18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já teda nevím, jak moc se tu můe pouít slovo hrubího zrna, ale Anye.so, ten chlap je prachobyčejný debil. Nebo slovy mladé generace - mentál, promiň. Já jsem v podstatě kliďas, ale ten ten notýsek bych mu omlátila o hlavu, kdyby s tím vyrukoval před dcerou. Ten si Tě fakt nezaslouí. Vechno zvládne, neboj. Drím Ti palce. A přestaň na něj myslet v dobrém nebo lítostivém tónu, zkus si to v mozku otočit tak, aby sis říkala, e je to jednodue jeden z lidí, kteří se prostě přírodě nepovedli... Bez něj se rozhodně bude mít líp.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
anye.sa
proč svého mue MILUJE???
Obávám se, e láska se nedá zdůvodnit. Neexistuje ádné "protoe".
Není tady
Anye.sa,podle toho, co jsi napsala,jak se manel chová,soudím, e je sám z toho zoufalí,protoe zoufalí lidi, dělají zoufalé věci. Je to prostě zoufalec,který svoji moc chce trapně ukazovat...přes děti..a tím ublioval zejména tobě. Zaije si jetě pěkné trapné scény a nápady,ale sna se aspoň zmírňovat dopad na děti.Anye.sa dr se.
Není tady
Damila napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
anye.sa
proč svého mue MILUJE???Obávám se, e láska se nedá zdůvodnit. Neexistuje ádné "protoe".
Já myslím, e je to velmi důleité, aby skutečně nahlas(či na papír) řekla ty důvody PROČ miluje svého zatím "manela".....
Toto vlákno jsem četla celé a domnívám se, e nejde o "milování" (k čemu zřejmě pan anyes dovede - nechá-li se), A. je zřejmě velmi sluná enská s tradičním pojetím manelství, moná i modelem rodičů, kdy máma nikdy tátovi neřekla "ne. Věřící a zatím plná předsudků. Na druhé straně - poctivá, sluná, pracovitá, starostlivá, a nevěřící si. Anes- jak moc se pletu??
Jinými slovy: velmi kvalitní ivná půda pro typ hrubých zitných egoistických manipulantů.
Anyes je velmi dobře, e je podána ádost o rozvod, smutné na tom je, e kdy by to neudělal on, tak ty bys to neudělala, protoe by jsi měla dojem e opoutí či rozbíjí rodinu...
Ne tvou vlastní zásluhou tě potkalo to nejlepí, co tě v tuto chvíli potkat mohlo. Rozvod. Výhra. A stanovéní podmínek výivného, styku s dětmi,(vůbec neuvauji, e bys něměla syna v péči)vyrovnání atd by mělo být ve tvé reii!!! Ne v jeho, max.rozumný kompromis.
Není tady
Anye.sa- kde jsi? Jak to s Tebou pokračuje? U mám obavy,e jsi zas ve starých kolejích.
Není tady
Britanko,moc se omlouvám e jsem tady dlouho nebyla ale měla jsem moc ití zákazníkům,stříhání a barvení kamarádek,děti mi jely na výlety tak balení a kadej den do 18h v práci a pak jetě krouky dětí. Moc mě potěilo e na mě myslí-děkuji.V pondělí jsem byla jako vdy v psich.skupinovce a tam jsem se dověděla e vlastně můj manel mi měl nahradit mého tátu,dědu,strejdy prostě vechny mue v mém ivotě a proto jsem asi na něj tak závislá( s M jsem chodila 8let a mé dětství nestálo za nic).Jednou jsem dole jednou troku vý jako na houpačce,M stále miluji ale nějak si pomalu uvědomuji e mojim dětem nikdo nebude ubliovat svou bezohledností a nespolehlivostí.ted byl M 3 dny doma a dnes se zase zapoměl vrátit ,nikomu nic neřekl.syn 9 let byl tak neskutečně tastný e se mu M troku věnoval( vzal ho do hospody na kofolu) a dneska se tatínka nedočkal. Včera jsme si s M celkem popovídali a já mu řekla e po rozvodu budu hned hledat dětem kamaráda-tátu kterej se jim bude věnovat a bude s náma doma-m se divil a řekl e děti tátu mají já mu řekla e on funguje jako návtěva která se třeba jednou za 9 dní staví na skok.Nejvíce mi vadí e je po jeho neohláeném nenávratu mi vdy synka dost rozhodí a je smutný.Nenechám dětem ubliovat!!! Kadý den čekám na dopis od právníka o sepsaném návrhu rozvodu dohodou na podpis.nevím zda se někdy zbavím té mojhí závislosti ale zdá se mi e u to snáím lépe,nejhorí je kdy M přijede a tastně se usmívá a mě to íleně bolí. A pak si vdy říkám proč není tastný s náma kdy mi ho tak milujem a chceme???
Není tady