Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » dá se vydržet manželova nevěra,lhaní,ponižování,vyhrožování rozvodem ?

#76 24. 5. 2007 14:40

Lil
♥♥♥♥---
Místo: Morava

Re: dá se vydržet manželova nevěra,lhaní,ponižování,vyhrožování rozvodem ?

adra napsal(a):

ty...Lil...ted jsem si všimal jak mᚠkrásný podpis....tummenupp  smile

A tvůj Adro je zase moc moc pravdivý storstark

Člověk musí mít odvahu každý den začínat nový život.

Není tady

#77 24. 5. 2007 14:41

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

jo, jo ... ten podpis je fakt gut big_smile a pro Anye.sa by mohl být velice inspirativní !

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#78 24. 5. 2007 14:45

Lil
♥♥♥♥---
Místo: Morava

Feuria napsal(a):

jo, jo ... ten podpis je fakt gut big_smile a pro Anye.sa by mohl být velice inspirativní !

...a Feuriin báječně smysluplný ale to se dá od ženy s takovými zkušenostmi a názory očekávat.
P.S. Tvé příspěvky ráda vyhledávám..jsou obzvláště vypečené... (jako moc fajn) big_smile

Člověk musí mít odvahu každý den začínat nový život.

Není tady

#79 24. 5. 2007 14:46

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

big_smilerodna to mě moc potěšilo pussa díky smile

Není tady

#80 24. 5. 2007 19:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

anye.sa napsal(a):

Všem hezký den,to co jsem napsala je 100% pravda,nemám potřebu si něco vymýšlet to bych asi nemohla čekat správnou radu pro mě.prostě fakt nevím jak se mám v určitých věcech chovat.Jsem člověk kterej vždy rák každému a kdykoliv pomůže,nesnáším lhaní a nevěru které mám bohužel dost a moc mě to bolí.
Moc se omlouvám koho tímto otravuji.

anye seber se a uteč nekam,přeci vidíš, že on tě rád nemá, jsi jen služka pro něj a bere tě jako opatrovnici svých dětí, možná proto tě ještě doma trpí. To ti fakt nevadí, že se takhle trápíš? Proboha zpas se alespoň kvuli dětem.

dum spiro spero

Není tady

#81 24. 5. 2007 22:29

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

anye.sa napsal(a):

Dle manžela jeho plat je jen jeho-"přece platí ikaso a hypo. a my se máme jako králové!"Já jsečm neplacená hospodyně nedává mi žádné peníze.Vím že si sebe nevážím,nebojím se pokud se mi něco stane-snad se na to i těším jen by mi bylo líto dcerky ta jediná je moje sluníčko a ta by trpěla! a to nechci!!! Se sexem jsem to nemyslela tak že bych se chlubila to jsem jen napsala pro představu o povaze M-samozřejmě že s ním nespávám jsem u synka v pokojíku.Tak pro příklad mi M řekne když bude sex budu dnes dělat na baráku tak si to rozmysli,je to asi divné ale tu práci mi nikdo neudělá a to mu musím dávat svoje peníze na materiál a barák je jeho-jsem blbá.Právník mi řekl že když podám já žádost tak tím nic nezískám a dokud inkaso-hypo. M platí tak i mě se snižuje dluh protože kde já mám jistotu že mi barák nechá,děti nechce.

Anye.sa, podle toho, co jsi napsala, tak on dělá na baráku, jen když s ním spíš a materiál ještě kupuješ sama? Ty si platíš řemeslníka sexem??? Promiň, ale vyznělo to tak.  A chování tvého 9letého syna, to myslím normální není. On vidí, jak s tebou M zachází a bere si to jako vzor, že tak je to správně, a tak se jednou i on bude chovat ke své ženě. To chceš?  Anye.sa, nenech se od něj ponižovat, postav se mu, staň se mu rovnocenou. On se tak opravdu chová, protože ty mu to dovolíš. Tak jako když malé dítě si neco vynucuje a matka, aby byl klid tak pořád ustupuje, až je z dítěte rozmazlený fracek, který si myslí, že na co prstem ukáže, to bude mít.
A pokud jste si dům pořídili za manželství, je vás obou. On neplatí inkaso a hypotéku ze svých peněz, ale z VAŠICH peněz. Z peněz vás obou. Při nejhorším můžete dům prodat a rozdělit se. Opravdu něco dělej. Chceš takhle žít do smrti?

Není tady

#82 24. 5. 2007 23:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Anye.so, zkus se odvázat od Tvého chlapa a vidět tu budoucnost trošku líp. Vždy domek můžeš mít za pár let s jiným mužem. Jsi asi hodná ženská, ale je fakt, že trochu by ses postavit na nohy měla. Holky tady mají pravdu, když říkají, že to, co vidí děti doma, to si pak nesou do života. Bude jim líp, když si zařídíte vy tři pohodový život třeba v jednopokojáku (na nějakou dobu). Skoro bych řekla, že to mᚠjednodušší o to, že Tvůj manžel chce jinou ženu, jsi tím pádem volnější, duševně svobodnější, věř mi.
A ještě k výchově pana syna. Mně vždycky fascinuje, jak špatně si lidi radí s tak malými dětmi. Neměla bych to říkat, jsem úča smile, ale já bych "něco" vysvětlila tomu klukovi tak názorně, že by mi něco takového už podruhé neřekl. Ty jsi dokonce povinna mu zdůraznit, že chování otce je závadné a nesprávné, a ne, aby ti devítileté děcko vyhrožovalo tím, co tatínkovi řekne, aby Ti provedl. Už proto, že až mu bude 15, může Tě klidně fláknout on sám a s tím už nenadělᚠvůbec nic. Říká se: Janečka neohýbáš, Janka už neohneš." Dělej s tím něco. Přesně tohle má moje kolegyně, je to dobrák od kosti, ale manžel ji ponižuje a bije a nedává peníze a děcka jsou v určitých chvílích taky na ni hrubá - protože to vidí a berou takové chování jako "normu".
Kašli na tenhle barák, budeš mít jednou jinej. Soustřeď se na dobrou výchovu a hlavně na sebe. Fakt si myslím, že jsi moc hodná ženská. A jak tady někdo zmínil, vyměň doktora - protože jestli Ti dává nějaké prášky, tak Tě jedině tlumí a Ty pak nemᚠsílu něco podniknout. Držím palce.

Není tady

#83 25. 5. 2007 9:01

JAHODA124
♥------

Podobná situace byla u mě. Já jsem však věděla, že ji musím a chci řešit a ne se trápit až dokonce života. Když jsem se konečne rozhodla, že odejdu, tak děti byli skoro dospělé, chování jejich otce považovali za úplne normální a nakonec odsoudili mňe, že jsem si dovolila jejich otce opustit.
Takže doporučuji ti řešit svou situaci co nejdŕíve, ale musíš opravdu chtít, nepomúže jen o tom psát.

Není tady

#84 25. 5. 2007 9:23

Blanka1
♥♥♥♥---

Wiki napsal(a):

Anes, jestli se nevzchopíš, nesebereš,nepřestaneš vymýšlet důvody, proč to nejde, tak spěješ k jednomu, že ještě navíc příjdeš o děti. Jsi zodpovědná za výchovu. To, že je otec dětí primitiv s psychopatickými sklony tě neomlouvá. Tím spíš je věc výchovy na tobě. Copak tě mohou považovat za autoritu, když si nechᚠsrát na hlavu.  Jestli si toto k tobě dnes dovolí 9ti letý syn - co bude za rok - za 2???? A docela ti nezávidím ten pocit, že je to tvoje záležitost!!!!!. Myslím to v tom smyslu, že vystavuješ děti jeho vlivu,(psychopatického otce), čímž je poškozuješ!! A pokud ani toto není pro tebe alarmující, tak se přikláním ke kalikově tezi : "přiložte jí víc".

A co bude až mu bude 15, 17? To bude větší a silnější než ty a bude ti dělat to samé, co vidí u tatínka a bude se mu to zdát normální! To opravdu chceš? A co jeho budoucí přítelkyně, manželka, budoucí matka tvých vnoučat? To chceš? To všechno opravdu chceš? Protože tak to nejspíš skončí!!!

Není tady

#85 25. 5. 2007 9:29

Blanka1
♥♥♥♥---

AlixaZS napsal(a):

anye.sa napsal(a):

Dle manžela jeho plat je jen jeho-"přece platí ikaso a hypo. a my se máme jako králové!"Já jsečm neplacená hospodyně nedává mi žádné peníze.Vím že si sebe nevážím,nebojím se pokud se mi něco stane-snad se na to i těším jen by mi bylo líto dcerky ta jediná je moje sluníčko a ta by trpěla! a to nechci!!! Se sexem jsem to nemyslela tak že bych se chlubila to jsem jen napsala pro představu o povaze M-samozřejmě že s ním nespávám jsem u synka v pokojíku.Tak pro příklad mi M řekne když bude sex budu dnes dělat na baráku tak si to rozmysli,je to asi divné ale tu práci mi nikdo neudělá a to mu musím dávat svoje peníze na materiál a barák je jeho-jsem blbá.Právník mi řekl že když podám já žádost tak tím nic nezískám a dokud inkaso-hypo. M platí tak i mě se snižuje dluh protože kde já mám jistotu že mi barák nechá,děti nechce.

Anye.sa, podle toho, co jsi napsala, tak on dělá na baráku, jen když s ním spíš a materiál ještě kupuješ sama? Ty si platíš řemeslníka sexem??? Promiň, ale vyznělo to tak.  A chování tvého 9letého syna, to myslím normální není. On vidí, jak s tebou M zachází a bere si to jako vzor, že tak je to správně, a tak se jednou i on bude chovat ke své ženě. To chceš?  Anye.sa, nenech se od něj ponižovat, postav se mu, staň se mu rovnocenou. On se tak opravdu chová, protože ty mu to dovolíš. Tak jako když malé dítě si neco vynucuje a matka, aby byl klid tak pořád ustupuje, až je z dítěte rozmazlený fracek, který si myslí, že na co prstem ukáže, to bude mít.
A pokud jste si dům pořídili za manželství, je vás obou. On neplatí inkaso a hypotéku ze svých peněz, ale z VAŠICH peněz. Z peněz vás obou. Při nejhorším můžete dům prodat a rozdělit se. Opravdu něco dělej. Chceš takhle žít do smrti?

Aney.sa, ty chodíš do práce? Mᚠsvůj vlastní příjem? Věříš tomu, že M ti barák nechá, půjde bydlet jinam a bude platit hypotéku na Tvůj barák? Pokud dlužíte (nejspíš oba) 250 tis., to není na ředitelský plat tak velká část, to by mohl složit nějaký mimořádný vklad, aby se dluh snížil. Ale to by tě zase neměl v hrsti! No on by si zase něco našel a ty by jsi měla další pádný důvod proč nic neřešit.

Není tady

#86 25. 5. 2007 9:40

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Anye.sa můj život byl do loňského srpna "přes kopírák". Hypotéku jsme si vzali na barák u Rokycan, jsem spoludlužník, ale přesně jak tu děvčata píší, nebude platit, tak mu ho vezmou. Spoludlužník má předkupní právo. Bylo to u nás úplně stejné. V prosinci jsem se rozvedla, BM se v lednu oženil a ejhle....říká se, že boží mlýny melou pomalu.....ale jemu namlely okamžitě.  Úplně okamžitě taky ne, ještě stačil prodat všechny naše věci co jsme koupili v manželství..... Mě naštěstí zůstala chalupa po babičce, protože jsem jí dostala jako dar. Teď je v průšvihu, manželku má těžkou schizofreničku, dřív žil z mé výplaty, taky mi skoro nic nedával, měl úplný servis..... skurt Najednou je ouvej. Já jsem to taky snášela hrozně dlouho, 23 let, prvních 7 bylo bezvadných, pak to šlo do háje. Dneska vím, že jsem neměla tak dlouho čekat, že se to zlepší. Dneska je ke mě slušný.

Není tady

#87 25. 5. 2007 18:05

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Tetomámo, domluv se nějak s bankou, u které máte hypo, jak celou situaci řešit. Přece jenom to jsou dluhy, vzniklé za trvání manželství a za které odpovídáš. Já na Tvém místě bych se bála toho, že pokud situace nebude řešena jasně a včas, banka ti vlítne i na Tvůj osobní majetek, který nespadal do SJM.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#88 25. 5. 2007 21:37

Anna
♥♥♥♥♥--
Místo: Děčín

Tady si někdo hooodně vymýšlí a přibarvuje. Anye.sa chce jen politovat, rady jdou úplně mimo. Možná by stálo přečíst si starší příspěvky a podívat se na to z druhé strany. Pokud si pamatuji, Anye.sa psala i něco o svých psych. potížích z dětství a nevyrovnanou psychikou do dneška. Bylo i nějaké napádání manžela....Tady potřebuje hlavně Anye.sa psychlologa.

http://lilypie.com/pic/070507/rX34.jpghttp://b2.lilypie.com/UZmgp2/.png

Není tady

#89 25. 5. 2007 22:57

anye.sa
♥♥♥----

Milá Anno,to mě teda vůbec nenapadlo si něco vymýšlet a přibarvovat!!! PROĆ BYCH TO DÉLALA??? VÉŘ NEBO NE ALE NENÍ PRO MÉ VŮBEC LEHKÉ  PSÁT O MÝCH BOLESTECH A MYSLELA JSEM E TYTO STRÁNKY JSOU O POMOCI PORADIT A NE O NĚJAKÉ LEGRACI!!!Myslím že každej máme za sebou kladné i zápo*né zkušenosti ale minulost nelze změnit,minulost nás poučí at kladně nebo zápo*ně ale důležité je řešit současný problém a budoucnost a jiná věc je taky si říct tak dost a jiná je se stou danou situací vnitřně srovnat.Kdo opravdu miluje a váží si toho druhého tak to  nejde se citově odpoutat rychle ale sobcům a bezohledný to jde velmi rychle.Taky mě trošku mrzí že tady poukazuješ na mé dětství které děti neovlivní.Asi Tě milá Anno nepotěším ale poznala jsem velmi hodného muže kterej mě má moc rád a velmi si mě váží i mých dětí,a k psychiatrovy chodím a mám taky několik setkání s právníkem.Přeji Ti upřimně abys byla štastná.

Anna napsal(a):

Tady si někdo hooodně vymýšlí a přibarvuje. Anye.sa chce jen politovat, rady jdou úplně mimo. Možná by stálo přečíst si starší příspěvky a podívat se na to z druhé strany. Pokud si pamatuji, Anye.sa psala i něco o svých psych. potížích z dětství a nevyrovnanou psychikou do dneška. Bylo i nějaké napádání manžela....Tady potřebuje hlavně Anye.sa psychlologa.

Není tady

#90 25. 5. 2007 22:59

anye.sa
♥♥♥----

Milá tetamáma,děkuji za Tvůj názor opět se mi potvrdilo že jen ten kdo něco podobného zažil a nebo kdo má dobré srdíčko dokáže pochopit konkrétní situaci.Měj se moc krásně.

Tetamáma napsal(a):

Anye.sa můj život byl do loňského srpna "přes kopírák". Hypotéku jsme si vzali na barák u Rokycan, jsem spoludlužník, ale přesně jak tu děvčata píší, nebude platit, tak mu ho vezmou. Spoludlužník má předkupní právo. Bylo to u nás úplně stejné. V prosinci jsem se rozvedla, BM se v lednu oženil a ejhle....říká se, že boží mlýny melou pomalu.....ale jemu namlely okamžitě.  Úplně okamžitě taky ne, ještě stačil prodat všechny naše věci co jsme koupili v manželství..... Mě naštěstí zůstala chalupa po babičce, protože jsem jí dostala jako dar. Teď je v průšvihu, manželku má těžkou schizofreničku, dřív žil z mé výplaty, taky mi skoro nic nedával, měl úplný servis..... skurt Najednou je ouvej. Já jsem to taky snášela hrozně dlouho, 23 let, prvních 7 bylo bezvadných, pak to šlo do háje. Dneska vím, že jsem neměla tak dlouho čekat, že se to zlepší. Dneska je ke mě slušný.

Není tady

#91 29. 5. 2007 8:40

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

Zdarec holky:o))Uplně čučím-tedy ani mě to vlastně nepřekvapuje..co si některý ženský nechají líbit!!
Já jsem jako malá viděla podobně jednat otce s mámou..a možná i právě proto a taky prý proto,že mám i své zdravé sebevědomí a jsem si vědoma své ceny..tohle nikdy nikomu nedovolím!!!!!!!!!!!!!...a "vo tom to právě je"..co mu "dovolíteů,to máte!!!A hned!!ne až když vám to udělá jednou..5x..10x..1000x!!!To už je pozdě!!Aspoň první krok je,si to přiznat a uvědomit!!Nejhorší je,když jen "brečíme" a nic s tím neděláme!!!!
A hlavně nejhorší jsou rady babiček,maminek..že -všude je něco a ženská musí hold vydržet všecko!!!!Nemusí-proč by měla?Ženská je také tvor a musí se mět hezky,život je jen jeden!!Mám tolik kámošek,co se svého pána tvorstva ptají o svolení,zda můžou ke kadeřnici,na cvičení ..semnou na kávičku..a pak dle toho žijí..no spíše přežívají!!!Proto radím-mět i své zájmy-bez výčitek a svědomí..bejt zdravě sebevědomá a spokojená i sama ze sebou=spokojená rodinka,dětičky a hlavně=normální manžel,protože vůl nevydrží pohodovou a sebevědomou ženskou,nebo spíše-taková ženská by s takovým sobcem,násilníkem,slabochem/protože násilníci jsou ve své poctatě slaboši,ikdyž to tak nevypadá!!!/nikdy nežila!!!!
A 1000x za den si říkejte,že i VY máte právo na štěstí,klid,pohodu,zájem,něhu,pomoc atd!!!A pokud tomu sama nevěříte,tak si všecko necháte líbit a je to pak znát-ve všem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hlavně se to všecko musí řešit HNED v zárodku a než až..to udělá po 2x..až vyrosou dětičky..až až..až..!!!!!všecko jde!!!To mě věřte!!Znám i život s dětma bez peněz,bydlení..Můj exmanžílek to na mě také začal po narození druhého syna zkoušetz..jenže narazil a já dala žádost o rozvod   to na mě vstáhl ruku "jen jednou"yikes))A přesto jsem ani jedinkrát neseděla a nehledala jedinou výmluvu,proč ho neopustit,proč by to nešlo,pproč bych to nezvládla s dětma a atd..ve výmluvách jsme my ženský mistrně...
Ale když je v poho máma,všecko se přežije!!Děti jsou koikrát chytřejší než my!!!!!A hlavně si nemyslete,že vaše dětičky,ikdyž jsou třeba malinké,že nic nevidí-dětičky vidí i to,co by vás nenapadlo!A nesou si to celej život,ikdyž se to třeba teď nezdá!!
Přeju vám všem,co máte život na hovínko,hodně síly a odhodlání to změnit!to je první krok!!!..další je odejít a další,věřit si a už nikdy nikomu nedovolit vás tak ponižovat a trápit!!!!!!Žijete jen jednou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mooooooc na Vás budu myslet..a přeju všem chlapa,jako mám já!!!

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

#92 29. 5. 2007 8:48

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Kiara napsal(a):

Tetomámo, domluv se nějak s bankou, u které máte hypo, jak celou situaci řešit. Přece jenom to jsou dluhy, vzniklé za trvání manželství a za které odpovídáš. Já na Tvém místě bych se bála toho, že pokud situace nebude řešena jasně a včas, banka ti vlítne i na Tvůj osobní majetek, který nespadal do SJM.

Já jsem se na to už ptala a mám na to 3 roky to vyřešit, po třech letech se všechno dělí mautomaticky napůl, zbylo by mi půlka dluhu. Ale baráku je mi líto, je pěknej a moc jsem se tam nadřela. Nebyl drahý, kdyby přešla celá hypotéka na mě, já bych problém to platit neměla. reta

Není tady

#93 29. 5. 2007 10:32

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Prcku tummenupp pěkný příspěvek smile

Není tady

#94 29. 5. 2007 18:51

Prcek1
♥♥-----

Feuria napsal(a):

Prcku tummenupp pěkný příspěvek smile

díky bylo to od srdce ale raději bych tohle zazažila..ale aspon můžu poradit:o))tummenupplol

Není tady

#95 29. 5. 2007 19:22

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Prcku, moc hezké, jen sem piš takhle dál, jsou to skvělé kapky na bolavé dušičky... kapky, které pomáhají postavit se zase na nohy.  Dík  tummenupp

Není tady

#96 29. 5. 2007 20:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Tetamáma napsal(a):

Kiara napsal(a):

Já jsem se na to už ptala a mám na to 3 roky to vyřešit, po třech letech se všechno dělí mautomaticky napůl, zbylo by mi půlka dluhu. Ale baráku je mi líto, je pěknej a moc jsem se tam nadřela. Nebyl drahý, kdyby přešla celá hypotéka na mě, já bych problém to platit neměla. reta

Tetomámo, tak se o to ber. Jestli k tomu baráku mᚠkladný vztah, byla by škoda o něj přijít.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#97 29. 5. 2007 20:11

Prcek1
♥♥-----

AlixaZS napsal(a):

Prcku, moc hezké, jen sem piš takhle dál, jsou to skvělé kapky na bolavé dušičky... kapky, které pomáhají postavit se zase na nohy.  Dík  tummenupp

MOC DÍKY FAKT!!ZROVKA TED JSEM ALE JÁ ZALOŽILA NOVÉ TÁMA.ACH JOO...buttergrateryikes

Není tady

#98 29. 5. 2007 20:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Prcku,
tummenupp

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#99 29. 5. 2007 22:55

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Anye.sa....kočko, mᚠnějak popřehazované hodnoty ....já si myslím, že toto, co popisuješ už hraničí nejen s velmi labilní osobností ale s duševní nemocí...a to si sama neporadíš. Souhlasím s Evou36, která ti radí, aby jsi změnila psychiatra.Manžel je asi z tebe dost zoufalí... už by asi byl dávno pryč a tak buď ráda, že domů vůbec někdy přijde a že tě nenechá hospitalizovat. Doprkvančic,když už rok dokážeš sem psát, tak dělej hlavně sama se sebou něco.Začni tím, že změníš psychiatra. Doprkvančic.

Není tady

#100 30. 5. 2007 10:13

Prcek1
♥♥-----

Britana napsal(a):

Anye.sa....kočko, mᚠnějak popřehazované hodnoty ....já si myslím, že toto, co popisuješ už hraničí nejen s velmi labilní osobností ale s duševní nemocí...a to si sama neporadíš. Souhlasím s Evou36, která ti radí, aby jsi změnila psychiatra.Manžel je asi z tebe dost zoufalí... už by asi byl dávno pryč a tak buď ráda, že domů vůbec někdy přijde a že tě nenechá hospitalizovat. Doprkvančic,když už rok dokážeš sem psát, tak dělej hlavně sama se sebou něco.Začni tím, že změníš psychiatra. Doprkvančic.

MYSLÍM,ŽE TY BYS ZASE NEMĚLA TAKHLE ZVOSTRA KRITIZOVAT ČLOVĚKA,KTERÝHO VLASTNĚ OSOBNĚ NEZNÁŠ..ČLOVĚK SEM DÁ ŽIVOTNÍ TRÁPENÍ A OČEKÁVÁ HLAVNĚ UČAST A RADU..NĚKDY JE LEPŠÍ MLČET,NEŽ TAKHLE PSÁT,V͊,....sad

Není tady

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » dá se vydržet manželova nevěra,lhaní,ponižování,vyhrožování rozvodem ?
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí