6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to Britana: Kdo nezail nepochopí.... Ale a taky neodsuzuje. Kdy Britano neví, jaké je to ít pod stálým tlakem, ve strachu, co se zase doma přihodí, jestli se ten chlap obrátí proti tobě, nebo proti dětem.... To se pak snadno balancuje mezi normálním psychickým stavem a duevní nemocí.
Není tady
Prcku, mně jí je líto, chtěla by ch jí pomoct. Není moné aby sem u rok psala a pořád to je to samé a na samé úrovni. Nemá vedle sebe chlapa, který by jí schoval pod svoje křídelko a zejména jí pochopil a přijímal úskalí tohoto vztahu, jeho potřeb a vedl ho dopředu.Ona se n e u m í osamostatnit, tudí pochopit situaci,neumí si poradit. Je mi jí líto,protoe visí na něm a je moc smutná.Je hrozné očekávat a nedostávat-ba jetě být zraňována ,tak podle/hnusně/ od milovaného člověka..... a ona v tom ije takovou dobu.
Není tady
Britana napsal(a):
Prcku, mně jí je líto, chtěla by ch jí pomoct. Není moné aby sem u rok psala a pořád to je to samé a na samé úrovni. Nemá vedle sebe chlapa, který by jí schoval pod svoje křídelko a zejména jí pochopil a přijímal úskalí tohoto vztahu, jeho potřeb a vedl ho dopředu.Ona se n e u m í osamostatnit, tudí pochopit situaci,neumí si poradit. Je mi jí líto,protoe visí na něm a je moc smutná.Je hrozné očekávat a nedostávat-ba jetě být zraňována ,tak podle/hnusně/ od milovaného člověka..... a ona v tom ije takovou dobu.
já tě chápu..souhlasím..jen nemám ráda trvdá slova na internetu..
já takový enský samotrýznitelky taky "nemám ráda".mám jich okolo sebe dost..jene u vím,e jim nepomůem,jeliko ony nechtějí hlavně samotné,jetě kolikrát toho chlapa obhajují..a nemají svou vlastní cenu a sebevědomí ádný,nebo podmíněný chlapem..kdy nějakýho mají,tak nejsou samé sebou a kdy nemají, tak je jim taky na nic.nevěří si..,pořád mají výčitky,neznají zdravou radost ze ivota....
take kdo chce kam..
měj se.a díky za upřímnost..já to výe psala podobně..ahojík
Upravil(a) Prcek1 (30. 5. 2007 17:12)
Není tady
Tetamáma napsal(a):
to Britana: Kdo nezail nepochopí.... Ale a taky neodsuzuje. Kdy Britano neví, jaké je to ít pod stálým tlakem, ve strachu, co se zase doma přihodí, jestli se ten chlap obrátí proti tobě, nebo proti dětem.... To se pak snadno balancuje mezi normálním psychickým stavem a duevní nemocí.
ale snáet tenhle ivot nemusí!!!!..a nepi mi prosm,e nevím a e kam bys la atd..vím to moc dobře..jde jen o to to udělat!já ila s 2 dětma i v bytech pro mámy a děti,.bylo to těký..ale ve je lepí ne tohle.vecko jde!!!a děti pořebujou pohodou mámu a ivot!a pak ve vydrí!dělá peklo i jim!!to mě věř..a pokud nechce rady tipu-odejdi,ře,tak nač sem píe?
Upravil(a) Prcek1 (30. 5. 2007 16:54)
Není tady
Holky nevadí mi tvrdá slova,holt to asi někdo potřebuje říci tvrdě. I kdy se mi nezdá správné e mám být vděčná e někdy přijede a máme u něj hospic! V pondělí posílám s mojim právníkem ádost o rozvod !!!
Prcek1 napsal(a):
Britana napsal(a):
Anye.sa....kočko, má nějak popřehazované hodnoty ....já si myslím, e toto, co popisuje u hraničí nejen s velmi labilní osobností ale s duevní nemocí...a to si sama neporadí. Souhlasím s Evou36, která ti radí, aby jsi změnila psychiatra.Manel je asi z tebe dost zoufalí... u by asi byl dávno pryč a tak buď ráda, e domů vůbec někdy přijde a e tě nenechá hospitalizovat. Doprkvančic,kdy u rok dokáe sem psát, tak dělej hlavně sama se sebou něco.Začni tím, e změní psychiatra. Doprkvančic.
MYSLÍM,E TY BYS ZASE NEMĚLA TAKHLE ZVOSTRA KRITIZOVAT ČLOVĚKA,KTERÝHO VLASTNĚ OSOBNĚ NEZNÁ..ČLOVĚK SEM DÁ IVOTNÍ TRÁPENÍ A OČEKÁVÁ HLAVNĚ UČAST A RADU..NĚKDY JE LEPÍ MLČET,NE TAKHLE PSÁT,VÍ,....
Není tady
Prcek1 napsal(a):
Tetamáma napsal(a):
ale snáet tenhle ivot nemusí!!!!..a nepi mi prosm,e nevím a e kam bys la atd..vím to moc dobře..jde jen o to to udělat!já ila s 2 dětma i v bytech pro mámy a děti,.bylo to těký..ale ve je lepí ne tohle.vecko jde!!!a děti pořebujou pohodou mámu a ivot!a pak ve vydrí!dělá peklo i jim!!to mě věř..a pokud nechce rady tipu-odejdi,ře,tak nač sem píe?
Já jsem to psala ne o sobě, ale ve veobecné rovině, protoe si myslím, e na tom mno hé eny tak jsou. Já jsem se rozvedla a bydlím ve vlastním domě..... Take můj případ u to není. Navíc, já pro charitu pracuju, take vím, jaká je úroveň azylových domů a e je tam plno!!!!!! A moje děti jsou dospělé.
Upravil(a) Tetamáma (2. 6. 2007 9:19)
Není tady
anya.sa, Dr se! .....super....dej ádost o rozvod......a moná e se i zpamatuje a uvědomí si, e si sTebou nemůe tak hnusně "hrát"......a moná,e se to můe i vylepit...Mluv s ním odhodlaně,věcně .....a kdy ucítí vstřícnost, a chce to jetě zkusit, tak ....připust také vstřicnost....ale jinak nekompromisně jsi za rozvodej stůj. Bude ti lépe. Drím pěsti. Myslím na tebe i kdy nejsem tady.Tak dej vědět jak to probíhá.
Není tady
[moc děkuji za důvěru a podporu!!! Včera jsem s M měla řeč:chce si jkluka napsat na sebe ale chce abych se o něj starala já! řekla jsem mu e to by on bral na kluka přídavky byl by hezký a já která bych měla kluka na starost tak nic! tak to teda ne! Zítra v 18h mám schůzku s právníkem a sepíeme rozvod ,je pozvaný i M tak nevím zda dojde a zda dodrí to jak jsme se domluvili.Jen tak na pobavení: včera chtěl se mnou opět sex a prej by se vrátil kdybych se změnila jako e si bude dělat co chce a bydlet kde bude chtít... Tak jsem mu řekla e takový ivot si pro sebe ani pro děti nepředstavuji ani nechci!! Dnes měl synka na celý den a dopadlo to tak e syn ráno odeel ke kámoovy a vrátil se v 19h,M prej nevěděl kde je(výmluva syn chodí jen za 2kámoema),nedostal ádné jídlo,oběd,pití... a kdy jsem se postavila e se mi to nelíbí tak jsem dostala já e jsem se věnovala jen dcerce(ta měla vyspoupení a já ji doprovázela,bylo to 200km tak to bylo nacelý den) a M sliboval synkovy jak pojedou na výlet... Fakt mě to BOLI a to syna9 let 14dní neviděl.Začínám zjitovat e musím zasáhnout-ROZVOD-ZITRA snad to psych.zvládnu a ustojím!!! zítra se ozvu!!! dík moc
Není tady
...anye.sa dr se, má před sebou těký období, ale po tom co tu popisuje, by se ti mělo u jen ulevovat. Najdi si někoho kdo ti pomůe předevím psychicky, jsi po tom vem myslím u tak unavená duevně, e by si se mohla trápit leckdy i víc ne je třeba. Drím ti palce. Koukej ted u jen na to co potřebuje ty a děti na toho tvýho tyrana u nehleď. Jestli ti nabízí, být s tebou a dělat si co chce tak je to jen obyčejnej sobeckej nevyzrálej hajzlk, je jic takových plno, ale jsou i jiní. Přeju ti a to nejak zvládnete hlavně s bydlením a bude líp.....
Není tady
asi dá, ale nechápu proč to VYDRET - má snad nějaké mučednické sklony ? Jestli ne, není důvod nejít od něj
Upravil(a) mashanka (4. 6. 2007 7:46)
Není tady
Holky moje,tak píi jak jsem včera slíbila,tak jsme dnes s M podali ádost o rozvod dohodou,podavatel M,brečím a brečím a zase brečím... bojím se e to nezvládnu je to velké rozhodnutí,mám jen čisté svědomí e jsem rodinu neopustila já,jinak se snaím M přát aby svého rozhodnutí nikdy nelitoval!!!Nejlepí je e já budu mít děti. Řekla jsem to jen dcerce 13 let a ona vůbec nebyla smutná(musela jsem poznala na mě e jsem ubrečená,máme spolu hezký vztah a nechci jí v ničem lhát ale zároven ji do ničeho zatahovat) M chtěl syna(9 let) do vl péče ale a za 3 roky ale to mu právník řekl e to ted nejde protoe soud bude rozhodovat o současné situaci a nikdo neví co bude za 3 roky,taky mu řekl e soudci málo kdy trhají sourozence,holka k němu jít vádném případě nechce.Vrera mi M říkal e by se vrátil kdy mu budu vechno tolerovat a chtěl semnou sex.jsem totálně zmatená!!!
Britana napsal(a):
anya.sa, Dr se! .....super....dej ádost o rozvod......a moná e se i zpamatuje a uvědomí si, e si sTebou nemůe tak hnusně "hrát"......a moná,e se to můe i vylepit...Mluv s ním odhodlaně,věcně .....a kdy ucítí vstřícnost, a chce to jetě zkusit, tak ....připust také vstřicnost....ale jinak nekompromisně jsi za rozvodej stůj. Bude ti lépe. Drím pěsti. Myslím na tebe i kdy nejsem tady.Tak dej vědět jak to probíhá.
Upravil(a) anye.sa (5. 6. 2007 22:44)
Není tady
anye.sa...u jsem si to asi sto x četla a brečím....,brečím s Tebou. Hrozně moc s tebou cítím....tak holka to dokázala,fakt dokázala........je to velké a zásadní rozhodnutí.Také jsi mu ukázala,e má také hranice.Proívá muka,muka...nepřemýlej nad tím, e se mu snaí přát,aby nelitoval. Ba a lituje a lituje moc.A lituje e Tě strácí.Moná, e mu to začne teprve v hlavě rotovat a moná přijdě i s lepí variantou evet. spoluití.Moná e mu ve "dojde"./Soudím dle toho, e ti řekl,e by se i vráti,kdyby si mohl dělat co chce/...S tím milováním...no....jsou mui, kteří tím,e vyadují v takto vypjatých situacích sex, chtějí enu... jaksi... no..poníit.Dr se...dr se mi! Myslím na tebe.
Není tady
anye.sa napsal(a):
Holky moje,tak píi jak jsem včera slíbila,tak jsme dnes s m podali ádost dohodou o rozvod,podavatel M,brečím a brečím a zase brečím... bojím se e to nezvládnu je to velké rozhodnutí,mám jen čisté svědomí e jsem rodinu neopustila já,jinak se snaím M přát aby svého rozhodnutí nikdy nelitoval!!!Nejlepí je e má děti. Řekla jsem to jen dcerce 13 let a ona vůbec nebyla smutná(musela jsem poznala na mě e jsem ubrečená,máme spolu hezký vztah a nechci jí v ničem lhát ale zároven ji do ničeho zatahovat) M chtěl syna(9 let) do vl péče ale a za 3 roky ale to mu právník řekl e to ted nejde protoe soud bude rozhodovat o současné situaci a nikdo neví co bude za 3 roky,taky mu řekl e soudci málo kdy trhají sourozence,holka k němu jít vádném případě nechce.Vrera mi M říkal e by se vrátil kdy mu budu vechno tolerovat a chtěl semnou sex.jsem totálně zmatená!!!
Britana napsal(a):
Bezva!
Gratuluji!
Bolí to sice, ale je to nový začátek, určitě to bude lepí.
Doufám, e sex nebyl?! Dr se!
Není tady
Gratulujem! ten sex môe by výkrik a iados o uistenie, e mu patrí bez ohžadu na čokožvek...
Není tady
anye.sa: Jsem s tebou a drím Ti palečky, abys vechno zvládla v pohodě.
No, a jinak nevím, proč bys měla manelovi vycházet vstříc v jeho ádostech o sex. Chce se rozvést, tak a se rozvede. Mne by taková ádost o sex nejene nepotěila, ale nesmírně urazila. Na dalí společný ivot nejsi dost dobrá, ale na pouhý sex ano??? A jak si to představuje - e se sice za dramatických okolností rozvedete, manel si zařídí dalí ivot, ale přesto si bude chtít odskakovat do postele s Tebou?!?
No anye.sa, já bych takového výtečníka hnala svinským krokem
Oni pánové mají často harémové sklony - jedna stálice, deset oběnic - a myslí si, e opoutěná manelka je natolik zdrchaná, e se s prominutím bez toho jejich bimbasa neobejde po celý zbytek ivota.
Anyesko, to je chlap, který si nezaslouí jedinou Tvoji slzu, ani jedinou slzu Tvých dětí a to, e Vás takový přeborník opustil povauj za ivotní výhru
Není tady
Britana napsal(a):
anye.sa...u jsem si to asi sto x četla a brečím....,brečím s Tebou. Hrozně moc s tebou cítím....tak holka to dokázala,fakt dokázala........je to velké a zásadní rozhodnutí.Také jsi mu ukázala,e má také hranice.Proívá muka,muka...nepřemýlej nad tím, e se mu snaí přát,aby nelitoval. Ba a lituje a lituje moc.A lituje e Tě strácí.Moná, e mu to začne teprve v hlavě rotovat a moná přijdě i s lepí variantou evet. spoluití.Moná e mu ve "dojde"./Soudím dle toho, e ti řekl,e by se i vráti,kdyby si mohl dělat co chce/...S tím milováním...no....jsou mui, kteří tím,e vyadují v takto vypjatých situacích sex, chtějí enu... jaksi... no..poníit.Dr se...dr se mi! Myslím na tebe.
děkuji moc za pochopení a krásná slůvka útěchy!!!Jetě bych dodala včerejí záitek doma večer po podání ádosti o rozvod.jsem věřící a přeji vem jen to dobré,asi před týdnem jsem si sundala prstýnek růenec a stále jsem jej hledala a zároven věděla e jetě nenadeel ten správný okamik jej najít,včera ubrečená,zoufalá z ivotní prohry jsem najednou nala můj prstýnek-růenec ! pak jsem la k PC napsat na babinec jsk jsem dopadla,kouknu na icq a vidím e mám zprávu,kouknu a moje Maky(dcerka 13 let) mi před několika dny poslala zprávu o radosti a ivotní naději kterou si nala někde na netu a já si ji přečetla v době mojí velké lítosti-věřím e to byla Boí síla a podpora a e to ve zvládnu,protoe musím!!!
Není tady
Britana napsal(a):
Děkuji moc za pochopení a krásná slůvka útěchy!!!Jetě bych dodala včerejí záitek doma večer po podání ádosti o rozvod.jsem věřící a přeji vem jen to dobré,asi před týdnem jsem si sundala prstýnek růenec a stále jsem jej hledala a zároven věděla e jetě nenadeel ten správný okamik jej najít,včera ubrečená,zoufalá z ivotní prohry jsem najednou nala můj prstýnek-růenec ! pak jsem la k PC napsat na babinec jsk jsem dopadla,kouknu na icq a vidím e mám zprávu,kouknu a moje Maky(dcerka 13 let) mi před několika dny poslala zprávu o radosti a ivotní naději kterou si nala někde na netu a já si ji přečetla v době mojí velké lítosti-věřím e to byla Boí síla a podpora a e to ve zvládnu,protoe musím!!!
Není tady
Anye.sa,zasnu co vsechno snasis resp. snasela.Uvedom si, ze si taky lidska bytost,nevim co napsat ale citil jsem potrebu ti rict, ze ti fandim a nedej se a jeho uplne vypust,vcetne sexu!!!Ty jsi takova jeho otrokyne,on je neco jako hospodar na statku, prijde domu kdy chce, zmlati zenu, ojede ji a zivot jde dal.Ale nejsme v Tasmanii, jsme v cesku,a ver, ze se najde chlap,kterej ti vrati to, ceho se ti leta nedostavalo.Hlavne to oceni tve deti, uz kvuli nim.Fakt drsny a jedina cesta je z toho ven za jakoukoli cenu, protoze ty uz si v minusu.
Není tady
Anye.sa, jak se Ti vede? Čekám, e něco napíe. Pa.
Není tady
Britana napsal(a):
Anye.sa, jak se Ti vede? Čekám, e něco napíe. Pa.
Britanko děkuji e na mě myslí,vede se mi střídavě jednou lituji e jsem přistoupila na sepsání rozvodu dohodou a podruhé jsem ráda kdy vidím jak se chová tak si fakt říkám nechci se chlubit ale e takový člověk si mě asi nezaslouí,neustálé poniování,naráky a lhaní.Např.včera řekl holce e pojedou do Brna koupit kalhoty ale e musím udělat večeři i pro něj,navečeřel se a pak poslal děti obléci,děti přili a M řekl dcerce 13let at si vezme svoje peníze e snad si nemyslí e jí ty kalhoty bude platit(250kč)(M má plat jako ředitel 60tis-MĚSÍČNĚ),dcerka zesmutněla a řekla e nikam nepojede pokud si to má sama platit e jí to tatínek slíbil k narozkám.Nejelo se nikam.Děti byli zklamané Těili se do Brna,M jim řekl e na Brno se můou podívat na internetu,večer odhlásil provoz netu od července,odeel k sousedovi něco vyřídit a u jsme ho neviděli ani neslyeli,od včerejka-tatínek zapoměl e má milující rodinu rodinu.Je miá to moc líto ale zároven si říkám e tohle si od něj nezaslouíme.jetě jedna zajímavost,M dá např.holce 1000kč na obědy,bus...dcerka mu musí podepsat e od něj převzala 5.6- 1000kč,dcerce zůstali 350kč a to mu musí vrátit ale to u se nemůe zapisovat,stejně tak to dělá i s 9letým synem.Zdá se mi to nenormální vlastním dětem ale u si nejsem jistá co je normální tak je moné e já nejsem normální.
Není tady
To je nehorázný idiot:dumbom: bu´d ráda e jsi se ho zbavila!!!!!!!!!!!!
Není tady
anye.sa - na své dcerce a synovi se pouč, jak jedná i s tebou. Ty má tendenci ho omlouvat, ale jeho jednání vůči tobě je naprosto stejné. Dej si na to pozor. Kdy ti to přijde blbé vůči nim, je to blbé i vůči tobě.
Není tady
Anye.sa: jediný, kdo je nenormální, je Tvůj manel. Takhle se chovat k vlastním dětem buďte rádi, e jste se ho zbavili. Vdy on s vámi se vemi jedná jako s kusem hadru pod svýma nohama!!!
Boe boe, e takhle chlapovi dovedou vlézt peníze na mozek
Anye.sa: hlavně vydr . MMCH uvauj, jak to bude mít od července zařízeno s netem, kdy ho ten povedenec odhlásil.
Není tady
Kiarko net si budu platijá sama,nemůe ani nechci se ho vzdát i kvůli dětem keré jej potřebují na různé věci do kole,referáty,počítače jako předmět,nekouřím nepiji tak si na něj snad vydělám,budu se snait)mimo zaměstřnání iji pro známé,peču dorty a stříhám vlasy polovině vesnici a zpívám na svatbách a různých akcích... tak KURNA to musím utáhnouát ten NET!!! Tak jsme opět M neviděli neslyeli 6 dnů tak mě napadlo to je snad i trstné e se nestará o své nezletilé děti přeji krásný den
Kiara napsal(a):
Anye.sa: jediný, kdo je nenormální, je Tvůj manel. Takhle se chovat k vlastním dětem buďte rádi, e jste se ho zbavili. Vdy on s vámi se vemi jedná jako s kusem hadru pod svýma nohama!!!
Boe boe, e takhle chlapovi dovedou vlézt peníze na mozek
Anye.sa: hlavně vydr . MMCH uvauj, jak to bude mít od července zařízeno s netem, kdy ho ten povedenec odhlásil.
Není tady