Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 23. 5. 2007 10:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Krása ženy

Naty...tak to teda já nepoznám na první pohled s kým mi to půjde....leda tak na první sáhnutí big_smilebig_smile: to už pak poznám lol
a na Světla pasáže se nedívám..."žeru" nepravidelně Norisovou...v Letišti big_smilebig_smile ta je prostě úžasná:-))

a přemýšlím kdo se mi tak ještě líbí.... va

no víš jak...záleží taky na okolnostech, jakej chlap bych byla věk a tak....a abych ZROVNA neměl prostatu  ....

ale uplně vážně bych si to prostě chtěla vyzoušet...čistě z toho prostopášnického hlediska, z toho živočišného...jo jo, to jo...

Tetomámo: tummenupp moc hezké :-)))

Upravil(a) adra (23. 5. 2007 10:53)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 23. 5. 2007 12:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja to väčšinou poznám na prvý "čuch" - a trebárs šteklivý pohľad tongue . Zatiaľ mi to vždy vyšlo. Ale je fakt, že to bolo z pozície ženy... Nevie, aký bý som bola muž lol fuckyou

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 30. 5. 2007 14:11

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

lvice napsal(a):

No Abadone, to se nemáš čím chlubit...... yikes

Jestli je život ženy aspoň z poloviny tak depresivní (a sentimentální) jak působí tahle básnička, tak si myslím že se mám čím chlubit.tongue

Není tady

#29 30. 5. 2007 14:19

Nick3594
Host

Já to depresivní nevidím reta

#30 30. 5. 2007 14:24

x52658
Host

adra napsal(a):

lvice lol lol tummenupp

no to ti řeknu to by ale byl pech...být na pár dní chlap a zrovna by se mi nepostavil....tý jóó  :-(((((

Zase na druhou stranu jsem slyšela,že která si ho nepostaví,ta si ho nezaslouží... reta

#31 30. 5. 2007 14:26

Nick3594
Host

tummenupp lol

#32 30. 5. 2007 14:40

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

lvice napsal(a):

Ja ano, zadno vahu sveta na sve hrudi  rozhodne nepotrebuji nest butter

Není tady

#33 30. 5. 2007 14:42

Nick3594
Host

Tak jsem si ten text přečetla, a nikde tam nevidím text o tom, že žena má nést váhu světa na své hrudi va. Asi neumím číst rock.......

#34 30. 5. 2007 14:46

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

lvice napsal(a):

Tak jsem si ten text přečetla, a nikde tam nevidím text o tom, že žena má nést váhu světa na své hrudi va. Asi neumím číst rock.......

Mozna ja neumim cist , jdu si to precist znovu.

Není tady

#35 30. 5. 2007 14:47

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Stvořil jsem její HRUĎ dost silnou na to, aby unesla váhu světa,

Jak se ma tedy chapat toto ?

Není tady

#36 30. 5. 2007 17:48

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

ZROVINKA MÁM "CHVILKU"..NO PĚKNĚ DĚKUJI ZA NÍ,HERDEK:O)),ŽE BYCH SI PŘÁLA BEJT CHLAP..ALE JINAK JSEM RÁDA,ŽE JSEM ŽENSKÁ A VIDÍM V TOM SAMÉ KLADY..ZÁLEŽÍ TO NA POSTOJÍ TÉ ŽENY A JESTLI SI CENÍ I SEBE SAMA..MĚ JE FAJN..S CHLAPEM NÁDHERNĚ..A KDYŽ ZROVNA ŽÁDNEJ NEBYL?BYLO TO MÉ ROZHODNUTÍ RADĚJI SAMA ,,NEŽ S PITOMCEM,JEN ABYCH SAMA NEBYLA:O)ALE URČITĚ NEJSEM ŽENA JEN DÍKY CHLAPŮMyikes)) A JAK ŘÍKALA MOJE BABI-ŽENSJKÁ VYDRŘÍ VÍC NEŽ KŮŃ..JÁ ŘÍKÁM,ŽE VÍC,NEŽ PRASE:O))

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

#37 31. 5. 2007 10:02

abadon
♥♥♥♥---

bazalka napsal(a):

adra napsal(a):

lvice lol lol tummenupp

no to ti řeknu to by ale byl pech...být na pár dní chlap a zrovna by se mi nepostavil....tý jóó  :-(((((

Zase na druhou stranu jsem slyšela,že která si ho nepostaví,ta si ho nezaslouží... reta

Jj, to většinou říkají ti, kterým by se nepostavil ani kdyby se na hlavu stavěli. To je jako ta pohádka o malém kašpárku a velkém teatru.

Není tady

#38 31. 5. 2007 10:12

abadon
♥♥♥♥---

lvice napsal(a):

Samé utrpení a odměna žádná a ještě nastavovat hruď komusi, aby on měl pohodlí - kde je v té básničce něco o tom, kdo poskytne pohodlí mně? Já fakticky nevidím štěstí v tom, že celý život protrpím a probrečím (navíc když to nikdo neocení). Asi nejsem taková masochistka jako jsem si myslela, že jsem. Ale každému co mu libo a co jeho udělá šťastným.

Není tady

#39 31. 5. 2007 12:57

x52658
Host

abadon napsal(a):

bazalka napsal(a):

adra napsal(a):

lvice lol lol tummenupp

Jj, to většinou říkají ti, kterým by se nepostavil ani kdyby se na hlavu stavěli. To je jako ta pohádka o malém kašpárku a velkém teatru.

tak to už nemůžu sloužit-jak jsem koupila,tak prodávám.Já jsem se s tímhle problémem ještě nesetkala. cool

#40 31. 5. 2007 20:56

mortuus_sum
♥♥-----

adra napsal(a):

no víš jak...záleží taky na okolnostech, jakej chlap bych byla věk a tak....a abych ZROVNA neměl prostatu  ....

Prostatu má každý chlap dumbom stejně jako mozek, jen jí má někdo větší než by chtěl.............   http://img.xchat.centrum.cz/images/x4/sm/50/50.gif

Ale hezky to napsala Tetamáma 

Tetamáma napsal(a):

Chlap bych být nechtěla, možná bych přišla o poslední iluze......

Ale podle mě lidi přitahuje to neznámo, to že druhé pohlaví je jiné odlišné a skrýva cosi tajuplného. Proto spolu dva lidé většinou nevydrží napořád, protože to neznámo časem vyprchá...... A proto je tak krásná a euforická láska mladých, protože o druhém pohlaví toho vědí tak málo..........  http://img.xchat.centrum.cz/images/x4/sm/3/303.gif

Upravil(a) mortuus_sum (31. 5. 2007 21:01)

Je bolestné a zžírající trpět pro nic,
ale je krásné a naplňující trpět proto,
abychom někomu pomohli..........

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí