29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mam tady pro vas par videi s evangeliem a chvalama. Delalo to par mladych lidi z Brna.
http://www.n-joy.cz/play/video/na-parbe … hsMcRSWdi/
http://www.n-joy.cz/video/s-tim-nehnes/ … 1O2r6VQdM/
http://www.n-joy.cz/video/promluva-o-du … yRyBcmWel/
http://www.n-joy.cz/video/tak-se-po-nem … NFVZm5jlq/
http://www.n-joy.cz/play/video/je-tu-sv … YKp92P09r/
http://www.n-joy.cz/play/video/uzivej-s … GGw2XcyrC/
Není tady
Šmarjájózef. Nebolí některé z nich hodně v krku? To je ale chaozzz.
Upravil(a) majkafa (23. 5. 2007 15:18)
No fajn, o co ti jde? Víš moc dobře, že tyhle extatické a exaltované projevy plus kolektivní psychózy asi nebudou naším šálkem čaje. No budiž, alespoň jsi zase nabídla kousek z puzzla s názvem "Vše o kočičce". Co byte o ní měli vědět, ale báli jste se zeptat.
Takže díky, koči.
majkafa napsal(a):
Šmarjájózef. Nebolí některé z nich hodně v krku? To je ale chaozzz.
Jojo, nektere z nich pak boli v krku, ale pak je to zase dobry a muzou zase rvat dal. Me se to fakt hodne libi.
Není tady
Somaia napsal(a):
No fajn, o co ti jde? Víš moc dobře, že tyhle extatické a exaltované projevy plus kolektivní psychózy asi nebudou naším šálkem čaje. No budiž, alespoň jsi zase nabídla kousek z puzzla s názvem "Vše o kočičce". Co byte o ní měli vědět, ale báli jste se zeptat.
Takže díky, koči.
O co mi jde? Jednak abyste videli, ze nejenom ja jsem blazen a fanatik, ale ze nas je vice, i kdyz to neni zas tak dulezite. Slo spis o to, abyste taky slyseli o Jezisi i od nekoho jineho. A taky pro ty, co to tady ctou, i kdyz o nich nevime, protoze se nezapaji do diskuze. Je to jedno, jestli to je nebo neni tvuj salek caje.
Neni zac, Somaio.
Není tady
Jo, díky, potvrdila jsi mi, že mé úvahy se ubírají správným směrem. Tak to jsou přesně ty setkání s "Ježíšem", které obcházím obloukem ve snaze co nejrychleji opustit zmíněný prostor.
Somaia napsal(a):
Jo, díky, potvrdila jsi mi, že mé úvahy se ubírají správným směrem. Tak to jsou přesně ty setkání s "Ježíšem", které obcházím obloukem ve snaze co nejrychleji opustit zmíněný prostor.
A proc?
Není tady
kocicka napsal(a):
Somaia napsal(a):
A proc?
Kočičko,
víš, každému není příjemná tahle veřejná propagace. Lidi to spíš odpuzuje. Já kdybych chtěla něčemu věřit, tak si na to zásadně musím přijít sama, nenechám si nikým nic vnutit. A dnes v době tisíce sekt a druhů náboženství není divu, že se lidé vyhýbají obloukem a jsou alergičtí už jen na slovo Ježíš...
Chudák Ježíš, kdyby věděl, jak byl nakonec tolikrát zneužitý pro cíle, které s jeho učením neměly nic společného...
Není tady
No protože nejhorší, co tě na světě může potkat, to je srážka s blbem, kočičko naše
A víš, co by mě, asi nejen mě, zajímalo, co ta vaše squdra azůra říká na Jidáškovo evngelium a na Evangelium Marie z Magdaly. Ta jaksi kdosi do bible zapomněl dát, i když tam patří.
Není tady
kocicka napsal(a):
Somaia napsal(a):
A proc?
Zdůvodnila jsem to už nad tím, kdybys pozorněji četla.
Pandorraa napsal(a):
No protože nejhorší, co tě na světě může potkat, to je srážka s blbem, kočičko naše
A víš, co by mě, asi nejen mě, zajímalo, co ta vaše squdra azůra říká na Jidáškovo evngelium a na Evangelium Marie z Magdaly. Ta jaksi kdosi do bible zapomněl dát, i když tam patří.
Pan, chtěla jsem se už dříve zeptat na to samé , ale pak jsem došla k závěru, že to jsou asi "perly sviním". A stejně se smysluplné odpovědi nedočkáš, to se vsadím o co chceš.
Damila napsal(a):
kocicka napsal(a):
Somaia napsal(a):
A proc?
Kočičko,
víš, každému není příjemná tahle veřejná propagace. Lidi to spíš odpuzuje. Já kdybych chtěla něčemu věřit, tak si na to zásadně musím přijít sama, nenechám si nikým nic vnutit. A dnes v době tisíce sekt a druhů náboženství není divu, že se lidé vyhýbají obloukem a jsou alergičtí už jen na slovo Ježíš...
Chudák Ježíš, kdyby věděl, jak byl nakonec tolikrát zneužitý pro cíle, které s jeho učením neměly nic společného...
No jooo, Jezis uz dvatisice let neni prijemny dablu a vsem, ktere dabel uveznil. Je totiz vseobcne zname, ze jmeno Buddha nebo Mohamed nikdy nevyvola v cloveku takove reakce jako jmeno Jezis - protoze ty jmena nemaji zadnou moc, kdezto jmeno Jezis je jmeno nad kazde jmeno, jmeno ve kterem je moc ke zmene sveta.
Potrebujes slyset o Jezisi, abys mohla byt zmenena.
Jezis neni chudak, chudak je jenom clovek, ktery ho neprijme.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Duch svaty rozhoduje o tom, co do Bible patri a co ne. Neni divu, ze dabel vymyslel podvrhy, on totiz nic jineho vymyslet neumi
Není tady
Ďábel je prý mrtev!!!! POZOR!!!!
Somaia napsal(a):
kocicka napsal(a):
Somaia napsal(a):
A proc?
Zdůvodnila jsem to už nad tím, kdybys pozorněji četla.
Zatim si to nijak nezduvodnila, proc ti to vlastne vadi. Jenom jsi rikala, ze jsi v necem podobnem nekdy byla a nesedlo ti to. To ale neni duvod na opusteni Jezise, pokud ho clovek miluje a zna. Je lepsi opustit spolecenstvi, nez Jezise.
Není tady
Somaia napsal(a):
Dabel je mrtev? To by to tady muselo vypadat jinak ... kazdopadne, moc casu mu uz nezustava ...
Není tady
kocicka napsal(a):
Somaia napsal(a):
Dabel je mrtev? To by to tady muselo vypadat jinak ... kazdopadne, moc casu mu uz nezustava ...
Ty píšeš z Bohnic??? Začínáš být lehce zmatená.....,,
Somaia napsal(a):
kocicka napsal(a):
Somaia napsal(a):
Ty píšeš z Bohnic??? Začínáš být lehce zmatená.....,,
Ne, ja pisu ze Stareho Mesta . Muzes mi to s tim mrtvym dablem vysvetlit?
Není tady
Tohle poletování mezi tématy ti evidentně nesvědčí a ztrácíš nit a přehled . Měla bys to nějak sjednotit do jenoho. I když si nejsem jistá, že by to nějak výrazně pomohlo, protože mám dojem, že na skle vidíš jen to, co chceš a uznáš za vhodné a ne to, co tam je skutečně napsáno.
Upravil(a) Somaia (23. 5. 2007 16:51)
Somaia napsal(a):
Tohle poletování mezi tématy ti evidentně nesvědčí a ztrácíš nit a přehled . Měla bys to nějak sjednotit do jenoho. I si nejsem jistá, že by to nějak výrazně pomohlo, protože mám dojem, že na skle vidíš jen to, co chceš a uznáš za vhodné a ne to, co tam je skutečně napsáno.
Aha, uz vidim z ceho usuzujes, ze dabel je mrtev, ale neni to tak. Rozslapnuta hlava neznamena, ze je mrtev. Jeste neni jeho cas.
Není tady
kocicka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A víš, co by mě, asi nejen mě, zajímalo, co ta vaše squdra azůra říká na Jidáškovo evngelium a na Evangelium Marie z Magdaly. Ta jaksi kdosi do bible zapomněl dát, i když tam patří.Duch svaty rozhoduje o tom, co do Bible patri a co ne. Neni divu, ze dabel vymyslel podvrhy, on totiz nic jineho vymyslet neumi
Som,
vyhrála jsi, máš u mě véééélkýho chlupáče
Není tady
A hele - další vlákno!
No já teda neví, Mici, ale bojím se, že kdybys naší paní Vietnamce, co má u nás zeleninu, přebásnila "Ježíš" a pak "Buddha", tak že s ní by hnul daleko spíš ten Buddha
Není tady
Řekla bych, že kočička je reinkarnace Hrkalky ;o)
Není tady
Lidičky, občas takovým jako je kóča trochu závidím - řekla bych, že leckdy je lepší to mít v hlavě srovnané blbě, než vůbec ;o))
Není tady
Holky, já se vám divím, že vám vůbec ta Míca za to stojí
Není tady