|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Naty...tak to teda já nepoznám na první pohled s kým mi to půjde....leda tak na první sáhnutí 
: to už pak poznám
a na Světla pasáže se nedívám..."žeru" nepravidelně Norisovou...v Letišti 
ta je prostě úžasná:-))
a přemýšlím kdo se mi tak ještě líbí....
no víš jak...záleží taky na okolnostech, jakej chlap bych byla věk a tak....a abych ZROVNA neměl prostatu ....
ale uplně vážně bych si to prostě chtěla vyzoušet...čistě z toho prostopášnického hlediska, z toho živočišného...jo jo, to jo...
Tetomámo:
moc hezké :-)))
Upravil(a) adra (23. 5. 2007 10:53)
Není tady

Ja to väčšinou poznám na prvý "čuch" - a trebárs šteklivý pohľad
. Zatiaľ mi to vždy vyšlo. Ale je fakt, že to bolo z pozície ženy... Nevie, aký bý som bola muž

Není tady
lvice napsal(a):
No Abadone, to se nemáš čím chlubit......
Jestli je život ženy aspoň z poloviny tak depresivní (a sentimentální) jak působí tahle básnička, tak si myslím že se mám čím chlubit.
Není tady
Já to depresivní nevidím 
adra napsal(a):
lvice
![]()
![]()
![]()
no to ti řeknu to by ale byl pech...být na pár dní chlap a zrovna by se mi nepostavil....tý jóó :-(((((
Zase na druhou stranu jsem slyšela,že která si ho nepostaví,ta si ho nezaslouží... 

Tak jsem si ten text přečetla, a nikde tam nevidím text o tom, že žena má nést váhu světa na své hrudi
. Asi neumím číst
.......
ZROVINKA MÁM "CHVILKU"..NO PĚKNĚ DĚKUJI ZA NÍ,HERDEK:O)),ŽE BYCH SI PŘÁLA BEJT CHLAP..ALE JINAK JSEM RÁDA,ŽE JSEM ŽENSKÁ A VIDÍM V TOM SAMÉ KLADY..ZÁLEŽÍ TO NA POSTOJÍ TÉ ŽENY A JESTLI SI CENÍ I SEBE SAMA..MĚ JE FAJN..S CHLAPEM NÁDHERNĚ..A KDYŽ ZROVNA ŽÁDNEJ NEBYL?BYLO TO MÉ ROZHODNUTÍ RADĚJI SAMA ,,NEŽ S PITOMCEM,JEN ABYCH SAMA NEBYLA:O)ALE URČITĚ NEJSEM ŽENA JEN DÍKY CHLAPŮM
)) A JAK ŘÍKALA MOJE BABI-ŽENSJKÁ VYDRŘÍ VÍC NEŽ KŮŃ..JÁ ŘÍKÁM,ŽE VÍC,NEŽ PRASE:O))
Není tady
bazalka napsal(a):
adra napsal(a):
lvice
![]()
![]()
![]()
no to ti řeknu to by ale byl pech...být na pár dní chlap a zrovna by se mi nepostavil....tý jóó :-(((((Zase na druhou stranu jsem slyšela,že která si ho nepostaví,ta si ho nezaslouží...
Jj, to většinou říkají ti, kterým by se nepostavil ani kdyby se na hlavu stavěli. To je jako ta pohádka o malém kašpárku a velkém teatru.
Není tady
lvice napsal(a):
Já to depresivní nevidím
Samé utrpení a odměna žádná a ještě nastavovat hruď komusi, aby on měl pohodlí - kde je v té básničce něco o tom, kdo poskytne pohodlí mně? Já fakticky nevidím štěstí v tom, že celý život protrpím a probrečím (navíc když to nikdo neocení). Asi nejsem taková masochistka jako jsem si myslela, že jsem. Ale každému co mu libo a co jeho udělá šťastným.
Není tady
abadon napsal(a):
bazalka napsal(a):
adra napsal(a):
lvice
![]()
![]()
![]()
no to ti řeknu to by ale byl pech...být na pár dní chlap a zrovna by se mi nepostavil....tý jóó :-(((((Zase na druhou stranu jsem slyšela,že která si ho nepostaví,ta si ho nezaslouží...
Jj, to většinou říkají ti, kterým by se nepostavil ani kdyby se na hlavu stavěli. To je jako ta pohádka o malém kašpárku a velkém teatru.
tak to už nemůžu sloužit-jak jsem koupila,tak prodávám.Já jsem se s tímhle problémem ještě nesetkala. 
adra napsal(a):
no víš jak...záleží taky na okolnostech, jakej chlap bych byla věk a tak....a abych ZROVNA neměl prostatu ....
Prostatu má každý chlap
stejně jako mozek, jen jí má někdo větší než by chtěl............. 
Ale hezky to napsala Tetamáma
Tetamáma napsal(a):
Chlap bych být nechtěla, možná bych přišla o poslední iluze......
Ale podle mě lidi přitahuje to neznámo, to že druhé pohlaví je jiné odlišné a skrýva cosi tajuplného. Proto spolu dva lidé většinou nevydrží napořád, protože to neznámo časem vyprchá...... A proto je tak krásná a euforická láska mladých, protože o druhém pohlaví toho vědí tak málo.......... 
Upravil(a) mortuus_sum (31. 5. 2007 21:01)
Není tady