29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, já si taky myslím, že musíš být velice silná - protože já už bych nejspíše seděla ve vězení za vraždu a nebo v garsonce.
Není tady
Feuria: No, v kontextu dané rodiny je chování toho kluka přeci jen docela normální, nemyslíš? Kopíruje roli otce.
Anye.sa: Tak teď už si vážně myslím,že bys měla změnit doktora. A nejen to, ale změnit i typ doktora - z psychiatra na psychoterapeuta. Nepřemýšlela jsi o tom?
Není tady
Zkusím změnit psychyatričku u dítěte,taky mě napadlo že si nahrajisynkovu reakci aby to nevěděl a pustím jí to.
Feuria napsal(a):
Ježiši, cože
normální ??? Co to je za psychiatrii ? To pán doktor bude asi také nejspíše psychopat
Není tady
Každý člověk s k druhému člověku chová tak, jak mu dovolí. Čili, to že jí manžel dlouhodobě bije, je jen její vina. Ona mu do schválila, dovolila.
Není tady
Anye.sa, manžel možná platí hypotéku , inkaso, ale z čeho? Snad příjem v manželství je příjmem společným, Čím se teda kasá? Ty se chováš, jako placená hospodině, ne jako manželka. Nechápu, jak si ještě sebe můžeš vážit. Já vím, rozhodování je těžké, ale promiň, ty řešíš, jestli ti život bez manžela a jeho ponižování bude stát za to, že klesneš se svojí životní úrovní. Je tady mezi námi spousta rozvedených žen a já si jich velmi vážím za to, že to zvládnou, s obtížemi, ale zvládnou. Zvládneš to taky. Pokud ti ale bezstarostný život peněžní nestojí za to, že si s tebe někdo dělá rohožku. A ta věta o tom, že s tebou bude mít muž sex i po rozvodu...to je jako co? Ty se tím snad ještě chlubíš, já bych se po něčem takovém pěkně oklepala, vždyť to značí jenom to, že mě má můj muž za couru, kterou může mít kdykoliv se mu zachce, ne kdy chceme my dva dohromady.
Není tady
Eva36 napsal(a):
Feuria: No, v kontextu dané rodiny je chování toho kluka přeci jen docela normální, nemyslíš? Kopíruje roli otce.
Samozřejmě - když to vememe tak, tak ano.
Není tady
Evi,dohodu o rozvodu/majetku,děti,dluhy jsem sepsala s manželem asi před půl rokem doma jen sami dva já to odnesla právníkovi a ted to vázne na té hypotéce jak už jsem psala,ale mám pocit že manželovi to tak vyhovuje prtože se vrací kdy chce nikdy nevíme kdy to bude a asi si dodělává bydlení.Hypotáka je asi 250tis ale jaké má bokem nemám zdání? můžu to nějak zjistit?
Eva36 napsal(a):
Damila: Jsou lidi, který šikanujou, protože si tím sami něco řešej (vlastní pocit nedostatečnosti nebo to, že ho v dětství otec třískal nebo něco jinýho).... je s podivem, že většinou uměj´ najít tu "správnou" oběť, která dokáže dlouhodobě trpět. To není vina tý oběti. Tihle hajzlové se nikdy nepokusí šikanovat např. kolegu-bagristu, protože ten by jim dal přes d*žku... a oni to nějak cítí ...
Anye.sa: Tak vidíš! Nejsi tak slabá, jak se tady může zdát. Dokonce už řešíš i právníka. Výborně! Manžel o té dohodě ví a souhlasí? A na jak dlouho je ještě ta hypotéka?
Není tady
Hypotéka 250 tis je brnkačka.
Není tady
Nechce se mi věřit, že by to opravoval a splácel pro tebe anye.sa.
Není tady
KALIK napsal(a):
Hypotéka 250 tis je brnkačka.
Jo - tu bych dostala i já
Není tady
Dle manžela jeho plat je jen jeho-"přece platí ikaso a hypo. a my se máme jako králové!"Já jsečm neplacená hospodyně nedává mi žádné peníze.Vím že si sebe nevážím,nebojím se pokud se mi něco stane-snad se na to i těším jen by mi bylo líto dcerky ta jediná je moje sluníčko a ta by trpěla! a to nechci!!! Se sexem jsem to nemyslela tak že bych se chlubila to jsem jen napsala pro představu o povaze M-samozřejmě že s ním nespávám jsem u synka v pokojíku.Tak pro příklad mi M řekne když bude sex budu dnes dělat na baráku tak si to rozmysli,je to asi divné ale tu práci mi nikdo neudělá a to mu musím dávat svoje peníze na materiál a barák je jeho-jsem blbá.Právník mi řekl že když podám já žádost tak tím nic nezískám a dokud inkaso-hypo. M platí tak i mě se snižuje dluh protože kde já mám jistotu že mi barák nechá,děti nechce.
Dana napsal(a):
Anye.sa, manžel možná platí hypotéku , inkaso, ale z čeho? Snad příjem v manželství je příjmem společným, Čím se teda kasá? Ty se chováš, jako placená hospodině, ne jako manželka. Nechápu, jak si ještě sebe můžeš vážit. Já vím, rozhodování je těžké, ale promiň, ty řešíš, jestli ti život bez manžela a jeho ponižování bude stát za to, že klesneš se svojí životní úrovní. Je tady mezi námi spousta rozvedených žen a já si jich velmi vážím za to, že to zvládnou, s obtížemi, ale zvládnou. Zvládneš to taky. Pokud ti ale bezstarostný život peněžní nestojí za to, že si s tebe někdo dělá rohožku. A ta věta o tom, že s tebou bude mít muž sex i po rozvodu...to je jako co? Ty se tím snad ještě chlubíš, já bych se po něčem takovém pěkně oklepala, vždyť to značí jenom to, že mě má můj muž za couru, kterou může mít kdykoliv se mu zachce, ne kdy chceme my dva dohromady.
Není tady
To je hajzl všech hajzlů!!! ... Anye.sa, nestálo by ti fakt za to se sbalit a odejít? Vím, hypotéka je na vás obou, ale kdyby přestal platit, ručí barákem. tak by mu ho banka sebrala a hotovo...nebo se pletu?... To by ti mohlo bejt jedno, kdybys bydlela někde jinde.... Holka, vzbuď se! Vždyť ty se sebou necháš úplně vláčet.... Okamžitě si najdi nějakou novou terapeutku, chodíš k psychiatrovi a jaký máš výsledek? Necháš se ponižovat víc a víc. Něco u toho doktora a tebe nefunguje! Měl by ti pomoct si sebevědomí dorovnat, ne se nechat dál a hůř ponižovat .... Máš svůj plat? Mimochodem - máš právo na stejnou životní úroveň jako tvůj manžel. Předpokládám, že vydělá víc než ty, takže by ti měl přispívat.... Není ten tvůj právník nějakej taky divnej? Když ti nenastíní nějaký jiný možnosti .... možná bych se poptala ještě jinde.
Není tady
Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopila, ale jedna věc zůstává : DĚLEJ NĚCO
cokoliv, ale dělej
Není tady
Anes, jestli se nevzchopíš, nesebereš,nepřestaneš vymýšlet důvody, proč to nejde, tak spěješ k jednomu, že ještě navíc příjdeš o děti. Jsi zodpovědná za výchovu. To, že je otec dětí primitiv s psychopatickými sklony tě neomlouvá. Tím spíš je věc výchovy na tobě. Copak tě mohou považovat za autoritu, když si necháš srát na hlavu. Jestli si toto k tobě dnes dovolí 9ti letý syn - co bude za rok - za 2???? A docela ti nezávidím ten pocit, že je to tvoje záležitost!!!!!. Myslím to v tom smyslu, že vystavuješ děti jeho vlivu,(psychopatického otce), čímž je poškozuješ!! A pokud ani toto není pro tebe alarmující, tak se přikláním ke kalikově tezi : "přiložte jí víc".
Není tady
Anye.sa, včera jsem viděla pořad o týraných ženách. U jedné, než našla sílu svýho "manžela" vyhodit (resp. zavolat policii), to došlo tak daleko, že mu kupovala injekční stříkačky jelikož to byl narkoman a píchal si.
Když odmítla jednoho dne, že už mu žádnou nekoupí že nemá ani na plínky pro své děti, začal ji vyhrožovat - před očima jejich dětí - že ji ty jehly vrazí do krku.
Jenom doufám, že se neocitneš po nějaké době v podobné situaci, protože věřím že (dřív nebo později), váš vztah k tomu inklinuje. Tvůj muž sice není feťák ale je to magor a já bych ho pověsila za koule do průvanu, před tím než bych zavolala policajty.
Sakra, tak běž do azylovýho domu. Pronájem garsonky např. v Brně tě vyjde na 7000kč/měs. a vybavená!
Utíkej bude hůř
Upravil(a) Lil (24. 5. 2007 11:04)
Není tady
KALIK napsal(a):
Každý člověk s k druhému člověku chová tak, jak mu dovolí. Čili, to že jí manžel dlouhodobě bije, je jen její vina. Ona mu do schválila, dovolila.
Kaliku, přesně tak, jako i v tomto případě. Bohužel.
Není tady
Wiki napsal(a):
Anes, jestli se nevzchopíš, nesebereš,nepřestaneš vymýšlet důvody, proč to nejde, tak spěješ k jednomu, že ještě navíc příjdeš o děti. Jsi zodpovědná za výchovu. To, že je otec dětí primitiv s psychopatickými sklony tě neomlouvá. Tím spíš je věc výchovy na tobě. Copak tě mohou považovat za autoritu, když si necháš srát na hlavu. Jestli si toto k tobě dnes dovolí 9ti letý syn - co bude za rok - za 2???? A docela ti nezávidím ten pocit, že je to tvoje záležitost!!!!!. Myslím to v tom smyslu, že vystavuješ děti jeho vlivu,(psychopatického otce), čímž je poškozuješ!! A pokud ani toto není pro tebe alarmující, tak se přikláním ke kalikově tezi : "přiložte jí víc".
Přiložte jí víc
To je drsné. Ale možná jediné, co by Anye.sa přinutilo jednat.
Bože, jak může být ženská taková onuce. Anye.sa, což nemáš v okolí nikoho, kdo by Ti pomohl? Rodina? Kamarádka?
Vsadím se, že Ti všichni říkají totéž. Ale Ty nechceš slyšet. Jen těch dětí je mi líto...resp. jejich bud. partnerů, pokud budou kopírovat otce.
Není tady
Také jsem to včera na ČT 2 viděla - silně mi případ anye.sa - připomíná "domácí násilí"
Smutné je, že některé ženy si oto, z nepochopitelných důvodů, přímo koledují
Upravil(a) Feuria (24. 5. 2007 12:11)
Není tady
Ano Damilo, je to drsné. A co ty děti??? Ty volbu nemají. Nemohou nic. Paní volbu má. Naprosto nicnetušící tvorové, bezbranní, kteří svůj smutek, nejistotu a strach mohou dávat najevo jen agresí nebo pláčem....
Není tady
ona totiž nikam odejít nechce, chce jen jediné - aby se změnil a právě to nikdy nedostane...
Není tady
Feuria napsal(a):
Také jsem to včera na ČT 2 viděla - silně mi případ anye.sa - připomíná "domácí násilí"
Smutné je, že některé ženy si oto, z nepochopitelných důvodů, přímo koledují
Hmm a neříkali tam náhodou i to, že nejčastější případy týrání žen se děje na vesnicích?
To je podivuhodný jev. Bych si mysela opak. Sousedé - přátelé, čistý vzdoušek, sex v přírodičce na rozdíl lidí vystresovaný z větších či velkoměst
Není tady
Protože většinou na vesnicích lidé žijí ještě po "staru", tj. plní předsudků !
Není tady
Ve městech je asi i více možností ... azylové domy atd. je to i o vyzrálosti těch lidí - hold pro ty holky je to hrozně těžké (v jejich hlavě) - např. ani netuší, že se mohou bránit - že mohou odejít ! Kolikrát se bojí odsouzení právě tetiček a babiček atd. Podle mě to násilí bylo vždy, jen se to tutlalo
Upravil(a) Feuria (24. 5. 2007 14:28)
Není tady
ty...Lil...ted jsem si všimal jak máš krásný podpis....
Není tady
Feuria napsal(a):
Ve městech je asi i více možností ... azylové domy atd. je to i o vyzrálosti těch lidí - hold pro ty holky je to hrozně těžké (v jejich hlavě) - např. ani netuší, že se mohou bránit - že mohou odejít ! Kolikrát se bojí odsouzení právě tetiček a babiček atd. Podle mě to násilí bylo vždy, jen se to tutlalo
Právě proto, že ve městech je více možností (nové seznámení?) by měla anye.sa udělat ten krok a zdejchnout se co nejdřív. a do města taky proto, že si myslím, že ji bude její terorizovatel pronásledovat.
(Já myslela, že anye.sa se přivdala na venkov ale to jsem si to asi popletla s někým jiným)
Není tady