29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děvčata jak kapete denně Vigantol?? Když krmím z flašky, mám tu kapku dát do mlíčka nebo přímo do pusinky? Zkoušeĺa jsem kapnout na lžičku, ale to na ní minimálně půlka zůstane, tak kapu dle příležitosti, většinou když Terez řve a má pusinu dokořán
Není tady
Infadin jsme dávali na lžičku s mlíkem, je tam psáno, že by se neměl dávat samotný.
Není tady
kapu rovnou do pusinky, malej se na to uz rano trese, je to takovej ritual, uz mi podava i lahvicku s vigantolem
Není tady
já kapu na lžičku s kapkama na prdíky, občas přidám trošinku čajíku fenyklového
Není tady
Nám říkala sestra, že se to má podávat před jídlem, s jídlem nebo po jídle. Je to vit. D, který je rozpustný v tucích, takže to mléko je tam potřeba. V čaji moc tuku není
Já normálně..po koupání, když už řve hlady, jí to normálně kápnu do otevřené pusiny
Máme Infadin.
Není tady
My taky kapeme rovnou do pusinky a máme Infadin. Přímo se nemá kapat ten Kanavit, ne???
Není tady
my máme taky infadin a kápnu před kojením po večerním koupání rovnou do pusy. Takhle nám kape sestřička v poradně i ten kanavit a to potom nepotřebujeme kolikrát ani kojit!!!!
Není tady
Kapky se užívají před jídlem, během jídla nebo i po jídle, neaplikují se přímo do úst, ale vždy se vmíchají do malého množství nápoje (nejlépe mléka) na lžičce nebo ve sklenici.
Jestliže máte pocit, že účinek přípravku Infadin je příliš silný nebo příliš slabý, řekněte to svému lékaři.
Není tady
http://www.sukl.cz/cs02leciva/cs02lek.p … il=0000716 dole pod detaily je příbalový leták k infadinu
Není tady
Tak my máme Vigantol a kapeme po koupání rovnou do pusinky . Pak se pěkně nabaští z flašky a jde chrupkat až do rána
.
Není tady
Taktéž máme Vigantol a kapeme 1xdenně (když nezapomenu ) přímo do pusinky - před krmením, dle instrukcí naší dr. Kanavit nám kape sestřička když jdeme na kontrolu
Není tady
Máme Infadin 2 kapky denně. Dám jí pít z lahve, po chvilce jí vytáhnu, kápnu na savičku, dám do pusinky, nechám chvíli pít a opakuji ještě 1x. Se lžičkou byl u nás problém, ale takhle jsme už obě zvyklé a dostává to i v pravidelnou dobu.
Není tady
My to máme jako ranní rituál. Ráno odstříknu trošku mlíčka na lžičku a kápnu kapičku Vigantolu.
Není tady
My kapem Vigantol ráno rovnou do pusiny, Kačka už to zná, takže otvírá pusinku sama, ale jinak jsem jí jakoby držela tvářičky a když nemohla zavřít pusinka, tak jsem kápla. Takhle nám to ukazovala dr..
Není tady
my kapeme dve kapky a pres leto jen pul kapicky. ale ne do pusinky ale do kasicky nebo do cajiku treba mam s nim dobre zkusenosti sama si obcas kapnu abych nebyla nemocna
Není tady
Davali jsme víc kapek takže na lžičku a asi to sbaštila pěkně, spravily se jí klouby.
Není tady
Já kapu do mléka, ale Vigantol by se měl dávat pravidelně a ne jenom příležitostně alespoň do toho roku.
Není tady
Vingatol jsem dávala všem dětem do roku, a teď jim dávám alespoň v zimě, kvůli imunitě i kostem, přeci jenom v našem podnebí toho vitamínu D ze sluníčka nemůžeme získat tolik kolik potřebujeme.
Není tady
Tak Vignatol se dává do roku jako prevence křivice a kvůli zarostení fontanely. Já ho dávám poctivě každý den ve stejnou dobu abych nezapomínala. Je to potřeba, i dřív dávaly maminky rybí tuk, a tohle je výhoda, že je to v téhle formě kapiček a tak není problém aby to miminko spolklo.
Není tady
Vigantol kapu pravidelně každý den, dávám kapičku do trochu mléka na lžičku.
Není tady
Zvláštní. Já, mí sourozenci i všechny naše děti jsme vyrostli ve zdravé a (zatím) nemocem odolné jedince, aniž by nám naše matky (nebo my našim dětem) cokoliv do čehokoliv kapaly. Když to tady čtu, tak nechápu, jak jsme mohli žít tak dlouho po selsku...
Není tady
Taky dávám dětem Vigantol a myslím, že je to důležité. Předepsal nám ho dětský.
Není tady