironie a jistý druh humoru (kterej mám rád) tak jseš extratřída a hluboce před tebou smekám. Pokud je to myšleno vážně....... roll tak potěš koště wink

Upravil(a) Jeňýk (24. 5. 2007 21:06)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#40 24. 5. 2007 21:25

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jéžiš, teda pardon, Jeňýku, vítej !

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#41 24. 5. 2007 21:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Bublinko..........
Kampak se ale hrabe Postihnout na naši Mici....... grater
Kdyby ji Pratchett osobně poznal, obávám se, že by nepsal knihy humorné - ale zas by z něj mohl být nějaký anglický Dostojevskij.....
Popravdě, Jeníku, taky už jsem si říkala, jestli on to není nějaký nejvyšší druh černého humoru., protože v některých momentech je to.....
Akorát se bojim, že ne.

Není tady

#42 24. 5. 2007 22:34

Pedro
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina

Ono, ale na druhou stranu, být názorným příkladem toho kudy nejít, kudy cesta nevede, to není lehká práce, to by se taky mělo ocenit... big_smile

Třeba mě zaujale její myšlenka - jestli to mohu nazvat tak vznešeně - "nekonečné smrti"... Protože jestli je to opak toho, co představuje, pak musí jít o skutečné vysvobození... stolt

Není tady

#43 24. 5. 2007 22:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pedro napsal(a):

Ono, ale na druhou stranu, být názorným příkladem toho kudy nejít, kudy cesta nevede, to není lehká práce, to by se taky mělo ocenit... big_smile

A kruci, Pedro.............vždyť je to pravda! Jak se tomu říká? Slepý pokus, nebo tak nějak? va
Jako když se rozdělilo Německo, nebo Korea......aby bylo názorně vidět, co to udělá.......co? va

Není tady

#44 24. 5. 2007 22:49

Pedro
♥♥♥♥♥--

Lupí, přesně, tohle je skutečný význam jejich práce, ukázat tu absurditu, před chvílí mi to došlo. Ale dělaj to skvěle vid? Zejména někteří... stolt

Není tady

#45 24. 5. 2007 22:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

no Mici je prvotřídní profík, mohu-li soudit z toho mála, co mě v životě potrefilo...... hmm

Není tady

#46 24. 5. 2007 22:55

kocicka
♥♥♥♥---

lupina montana napsal(a):

no Mici je prvotřídní profík, mohu-li soudit z toho mála, co mě v životě potrefilo...... hmm

Nejsem zadny profik. Jen clovek, ktery velmi brzo v zivote zatouzil po tom nejlepsim, co v tomto zivote je mozne mit. A ta touha me privedla k Jezisi.

Není tady

#47 24. 5. 2007 23:50

Pedro
♥♥♥♥♥--

Of course...

Není tady

#48 25. 5. 2007 0:13

Pedro
♥♥♥♥♥--

To zas byl přes den pařák, až se nám ve skleníku potěj okurky...

Není tady

#49 25. 5. 2007 0:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

njn...........okurky jsou taky jenom lidi...... va cool

Není tady

#50 25. 5. 2007 1:02

Pedro
♥♥♥♥♥--

...zelený a pidi... Tak tošku vesmírňani... Zvlášt ve dne a ráno při svítání. Protože v noci jsou černý a neviditelní... :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí