29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja mam zkusenost dokonce 4 krat za rok
Není tady
Jak to myslis nepokousime karty,proc se to nema?Nikdy jsem o tom neslysela
Není tady
Už nevím, kdo mi to říkal... možná jsem to četla někde na internetu...už nevím. My jdeme s kamarádkou ke kartářkám, jejichž předpovědi se prý opravdu plní, tak si to chceme porovnat. Nám jde hlavně o tu budoucnost. Vím, že někdo chodí ke kartářce častěji, a to když chce napovědět v nějaké situaci, neví, kterou cestou se má dát, kterou variantu zvolit. Ale my chceme hlavně předpověď do budoucna, co nás čeká. A chceme si ty předpovědi od dvou kartářek porovnat. Ta moje mi říkala, že po výkladu budoucnosti k ní můžu přijít znovu nejdřív za dva měsíce, dřív že by to nemělo význam. Že by karty mohly být zmatené - nevím, nerozumím tomu. A dalekou budoucnost prý předpoví, ale ne zcela přesně, přesně jí vždy vyšly předpovědi tak na rok až dva roky. Ale to se prý neplete.
Není tady
No tak to je mozna pravda,ze kdyz jdes ke kartarce drive,ze by mohli byt zmatene ja jsem k te same sla po mesici a vysli docela pekne blbosti.Dcera byla take u kartarky a ta si to dokonce nahravala po souhlasu s ni.Je videt,ze si za predpovedi stoji.Taky jsem byla brzo po sobe u dvou kartarek kvuli porovnani,neco bylo podobne,ale nevim.To hlavni co me nejvic zajimalo by se melo stat ted nekdy a to jsem tam byla v zari.No uvidim jak se to vyvine jestli mela nebo meli pravdu.Pak se ozvy jak si dopadla.Budu drzet palecky ,at je to neco pozitivniho at najdete nejakou novou lasku.
Upravil(a) eremuruss (4. 7. 2007 19:49)
Není tady
Já jsem na výklad z karet nikdy nevěřila, ale co jsem to zkusila...tak na tom vážně něco musí být. Protože ta kartářka věděla i detaily z mé nedávné minulosti, to nemohla nijak uhodnout.... A v únoru mi předpověděla úplně krásné karty... hm...mimo jiné i to, že je možné, že se zase s mým BM dáme dohromady.... no to teda nevím..., bych asi musela být padlá na hlavu, nebo jemu by se muselo rozsvítit
Minule jsem z té předpovědi byla tři dny úplně mimo, tak uvidím, dám vědět....díky
Není tady
Hm,s tím zmatením karet,já jsem zkoušela si sama vykládat karty nebo kamarádce a na poprvé to vždycky odpovědělo nejvíc konkrétně.Když jsme to pak zkoušely třeba po druhý,tak to odpovědělo pořád ve stejným duchu,jen jako obšírněji...
Jinak,byla jsem u "své" kartářky před 3/4rokem a před 1/2rokem zas,vždycky mi spíš osvětlila tu situaci a řekla,kam se to bude vyvíjet...
A te'd jsem byla u jiné-už taky "své" a ona mi řekla věci hodně podobné,které mi řekla i ta moje dřívější kartářka.Něco víc konkrétně a něco míň...Tak uvidíme,jak to bude dál.
S těma kartama by to mělo být asi takhle. Osud není daný předem, závisí na našem jednání, proto ani budoucnost nejde předpovědět na 100%. Karty se vykládají k tomu danému okamžiku (něco jako nejpravděpodobnější scénář), ale je možné, že o týden později třeba uděláte nějaké jiné rozhodnutí a vše co následuje se může mírně nebo i naprosto lišit od předpovězeného... Navíc karty se vykládají intuitivně, takže vlastně jakoby podle jakési zprávy "zvrchu". Proto se může stát, že když je někdo využívá jinak než zdrávo, tak se s váma můžou přestat "bavit" a vycházejí nesmysly. Případně i kartářka, když si na tom založí rito, taky se může přestat dařit...
Není tady
Andromeda napsal(a):
S těma kartama by to mělo být asi takhle. Osud není daný předem, závisí na našem jednání, proto ani budoucnost nejde předpovědět na 100%. Karty se vykládají k tomu danému okamžiku (něco jako nejpravděpodobnější scénář), ale je možné, že o týden později třeba uděláte nějaké jiné rozhodnutí a vše co následuje se může mírně nebo i naprosto lišit od předpovězeného...
Ano, přesně takhle si to taky myslím a i tak mi to říkala ta kartářka v únoru. A i když mi něco předpověděla, co se může stát, tak až nastala TA situace, stejně jsem se chovala podle sebe, tak jak jsem to chtěla a cítila já a navíc jsem nemohla ani nijak ovlivnit chování a jednání toho druhého člověka v té situaci. Ale zatím myslím, že ty její předpovědi vychází.
Není tady
A když už jsme u těch karet - nejedete holky někdo na Kost?
A Kiaro+Somaio, doopravdy, nevyložily byste starému vlčkovi?
Není tady
Tady se bavíte
A na diskuzi o Tarotu nikdo nechodí a já se v tom plácám sama
.
Na začátek pro magistra K. Jestli mohu z pozice začátečníka...... víš, karty jsem si moc přála a dostala. Naivně jsem si myslela tak trochu o kartách to co ty. Tedy ve stylu že se naučíš že nějaká karta něco znamená, pak jich pár vybereš, dáš na stůl máš hotovo. Jednotlivé významy dáš k sobě (možná to tak u některých kartářek funguje,ale to opravdu není to pravé ořechové). Jenže jsem stará šťouralka a tak jsem si začala vyhledávat ke kartám víc, ne jen význam jedné karty v knize která k tomu byla. A v podstatě s hrůzou jsem zjistila, že Tarotové karty souvisí se spoustou věcí a nevím nevím jestli mám dostatek času je pochopit. Netušila jsem co všechno obsahují.
Když jste psaly o pokoušení karet. Někde jsem četla že by jste se neměli ptát na stejnou otázku několika kartářek hned po sobě, protože pak vám karty v podstatě řeknou co chcete vědět. Je dobré využít časového odstupu, nebo pokud se něco ve vašem životě změní.
Já jsem zkusila vyložit kamarádce karty. Byly jsme obě překvapené, jak jí vyšla minulost i současnost ( týkalo se to zaměstnání). Možná mě i podezírá že jsem jí to řekla protože jsem to věděla. I když také né vše o to víc se divila. Jen ta budoucnost. Ta se jí nezdála. Byla neštěstí velmi kladná a nedějná, nebyla si však jistá...... Ale slíbila mi, že pokud se to splní dá mi velkou čokoládu
A nevíte zda existují nějaké kurzy? Nebo nějaká setkání? Nebo jsou nějaké stránky kde se o Tarotu diskutuje?
Upravil(a) spunt (5. 7. 2007 19:16)
Není tady
http://www.mysterie.unas.cz/karty.html
Pár odkazů, výklady online. Zajímavé.
No, tak jsem dnes byla u té kartářky a mám smíšené pocity. Byly jsme tam s kamarádkou obě dvě spolu, takže jsme slyšely navzájem ty své výklady. Ta kartářka nevěděla, že pracujeme spolu, nic jsme neřekly. Ty výklady ohledně podniku, kde pracujeme, se naprosto shodovaly. A všechno se shodovalo s tím, co mi kartářka řekla v únoru. Ohledně syna se to taky shodovalo. Zase jsem měla pěkné karty, všechno souhlasilo s tím minulým výkladem. Ohledně nějakého toho chlapa - do čtvrt roku prý potkám toho pravého, viděla do budoucna svatbu i mimčo. Prý budu mít dvě děti - no jedno už mám. V životě prý budu vdaná dvakrát - ale viděla tam do budoucna ještě dva chlapy. A jednou vdaná už jsem byla. Tak si počkám . Tak nějak mi to řekla i v únoru. Na otázku, jestli se s bývalým partnerem dáme dohromady, řekla, že je to možné, ale že by to bylo jen kvůli penězům. Že on by si mě vzal kvůli penězům. A že to v žádném případě nemám dělat. Ale připustila, že je možné, že se dáme dohromady. No, tak z tohodle mám teda guláš v hlavě. A ještě mi řekla, že jsem se neměla rozvádět, že to byla chyba, že jsem měla chtít rozvod odložit o rok, každý bysme žil jinde a za ten rok by se ukázalo, jestli k sobě patříme nebo ne. Když jsem jí řekla, že jsem to nemohla ovlivnit, ona na to, že mohla, prostě natvrdo trvat na tom, že se rozvést nechci. Prý jsem udělala chybu. Vyčetla v kartách, že BM má dluhy a že rozhodně nemá podnikat, že ho mám od toho odradit. Hm...ale jak? Chce začít podnikat teď, od července. Popravdě mám z toho jedno podnikání divný pocit. Nevím ani, co chce dělat. Ohledně výkladu na BM jsem tak trochu rozhozená. Prý se vykašlal na syna, ten tím dost trpí. A to je pravda.
Ta kartářka prostě řekla celkem dost detailů, co se shodovalo s tím, co mi řekla v únoru. U kamarádky se taky na spoustu věcí trefila. No prostě já mám krásné karty, syn taky bude v životě šťastný, jenom ohledně BM to bylo takový divný, nevím, co si mám myslet. A říkala kamarádka, že když mi vykládala karty na syna, prý jí jaksi povyskočilo obočí, když uviděla vedle sebe dvě černé křížové karty, prý snad desítky. Ale neřekla nic. Nevíte co to má znamenat? Já si toho teda nevšimla. Jinak ohledně syna všechno v pohodě.
Asi zase nebudu moct usnout. Že já tam chodila.... No a srpnu jdu znovu, ale k jiné kartářce. A ta prý je vyhlášená. Tak uvidím.
Není tady
Mylim,ze vetsina si slibuje,ze je jeste ceka neco pekneho.Kdyz to treba ted momentalne tak nevypada.Lide chodi ke kartarkam,kdyz maji nejaky problem,ktery se jim zda ted neresitelny.Myslim,ze lide ktery jsou stastny a maji pohodovy zivot ke kartarkam nechodi.To mluvim za sebe.
Není tady
Ale,Erem,to je vcelku pochopitelný,ne?Pokud mám dojem,že všechno šlape jak švýcarský hodinky,tak proč bych do toho měla ještě nějak šťourat?Já si někdy vyložila karty sama,když jsem si nebyla úplně jistá v kramflecích ohledně nějakýho rozhodnutí,ale k nefalšovaný kartářce jsem šla taky,až když jsem dostala po palici.A když jsem nad tím poslední dobou přemýšlela,ani jsem extra moc nechtěla daleko vidět do budoucna,jen spíš osvětlit momentální situaci....
Alixo-to co viděla nebo neviděla tvoje kamarádka bych neřešila...Pokud to máš vědět,kartářka by ti aspoň naznačila,pokud to nemáš vědět,nepátrej.Dva chlapi-no jeden by mohl být znovu tvůj BM,ale ono se uvidí a co se týče tvého rozvodu-dokonáno jest,už to nevrátíš,neřeš to.Stejně tak,pokud jste rozvedeni a máte vypořádány peníze,neřeš ani jeho podnikání.Jen su dej pozor,ať tě do toho nijak nezatáhne.Tomu stejně nerozumím-ono mu to nemá vyjít,ale pro tebe by byl lepší rozvod až za rok??Ale to je jedno,je to za tebou...
Bazalko, vím, že už je hotovo, že není co řešit. S tím rozvodem, to je vlastně jediná věc, co mi není jasné, když jsem se neměla rozvádět v žádném případě, a teď zase, že k BM se vracet nemám? Jo, možná jsem to mohla ovlivnit, MOŽNÁ by se se mnou nerozvedl, ale musela bych se před ním plazit na kolenou, MOŽNÁ by ho to obměkčilo. Ale když se dívám zpátky, chovala bych se asi stejně. Dělala jsem to co jsem chtěla a co jsem cítila. A že bysme se k sobě vrátili? S tím nepočítám. Tohle jediný mi prostě nedává smysl. Ale jak říkám, dokonáno jest. A ještě pár detaily mi potvrdila, že se k BM vracet nemám. Vlastně nevím, co řeším. Jenom vždycky chci, aby mi všechno sedělo ze všech stran. Abych si byla jistá tím, co dělám nebo tím co se stalo. Ale dneska už je to lepší, jen si ty její výklady srovnávám v hlavě, skládám si to.
Andromedo, proč jsem šla k té kartářce? Je to přesně jak píše Eremuruss. Nikdy jsem na karty nevěřila, ke kartářce bych dřív nikdy nešla. Až v době před rozvodem jsem byla ze všeho špatná, kamarádka se objednala ke kartářce a prý, jestli tedy nechci jít s ní. Tak jsem šla. A teď můžu říct, že je to něco jako droga. Jednou jsem zkusila a už mě to jaksi chytlo... A jsem navíc strašně zvědavá. Ale neberu ty její výklady zase smrtelně vážně, to ne, beru to s rezervou. Mě už vlastně BM ani nezajímá, ale pořád je to otec mého syna. A taky jsem samozřejmě chtěla vědět, jestli mě ještě čeká něco hezkého. Jestli se mám na co těšit. Ty karty, lidé z mého okolí i Babinet mi pomáhají ještě tak nějak se se vším vyrovnat a tak nějak dolaďovat. Abych mohla minulost tak nějak uzavřít a s klidem jít dál. Děkuju vám všem za názory
Není tady
Alixo ja taky zkusila nejdrive kartarku ze zvedavosti asi pred rokem si tu u nas otevrela kramek.Byla jsem docela prekvapena co mi rekla a zacala tomu verit.Ta vykladala s RIDER WAIT.Pak jsem se dozvedela pres kamaradku,ze ji kdysi vykladala taky jedna a ze se ji to splnilo i kdyz to ona tenkrat pokladala za uplny nesmysl,ze se to muze stat a stalo se.Ta vykladala z marijasovych karet.A pak jsem byla na prednasce o kartach a tam me jedna pani doporucila kartarku ze Susice.Ta vykladala ze zolikovych karet.Muzu rict,ze se pro me ty karty stali taky jako droga jednou jsem to zkusila a ted me to laka porad.Nejvic me mrzi,ze ty karty neumim vykladat.Mam je pujceny od spolupracovnice i z knizkou,ale nic me to nerika.Takze o koupi karet ,uz neuvazuju.
Není tady
Eremuruss:
já taky asi neumím vykládat karty. No - nikdy jsem to nezkusila, nepoznám ty významy, dívala jsem se, jak ta kartářka vykládala, ale mě ty obrázky prostě nedávaly smysl. Navíc ona mi říkala, že se s tím už narodila, a mívá dokonce i předtuchy a vidění. No já taky někdy mívám vidění, ale spíš bych to nazvala jako předvídání, logické uvažování a to, že stojím nohama na zemi. Ale stejně - začínám kartám věřit, ať si myslí kdo chce, co chce. Ale nestavím na tom svůj život.
Není tady
Tak jsme dnes byly s kamarádkou zase u kartářky, u jiné než v červenci. Bylo to naprosto úžasné, skvělé, celý ten výklad karet, všechno to rozebírání, přístup té kartářky k nám, bylo vidět, že si za svými předpověďmi stojí, s kamarádkou jsme obě nadšené. Naprostá shoda s tím, co nám jiná kartářka vyložila před měsícem. Tahle kartářka to všechno rozvedla, zdůvodnila, co a proč se stalo.... Mám pocit, jakoby ještě zahladila ty malinké pochybnosti o tom, že by se můj BM mohl někdy změnit, jakoby mi zvedla sebevědomí a otevřela dveře do světa......mám z toho báječný pocit, bylo mi tam strašně příjemně i když jsem byla zpočátku nervózní...A kamarádka zrovna tak. A máme se tam určitě za nějaký čas zastavit a já prý jí mám donést ochutnat svůj svatební koláč....
...tak se uvidí...
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Tak jsme dnes byly s kamarádkou zase u kartářky, u jiné než v červenci. Bylo to naprosto úžasné, skvělé, celý ten výklad karet, všechno to rozebírání, přístup té kartářky k nám, bylo vidět, že si za svými předpověďmi stojí, s kamarádkou jsme obě nadšené. Naprostá shoda s tím, co nám jiná kartářka vyložila před měsícem. Tahle kartářka to všechno rozvedla, zdůvodnila, co a proč se stalo.... Mám pocit, jakoby ještě zahladila ty malinké pochybnosti o tom, že by se můj BM mohl někdy změnit, jakoby mi zvedla sebevědomí a otevřela dveře do světa......mám z toho báječný pocit, bylo mi tam strašně příjemně i když jsem byla zpočátku nervózní...A kamarádka zrovna tak. A máme se tam určitě za nějaký čas zastavit a já prý jí mám donést ochutnat svůj svatební koláč....
![]()
...tak se uvidí...
Alixo, prosím, u koho jsi v obou případech byla?
Není tady
Ahoj Eremi,
já jsem byla hned u několika kartářů a to především v době, kdy ze mě byl doslova zoufalec, tedy před rozvodem. Protože jsem byla už tak dost vystrašená ze své životní situace, vždycka jsem se tam třásla, jak osika, co se dozvím.
Je to už víc než 4 roky, tak to mohu s odstupem času zhodnotit, tak, že něco se splnilo, něco (ještě ne), ale každopádně si myslím, že člověk na tu věštbu potom tak soustředí, až ji chtě nechtě přivolá. Proto bych byla opatrná, ke komu jít, kdo je šetrný ke klientovy a neřekne mu bez obalu, že do roka bude mít třeba rakovinu či jinou pohromu. Tím nechci říct, že kartáři lžou a že veškeré věštby se zakládají POUZE na smýšlení klienta, ale asi je to pro vyplnění věštby dost důležité. Dnes jsem v pohodě a nešla bych tam. Nehledě k tomu, že mě to u jednoho ,,vyhlášeného" kartáře stálo nevídané peníze. Ale, jak říkám, byla jsem zoufalec a ten nehlední nejen na korunu, ale ani na své sebevědomí.
Jen jednu konkrétní věštbu si teď neodpustím, když jsem viděla na stole kartáře kartu smutného klauna, co seděl a z očí se mu hrnuly slzy. Kartář mi řekl, že je to můj otec a jestli se sebou nezačne něco dělat, takže špatně dopadne. Táta už tenkrát vedl špatnou životosprávu a šlo to s ním z kopce. V poslední době na tom nebyl dobře ani zdravotně, ani psychicky. Hlavně byl opravdu smutnej a ten obrázek s ním korespondoval. Měl časté pády, které byly důsledkem tohoto jeho stavu, až ten poslední se mu stal osudným a zemřel na jeho následky:((
Přeji všem, kteří se rozhodnou ke kartářce jít, ať se dozví, jen samé dobré zprávičky.
Hezký podvečer Rozmarýna
Není tady
Holky, holky, lepší je nevědět...
Není tady
Rozmaryno odstupem,uz to je rok co jsem byla u te prvni kartarky a nesplnilo se mi vubec nic.Resila jsem tenkrat vztah se svym zenatym pritelem.Ona nevedela,ze je zenaty nerekla jsem ji to.Jen jsem chtela vedet jak bude vypadat budoucnost s mym pritelem.Ona mi rekla,ze ho ceka soudni jednani.A budoucnost mam hezkou.Co se tyce jeho citu ke me to se trefila,ale vic nic.V rijnu jsem byla u dalsi tu mela vyzkousenou kamaradka.Ta me rekla to same,ze ho ceka soudni jednani pravdepodobne rozvod,protoze ona se me ptala jestli neni nahodou zadanej.A ze potkam v zamestnani mladsiho muze a ze budu volit mezi nima dvouma.Nevypada,ze by se tak stalo.Pak jsem byla u kartarky v Susici ta ma 40 letou praxi a ta mi rekla,ze u nej tam zadny rozvod nevidi a ze si ten vztah idealizuju.Zustaneme nadale jen kamarady a videla tam vztah se starsim muzem kteryho potkam v zamestnani.Docela se trefila v nejakych vecech co se tyce meho osobniho zivota.Po pul roce jsem sla k te kartarce znova,protoze jsem potrebovala vedet jestli zustanu dal ve svem zamestnani.V tom se trefila a zopakovala mi ,ze budu predelavat barak po mamce a stehovat se tam.Co se tyce pritele bude to cely rok stejny budem jen kamaradi a kdyby jsme se dali dohromady ten vztah by nebyl stastny.Byla by tam oboustrana zarlivost a dost tvrdy dopad by na me mela jeho manzelka.Coz je mi naprosto jasne.Ale co mi tam nesedelo je,ze potkam v zamestnani mladsiho muze,ale prve rikala starsiho a je tam riziko otehotneni.Hospitalizaci v nemocnici me predpovidala u obou vykladu.Tak nevim cemu mam verit.Rekla mi,ze mam jen dva opravdovi pratele.Ale v jednom z nich jsem se ted nedavno zklamala.Ptala jsem se ji taky na uprimnost mych dalsich kamaradek ke me a to se taky trefila.Rekla presne jake jsou.O detech mi toho moc nerekla.
Není tady