Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » dá se vydržet manželova nevěra,lhaní,ponižování,vyhrožování rozvodem ?

#126 10. 6. 2007 16:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: dá se vydržet manželova nevěra,lhaní,ponižování,vyhrožování rozvodem ?

Já teda nevím, jak moc se tu může použít slovo hrubšího zrna, ale Anye.so, ten chlap je prachobyčejný debil. Nebo slovy mladé generace - mentál, promiň. Já jsem v podstatě kliďas, ale ten ten notýsek bych mu omlátila o hlavu, kdyby s tím vyrukoval před dcerou. Ten si Tě fakt nezaslouží. Všechno zvládneš, neboj. Držím Ti palce. A přestaň na něj myslet v dobrém nebo lítostivém tónu, zkus si to v mozku otočit tak, aby sis říkala, že je to jednoduše jeden z lidí, kteří se prostě přírodě nepovedli... wink Bez něj se rozhodně budeš mít líp.

Není tady

#127 10. 6. 2007 20:24

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

anye.sa
proč svého muže MILUJEŠ???

Obávám se, že láska se nedá zdůvodnit. Neexistuje žádné "protože".sad

Není tady

#128 12. 6. 2007 9:01

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Anye.sa,podle toho, co jsi napsala,jak se manžel chová,soudím, že je sám z toho zoufalí,protože zoufalí lidi, dělají zoufalé věci. Je to prostě zoufalec,který svoji moc chce trapně ukazovat...přes děti..a tím ubližoval zejména tobě. Zažiješ si ještě pěkné trapné scény a nápady,ale snaž se aspoň zmírňovat dopad na děti.Anye.sa drž se.

Není tady

#129 12. 6. 2007 11:08

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

anye.sa
proč svého muže MILUJEŠ???

Obávám se, že láska se nedá zdůvodnit. Neexistuje žádné "protože".sad

Já myslím, že je to velmi důležité, aby skutečně nahlas(či na papír) řekla ty důvody PROČ miluje svého zatím "manžela".....

Toto vlákno jsem četla celé a domnívám se, že nejde o "milování" (k čemuž zřejmě pan anyes dovede - nechá-li se), A. je zřejmě velmi slušná ženská s tradičním pojetím manželství, možná i modelem rodičů, kdy máma nikdy tátovi neřekla "ne. Věřící a zatím plná předsudků. Na druhé straně - poctivá, slušná, pracovitá, starostlivá, a nevěřící si. Anes- jak moc se pletu??

Jinými slovy: velmi kvalitní živná půda pro typ hrubých zištných egoistických manipulantů.

Anyes je velmi dobře, že je podána žádost o rozvod, smutné na tom je, že když by to neudělal on, tak ty bys to neudělala, protože by jsi měla dojem že opouštíš či rozbíjíš rodinu...

Ne tvou vlastní zásluhou tě potkalo to nejlepší, co tě v tuto chvíli potkat mohlo. Rozvod. Výhra. A stanovéní podmínek výživného, styku s dětmi,(vůbec neuvažuji, že bys něměla syna v péči)vyrovnání atd by mělo být ve tvé režii!!! Ne v jeho, max.rozumný kompromis.

Není tady

#130 20. 6. 2007 9:58

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Anye.sa- kde jsi?  Jak to s Tebou pokračuje? Už mám obavy,že jsi zas ve starých kolejích.

Není tady

#131 21. 6. 2007 22:26

anye.sa
♥♥♥----

Britanko,moc se omlouvám že jsem tady dlouho nebyla ale měla jsem moc šití zákazníkům,stříhání a barvení kamarádek,děti mi jely na výlety tak balení a každej den do 18h v práci a pak ještě kroužky dětí. Moc mě potěšilo že na mě myslíš-děkuji.V pondělí jsem byla jako vždy v psich.skupinovce a tam jsem se dověděla že vlastně můj manžel mi měl nahradit mého tátu,dědu,strejdy prostě všechny muže v mém životě a proto jsem asi na něj tak závislá( s M jsem chodila 8let a mé dětství nestálo za nic).Jednou jsem dole jednou trošku výš jako na houpačce,M stále miluji ale nějak si pomalu uvědomuji že mojim dětem nikdo nebude ubližovat svou bezohledností a nespolehlivostí.ted byl M 3 dny doma a dnes se zase zapoměl vrátit ,nikomu nic neřekl.syn 9 let byl tak neskutečně štastný že se mu M trošku věnoval( vzal ho do hospody na kofolu) a dneska se tatínka nedočkal. Včera jsme si s M celkem popovídali a já mu řekla že po rozvodu budu hned hledat dětem kamaráda-tátu kterej se jim bude věnovat a bude s náma doma-m se divil a řekl že děti tátu mají já mu řekla že on funguje jako návštěva která se třeba jednou za 9 dní staví na skok.Nejvíce mi vadí že je po jeho neohlášeném nenávratu mi vždy synka dost rozhodí a je smutný.Nenechám dětem ubližovat!!! Každý den čekám na dopis od právníka o sepsaném návrhu rozvodu dohodou na podpis.nevím zda se někdy zbavím té mojhí závislosti ale zdá se mi že už to snáším lépe,nejhorší je když M přijede a štastně se usmívá a mě to šíleně bolí. A pak si vždy říkám proč není štastný s náma když mi ho tak milujem a chceme???

Není tady

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » dá se vydržet manželova nevěra,lhaní,ponižování,vyhrožování rozvodem ?
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí