27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Na toal. papíře jsem nacházela trochu krve a v pátek i na stolici. Od té doby jsem ádnou krev neviděla. Včera jsem byla u lékařky, řekla jí svůj problém a ona mi řekla, e to jsou hemeroidy. Ani mě nijak neprohlídla, co mi přilo divné. Koupila jsem si tedy factu čípky a mastičku. Dnes jsem byla na velké, vyprázdnila se a chtěla si zavést čípek. Ale nelo to, zandala jsem tam tak 3/4, ale cítila jsem troku bolest. No byla jsem u toho i dost nervózní. Nemáte nějaký tip, jak zavést čípek a hlavně jak daleko. Nevíte, za jak dlouho se "rozpustí". Díky moc.
Není tady
ahoj ivina..někdy můe být zavádění čípku při hemeroidech bolestivé...Zkus si taky koupit dubovou kůru,prodávají to i v mastičce..a se bolest zmírni, zkus pak čípek ,ten je proti krvácení...a jak daleko,prostě ,aby ti nevypadl nazpátek.Ničeho se neboj.uvidí to zvládne...
Není tady
Ano, vytrvej a určitě se to zlepí, a taky si můe koupit tablety Hemodin a uívat podle letáku (1 denně, s jídlem). Na netu je o něm napsáno, zadej do vyhledavače, já jsem vyzkouela a zdá se mi e dobře zabírá. Ale je blbé e tě lékařka neprohlídla! Jetě jsou dobré sedací koupele v odvaru řepíku, řepík působí úplně zázračně na hojení. Stačí koupit v lékárně, můe bát i čaj v nálevovách sáčcích a uvařit.
Trik pro zavádění čípku: umýt se, opatrně zkusit zatlačit sliznici a pak teprve čípek, nespěchat, snait se správně nasměrovat. Ono to zní směně ale co u naděláme!
Upravil(a) Bety (22. 5. 2007 13:24)
Není tady
Byli jsme u psychotronika (měl ceduli na chalupě) s něčím úplně jiným, ale připletly s k tomu i hemeroidy. Jeho paní poradila: nastrouhejte si mrkev a sedněte si do ní. Docela to pomáhalo. Doma vylepeno - 2x denně sezení asi 20 minut (nebo i déle) na nastrouhané mrkvi, pokropené mírně Alpou. Zkuste to, utratíte pár upů - kdyby to nepomohlo, určitě to neukodí.
P.S: Masti, čípky, nic nepomáhalo. Mrkev - ji po druhém "sezení" přila úleva.
Není tady
Jetě mi zbývá dovybrat 5 čípků a konec. Krev jsem na stolici od začátku uívání čípku a mastičky nenala. Jen mám sem tam "mravenčení" na kostrči. Neuhodila jsem se, ale někdy mě tam mravenčí. Mám sedavá zaměstnání, moná je to i tím.
Není tady
Tak jsem dnes měla zase na toal. papíru trochu krve a při vyprazdňování mě bolel konečník. Tak nevím, co mám dál dělat. Jestli se jít poradit k nějakému odborníkovi, a jestli potřebuju doporučení od praktického lékaře a co by mi mohli případně dělat. Já se toho asi nezbavím. Poradíte někdo? Prosím.
Není tady
ivina1..neboj,.. asi se to nezahojilo...Ty čípky factu ti nemusaly zabrat,,kup si SPOFAX....jsou to taky čípky a udělej si odvar z dubové kůry(taky koupí v lékárně) .do které si sedá.......hlavně na to nemysli je to i dost psych. rázu..pokud ti to nezabere dojdi si k dr,,tam ti mohou napsat čípky,které jsou jen na předpis.konečník vyetří..ničeho se neboj..
Dej pak vědět jak se na tom..drím palce!!!
Upravil(a) sisi21 (6. 6. 2007 10:40)
Není tady
důleitá je taky strava - hodně vlákniny a hodně pít
Není tady
Řekla bych, e piju dost a začala jsem jíst ovesné vločky a víc ovoce a zeleniny, abych měla dostatek vlákniny. U sice nemám krev na papíře, ale zato troku ve stolici (jako by takovy maly krvavy hlen). Sakra, je mi 23, chci být u zdravá. Jdu do lekarny pro ty cipky spofax a doufam, ze to pomuze. A do dubove kury jsem si take sedala a dnes zase tohle. Ale díky za rady, holky.
Není tady
Ahoj ivina1
pravděpodobně ti praskl vntřní hemeroid,,,to chvilku trvá ne se sliznice zahojí.protoe kadou stolici,kadým tlačením to opět strhne.. Pokavad to bude přetrvávat a..čípky nepomůou, dojdi si pro svůj klid rovnou na chirurgii,kdy tě obvo´dačka neprohlídla...Ničeho se neboj!!! ukáe prdku,oni tě vyetří a nasadí léky,které ti budou zabírat,,Jinak je dobrá vláknina Psyllium...(myslím dobrá na střeva,ale na chu nic moc.).Dej pak vědět jak si dopadla,,,drím palce..
Není tady