6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
adra napsal(a):
ty...Lil...ted jsem si vimal jak má krásný podpis....
A tvůj Adro je zase moc moc pravdivý
Není tady
jo, jo ... ten podpis je fakt gut a pro Anye.sa by mohl být velice inspirativní !
Není tady
Feuria napsal(a):
jo, jo ... ten podpis je fakt gut a pro Anye.sa by mohl být velice inspirativní !
...a Feuriin báječně smysluplný ale to se dá od eny s takovými zkuenostmi a názory očekávat.
P.S. Tvé příspěvky ráda vyhledávám..jsou obzvlátě vypečené... (jako moc fajn)
Není tady
to mě moc potěilo díky
Není tady
anye.sa napsal(a):
Vem hezký den,to co jsem napsala je 100% pravda,nemám potřebu si něco vymýlet to bych asi nemohla čekat správnou radu pro mě.prostě fakt nevím jak se mám v určitých věcech chovat.Jsem člověk kterej vdy rák kadému a kdykoliv pomůe,nesnáím lhaní a nevěru které mám bohuel dost a moc mě to bolí.
Moc se omlouvám koho tímto otravuji.
anye seber se a uteč nekam,přeci vidí, e on tě rád nemá, jsi jen sluka pro něj a bere tě jako opatrovnici svých dětí, moná proto tě jetě doma trpí. To ti fakt nevadí, e se takhle trápí? Proboha zpas se alespoň kvuli dětem.
Není tady
anye.sa napsal(a):
Dle manela jeho plat je jen jeho-"přece platí ikaso a hypo. a my se máme jako králové!"Já jsečm neplacená hospodyně nedává mi ádné peníze.Vím e si sebe neváím,nebojím se pokud se mi něco stane-snad se na to i těím jen by mi bylo líto dcerky ta jediná je moje sluníčko a ta by trpěla! a to nechci!!! Se sexem jsem to nemyslela tak e bych se chlubila to jsem jen napsala pro představu o povaze M-samozřejmě e s ním nespávám jsem u synka v pokojíku.Tak pro příklad mi M řekne kdy bude sex budu dnes dělat na baráku tak si to rozmysli,je to asi divné ale tu práci mi nikdo neudělá a to mu musím dávat svoje peníze na materiál a barák je jeho-jsem blbá.Právník mi řekl e kdy podám já ádost tak tím nic nezískám a dokud inkaso-hypo. M platí tak i mě se sniuje dluh protoe kde já mám jistotu e mi barák nechá,děti nechce.
Anye.sa, podle toho, co jsi napsala, tak on dělá na baráku, jen kdy s ním spí a materiál jetě kupuje sama? Ty si platí řemeslníka sexem??? Promiň, ale vyznělo to tak. A chování tvého 9letého syna, to myslím normální není. On vidí, jak s tebou M zachází a bere si to jako vzor, e tak je to správně, a tak se jednou i on bude chovat ke své eně. To chce? Anye.sa, nenech se od něj poniovat, postav se mu, staň se mu rovnocenou. On se tak opravdu chová, protoe ty mu to dovolí. Tak jako kdy malé dítě si neco vynucuje a matka, aby byl klid tak pořád ustupuje, a je z dítěte rozmazlený fracek, který si myslí, e na co prstem ukáe, to bude mít.
A pokud jste si dům pořídili za manelství, je vás obou. On neplatí inkaso a hypotéku ze svých peněz, ale z VAICH peněz. Z peněz vás obou. Při nejhorím můete dům prodat a rozdělit se. Opravdu něco dělej. Chce takhle ít do smrti?
Není tady
Anye.so, zkus se odvázat od Tvého chlapa a vidět tu budoucnost troku líp. Vdy domek můe mít za pár let s jiným muem. Jsi asi hodná enská, ale je fakt, e trochu by ses postavit na nohy měla. Holky tady mají pravdu, kdy říkají, e to, co vidí děti doma, to si pak nesou do ivota. Bude jim líp, kdy si zařídíte vy tři pohodový ivot třeba v jednopokojáku (na nějakou dobu). Skoro bych řekla, e to má jednoduí o to, e Tvůj manel chce jinou enu, jsi tím pádem volnějí, duevně svobodnějí, věř mi.
A jetě k výchově pana syna. Mně vdycky fascinuje, jak patně si lidi radí s tak malými dětmi. Neměla bych to říkat, jsem úča , ale já bych "něco" vysvětlila tomu klukovi tak názorně, e by mi něco takového u podruhé neřekl. Ty jsi dokonce povinna mu zdůraznit, e chování otce je závadné a nesprávné, a ne, aby ti devítileté děcko vyhroovalo tím, co tatínkovi řekne, aby Ti provedl. U proto, e a mu bude 15, můe Tě klidně fláknout on sám a s tím u nenadělá vůbec nic. Říká se: Janečka neohýbá, Janka u neohne." Dělej s tím něco. Přesně tohle má moje kolegyně, je to dobrák od kosti, ale manel ji poniuje a bije a nedává peníze a děcka jsou v určitých chvílích taky na ni hrubá - protoe to vidí a berou takové chování jako "normu".
Kali na tenhle barák, bude mít jednou jinej. Soustřeď se na dobrou výchovu a hlavně na sebe. Fakt si myslím, e jsi moc hodná enská. A jak tady někdo zmínil, vyměň doktora - protoe jestli Ti dává nějaké práky, tak Tě jedině tlumí a Ty pak nemá sílu něco podniknout. Drím palce.
Není tady
Podobná situace byla u mě. Já jsem vak věděla, e ji musím a chci řeit a ne se trápit a dokonce ivota. Kdy jsem se konečne rozhodla, e odejdu, tak děti byli skoro dospělé, chování jejich otce povaovali za úplne normální a nakonec odsoudili mňe, e jsem si dovolila jejich otce opustit.
Take doporučuji ti řeit svou situaci co nejdŕíve, ale musí opravdu chtít, nepomúe jen o tom psát.
Není tady
Wiki napsal(a):
Anes, jestli se nevzchopí, nesebere,nepřestane vymýlet důvody, proč to nejde, tak spěje k jednomu, e jetě navíc příjde o děti. Jsi zodpovědná za výchovu. To, e je otec dětí primitiv s psychopatickými sklony tě neomlouvá. Tím spí je věc výchovy na tobě. Copak tě mohou povaovat za autoritu, kdy si nechá srát na hlavu. Jestli si toto k tobě dnes dovolí 9ti letý syn - co bude za rok - za 2???? A docela ti nezávidím ten pocit, e je to tvoje záleitost!!!!!. Myslím to v tom smyslu, e vystavuje děti jeho vlivu,(psychopatického otce), čím je pokozuje!! A pokud ani toto není pro tebe alarmující, tak se přikláním ke kalikově tezi : "přilote jí víc".
A co bude a mu bude 15, 17? To bude větí a silnějí ne ty a bude ti dělat to samé, co vidí u tatínka a bude se mu to zdát normální! To opravdu chce? A co jeho budoucí přítelkyně, manelka, budoucí matka tvých vnoučat? To chce? To vechno opravdu chce? Protoe tak to nejspí skončí!!!
Není tady
AlixaZS napsal(a):
anye.sa napsal(a):
Dle manela jeho plat je jen jeho-"přece platí ikaso a hypo. a my se máme jako králové!"Já jsečm neplacená hospodyně nedává mi ádné peníze.Vím e si sebe neváím,nebojím se pokud se mi něco stane-snad se na to i těím jen by mi bylo líto dcerky ta jediná je moje sluníčko a ta by trpěla! a to nechci!!! Se sexem jsem to nemyslela tak e bych se chlubila to jsem jen napsala pro představu o povaze M-samozřejmě e s ním nespávám jsem u synka v pokojíku.Tak pro příklad mi M řekne kdy bude sex budu dnes dělat na baráku tak si to rozmysli,je to asi divné ale tu práci mi nikdo neudělá a to mu musím dávat svoje peníze na materiál a barák je jeho-jsem blbá.Právník mi řekl e kdy podám já ádost tak tím nic nezískám a dokud inkaso-hypo. M platí tak i mě se sniuje dluh protoe kde já mám jistotu e mi barák nechá,děti nechce.
Anye.sa, podle toho, co jsi napsala, tak on dělá na baráku, jen kdy s ním spí a materiál jetě kupuje sama? Ty si platí řemeslníka sexem??? Promiň, ale vyznělo to tak. A chování tvého 9letého syna, to myslím normální není. On vidí, jak s tebou M zachází a bere si to jako vzor, e tak je to správně, a tak se jednou i on bude chovat ke své eně. To chce? Anye.sa, nenech se od něj poniovat, postav se mu, staň se mu rovnocenou. On se tak opravdu chová, protoe ty mu to dovolí. Tak jako kdy malé dítě si neco vynucuje a matka, aby byl klid tak pořád ustupuje, a je z dítěte rozmazlený fracek, který si myslí, e na co prstem ukáe, to bude mít.
A pokud jste si dům pořídili za manelství, je vás obou. On neplatí inkaso a hypotéku ze svých peněz, ale z VAICH peněz. Z peněz vás obou. Při nejhorím můete dům prodat a rozdělit se. Opravdu něco dělej. Chce takhle ít do smrti?
Aney.sa, ty chodí do práce? Má svůj vlastní příjem? Věří tomu, e M ti barák nechá, půjde bydlet jinam a bude platit hypotéku na Tvůj barák? Pokud dluíte (nejspí oba) 250 tis., to není na ředitelský plat tak velká část, to by mohl sloit nějaký mimořádný vklad, aby se dluh sníil. Ale to by tě zase neměl v hrsti! No on by si zase něco nael a ty by jsi měla dalí pádný důvod proč nic neřeit.
Není tady
Anye.sa můj ivot byl do loňského srpna "přes kopírák". Hypotéku jsme si vzali na barák u Rokycan, jsem spoludluník, ale přesně jak tu děvčata píí, nebude platit, tak mu ho vezmou. Spoludluník má předkupní právo. Bylo to u nás úplně stejné. V prosinci jsem se rozvedla, BM se v lednu oenil a ejhle....říká se, e boí mlýny melou pomalu.....ale jemu namlely okamitě. Úplně okamitě taky ne, jetě stačil prodat vechny nae věci co jsme koupili v manelství..... Mě natěstí zůstala chalupa po babičce, protoe jsem jí dostala jako dar. Teď je v průvihu, manelku má těkou schizofreničku, dřív il z mé výplaty, taky mi skoro nic nedával, měl úplný servis..... Najednou je ouvej. Já jsem to taky snáela hrozně dlouho, 23 let, prvních 7 bylo bezvadných, pak to lo do háje. Dneska vím, e jsem neměla tak dlouho čekat, e se to zlepí. Dneska je ke mě sluný.
Není tady
Tetomámo, domluv se nějak s bankou, u které máte hypo, jak celou situaci řeit. Přece jenom to jsou dluhy, vzniklé za trvání manelství a za které odpovídá. Já na Tvém místě bych se bála toho, e pokud situace nebude řeena jasně a včas, banka ti vlítne i na Tvůj osobní majetek, který nespadal do SJM.
Není tady
Tady si někdo hooodně vymýlí a přibarvuje. Anye.sa chce jen politovat, rady jdou úplně mimo. Moná by stálo přečíst si starí příspěvky a podívat se na to z druhé strany. Pokud si pamatuji, Anye.sa psala i něco o svých psych. potíích z dětství a nevyrovnanou psychikou do dneka. Bylo i nějaké napádání manela....Tady potřebuje hlavně Anye.sa psychlologa.
Není tady
Milá Anno,to mě teda vůbec nenapadlo si něco vymýlet a přibarvovat!!! PROĆ BYCH TO DÉLALA??? VÉŘ NEBO NE ALE NENÍ PRO MÉ VŮBEC LEHKÉ PSÁT O MÝCH BOLESTECH A MYSLELA JSEM E TYTO STRÁNKY JSOU O POMOCI PORADIT A NE O NĚJAKÉ LEGRACI!!!Myslím e kadej máme za sebou kladné i zápo*né zkuenosti ale minulost nelze změnit,minulost nás poučí at kladně nebo zápo*ně ale důleité je řeit současný problém a budoucnost a jiná věc je taky si říct tak dost a jiná je se stou danou situací vnitřně srovnat.Kdo opravdu miluje a váí si toho druhého tak to nejde se citově odpoutat rychle ale sobcům a bezohledný to jde velmi rychle.Taky mě troku mrzí e tady poukazuje na mé dětství které děti neovlivní.Asi Tě milá Anno nepotěím ale poznala jsem velmi hodného mue kterej mě má moc rád a velmi si mě váí i mých dětí,a k psychiatrovy chodím a mám taky několik setkání s právníkem.Přeji Ti upřimně abys byla tastná.
Anna napsal(a):
Tady si někdo hooodně vymýlí a přibarvuje. Anye.sa chce jen politovat, rady jdou úplně mimo. Moná by stálo přečíst si starí příspěvky a podívat se na to z druhé strany. Pokud si pamatuji, Anye.sa psala i něco o svých psych. potíích z dětství a nevyrovnanou psychikou do dneka. Bylo i nějaké napádání manela....Tady potřebuje hlavně Anye.sa psychlologa.
Není tady
Milá tetamáma,děkuji za Tvůj názor opět se mi potvrdilo e jen ten kdo něco podobného zail a nebo kdo má dobré srdíčko dokáe pochopit konkrétní situaci.Měj se moc krásně.
Tetamáma napsal(a):
Anye.sa můj ivot byl do loňského srpna "přes kopírák". Hypotéku jsme si vzali na barák u Rokycan, jsem spoludluník, ale přesně jak tu děvčata píí, nebude platit, tak mu ho vezmou. Spoludluník má předkupní právo. Bylo to u nás úplně stejné. V prosinci jsem se rozvedla, BM se v lednu oenil a ejhle....říká se, e boí mlýny melou pomalu.....ale jemu namlely okamitě. Úplně okamitě taky ne, jetě stačil prodat vechny nae věci co jsme koupili v manelství..... Mě natěstí zůstala chalupa po babičce, protoe jsem jí dostala jako dar. Teď je v průvihu, manelku má těkou schizofreničku, dřív il z mé výplaty, taky mi skoro nic nedával, měl úplný servis..... Najednou je ouvej. Já jsem to taky snáela hrozně dlouho, 23 let, prvních 7 bylo bezvadných, pak to lo do háje. Dneska vím, e jsem neměla tak dlouho čekat, e se to zlepí. Dneska je ke mě sluný.
Není tady
Zdarec holky:o))Uplně čučím-tedy ani mě to vlastně nepřekvapuje..co si některý enský nechají líbit!!
Já jsem jako malá viděla podobně jednat otce s mámou..a moná i právě proto a taky prý proto,e mám i své zdravé sebevědomí a jsem si vědoma své ceny..tohle nikdy nikomu nedovolím!!!!!!!!!!!!!...a "vo tom to právě je"..co mu "dovolíteů,to máte!!!A hned!!ne a kdy vám to udělá jednou..5x..10x..1000x!!!To u je pozdě!!Aspoň první krok je,si to přiznat a uvědomit!!Nejhorí je,kdy jen "brečíme" a nic s tím neděláme!!!!
A hlavně nejhorí jsou rady babiček,maminek..e -vude je něco a enská musí hold vydret vecko!!!!Nemusí-proč by měla?enská je také tvor a musí se mět hezky,ivot je jen jeden!!Mám tolik kámoek,co se svého pána tvorstva ptají o svolení,zda můou ke kadeřnici,na cvičení ..semnou na kávičku..a pak dle toho ijí..no spíe přeívají!!!Proto radím-mět i své zájmy-bez výčitek a svědomí..bejt zdravě sebevědomá a spokojená i sama ze sebou=spokojená rodinka,dětičky a hlavně=normální manel,protoe vůl nevydrí pohodovou a sebevědomou enskou,nebo spíe-taková enská by s takovým sobcem,násilníkem,slabochem/protoe násilníci jsou ve své poctatě slaboi,ikdy to tak nevypadá!!!/nikdy neila!!!!
A 1000x za den si říkejte,e i VY máte právo na těstí,klid,pohodu,zájem,něhu,pomoc atd!!!A pokud tomu sama nevěříte,tak si vecko necháte líbit a je to pak znát-ve vem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hlavně se to vecko musí řeit HNED v zárodku a ne a..to udělá po 2x..a vyrosou dětičky..a a..a..!!!!!vecko jde!!!To mě věřte!!Znám i ivot s dětma bez peněz,bydlení..Můj exmanílek to na mě také začal po narození druhého syna zkouetz..jene narazil a já dala ádost o rozvod to na mě vstáhl ruku "jen jednou"))A přesto jsem ani jedinkrát neseděla a nehledala jedinou výmluvu,proč ho neopustit,proč by to nelo,pproč bych to nezvládla s dětma a atd..ve výmluvách jsme my enský mistrně...
Ale kdy je v poho máma,vecko se přeije!!Děti jsou koikrát chytřejí ne my!!!!!A hlavně si nemyslete,e vae dětičky,ikdy jsou třeba malinké,e nic nevidí-dětičky vidí i to,co by vás nenapadlo!A nesou si to celej ivot,ikdy se to třeba teď nezdá!!
Přeju vám vem,co máte ivot na hovínko,hodně síly a odhodlání to změnit!to je první krok!!!..dalí je odejít a dalí,věřit si a u nikdy nikomu nedovolit vás tak poniovat a trápit!!!!!!ijete jen jednou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mooooooc na Vás budu myslet..a přeju vem chlapa,jako mám já!!!
Není tady
Kiara napsal(a):
Tetomámo, domluv se nějak s bankou, u které máte hypo, jak celou situaci řeit. Přece jenom to jsou dluhy, vzniklé za trvání manelství a za které odpovídá. Já na Tvém místě bych se bála toho, e pokud situace nebude řeena jasně a včas, banka ti vlítne i na Tvůj osobní majetek, který nespadal do SJM.
Já jsem se na to u ptala a mám na to 3 roky to vyřeit, po třech letech se vechno dělí mautomaticky napůl, zbylo by mi půlka dluhu. Ale baráku je mi líto, je pěknej a moc jsem se tam nadřela. Nebyl drahý, kdyby přela celá hypotéka na mě, já bych problém to platit neměla.
Není tady
Prcku pěkný příspěvek
Není tady
Feuria napsal(a):
Prcku pěkný příspěvek
díky bylo to od srdce ale raději bych tohle zazaila..ale aspon můu poradit:o))
Není tady
Prcku, moc hezké, jen sem pi takhle dál, jsou to skvělé kapky na bolavé duičky... kapky, které pomáhají postavit se zase na nohy. Dík
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Kiara napsal(a):
Já jsem se na to u ptala a mám na to 3 roky to vyřeit, po třech letech se vechno dělí mautomaticky napůl, zbylo by mi půlka dluhu. Ale baráku je mi líto, je pěknej a moc jsem se tam nadřela. Nebyl drahý, kdyby přela celá hypotéka na mě, já bych problém to platit neměla.
Tetomámo, tak se o to ber. Jestli k tomu baráku má kladný vztah, byla by koda o něj přijít.
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Prcku, moc hezké, jen sem pi takhle dál, jsou to skvělé kapky na bolavé duičky... kapky, které pomáhají postavit se zase na nohy. Dík
MOC DÍKY FAKT!!ZROVKA TED JSEM ALE JÁ ZALOILA NOVÉ TÁMA.ACH JOO...
Není tady
Anye.sa....kočko, má nějak popřehazované hodnoty ....já si myslím, e toto, co popisuje u hraničí nejen s velmi labilní osobností ale s duevní nemocí...a to si sama neporadí. Souhlasím s Evou36, která ti radí, aby jsi změnila psychiatra.Manel je asi z tebe dost zoufalí... u by asi byl dávno pryč a tak buď ráda, e domů vůbec někdy přijde a e tě nenechá hospitalizovat. Doprkvančic,kdy u rok dokáe sem psát, tak dělej hlavně sama se sebou něco.Začni tím, e změní psychiatra. Doprkvančic.
Není tady
Britana napsal(a):
Anye.sa....kočko, má nějak popřehazované hodnoty ....já si myslím, e toto, co popisuje u hraničí nejen s velmi labilní osobností ale s duevní nemocí...a to si sama neporadí. Souhlasím s Evou36, která ti radí, aby jsi změnila psychiatra.Manel je asi z tebe dost zoufalí... u by asi byl dávno pryč a tak buď ráda, e domů vůbec někdy přijde a e tě nenechá hospitalizovat. Doprkvančic,kdy u rok dokáe sem psát, tak dělej hlavně sama se sebou něco.Začni tím, e změní psychiatra. Doprkvančic.
MYSLÍM,E TY BYS ZASE NEMĚLA TAKHLE ZVOSTRA KRITIZOVAT ČLOVĚKA,KTERÝHO VLASTNĚ OSOBNĚ NEZNÁ..ČLOVĚK SEM DÁ IVOTNÍ TRÁPENÍ A OČEKÁVÁ HLAVNĚ UČAST A RADU..NĚKDY JE LEPÍ MLČET,NE TAKHLE PSÁT,VÍ,....
Není tady