29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Jinak mohu klidně v duchu tvého chápání respektu k názoru druhého člověka prohlásit, viz tvůj příspěvek vedle, že nemáš pravdu a tvůj názor je blbý, že?
prohlasit muzes uplne cokoliv, ale to nic nezmeni na tom, ze muj nazor je spravny a pravdu mam ja ))
Není tady
Somaia napsal(a):
Pane Mgr.K , viděl jste někdy vůbec jiné než klasické pokerové či mariášové karty? Máte vůbec páru o čem zde "zasvěceně" diskutujete? Víte co znamená např. pojem archetyp, víte něco o kabale a stromu života? Než něco začnu veřejně kritizovat a hodnotit , tak se snažím být o tom alespoň v základu informovaná, jinak se vystavuji riziku, že se velmi rychle ztrapním.
ja nekritizuji primarne karty (pro me za me at jsou na nich treba zlaty prasatka...) ale princip, na kterem jsou zalozeny - tedy ze lze zjistit budoucnost nebo spravne rozhodnuti pokladanim nejakych papirku na stul... to je podle meho presvedceni naproto nemozne...kdybyste se tu bavili o vesteni z kavove sedliny, hvezd nebo z letu ptaku, tak vam budu tvrdit to same...
takze nemusim ztracet cas ctenim blabolu o vykladu karet (ktere si vymysleji vykladaci) abych vedel, ze to zkratka nemuze fungovat!
Zatimco vy se tu ohanite nejakym tajemstvim vykladu karet, kartarky jedou zcela na principu logickeho mysleni... kazdy z nas mel nejake trapeni, kazdeho z nas jednou ceka... proste se nemuzou splest...
koukam, ze se dneska ke kabale hlasi kde kdo... chudaci stari rabini, musi se otacet v hrobe...
Není tady
Mgr.K. když mluvíte k věci na právní, ještě vaše argumenty chápu, ale proč lezete někam, kde jste úplně mimo mísu? Jedna věta, že vy tomu nevěříte, přece stačila, ostatní stejně nepřesvědčíte, že vaše pravda je ta jediná správná? Ostatně: Co je to pravda? Z právního hlediska jde taky o dost složitou věc....
Upravil(a) PavlaH (5. 6. 2007 22:56)
Není tady
Mgr.K napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jinak mohu klidně v duchu tvého chápání respektu k názoru druhého člověka prohlásit, viz tvůj příspěvek vedle, že nemáš pravdu a tvůj názor je blbý, že?
prohlasit muzes uplne cokoliv, ale to nic nezmeni na tom, ze muj nazor je spravny a pravdu mam ja
))
Ale to víš, že jo chlapečku, tvou hračku ti nikdo nebere
Není tady
Mgr.K napsal(a):
Somaia napsal(a):
takze nemusim ztracet cas ctenim blabolu o vykladu karet (ktere si vymysleji vykladaci) abych vedel, ze to zkratka nemuze fungovat!
vsak tu nemusis ztracet cas, Vseznalku
Není tady
Mgr.K mi připomíná rybu, která se rozhodla dokázat, že voda neexistuje... Hezká kuriozita, nad kterou se lze pousmát
Máš pravdu Judit, když čtu jeho příspěvky, tak se opravdu směji...... . Vlastně mi připomíná inkvizitory z dob temného středověku........
.
Mgr.K napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pane Mgr.K , viděl jste někdy vůbec jiné než klasické pokerové či mariášové karty? Máte vůbec páru o čem zde "zasvěceně" diskutujete? Víte co znamená např. pojem archetyp, víte něco o kabale a stromu života? Než něco začnu veřejně kritizovat a hodnotit , tak se snažím být o tom alespoň v základu informovaná, jinak se vystavuji riziku, že se velmi rychle ztrapním.
ja nekritizuji primarne karty (pro me za me at jsou na nich treba zlaty prasatka...) ale princip, na kterem jsou zalozeny - tedy ze lze zjistit budoucnost nebo spravne rozhodnuti pokladanim nejakych papirku na stul... to je podle meho presvedceni naproto nemozne...kdybyste se tu bavili o vesteni z kavove sedliny, hvezd nebo z letu ptaku, tak vam budu tvrdit to same...
Zatimco vy se tu ohanite nejakym tajemstvim vykladu karet, kartarky jedou zcela na principu logickeho mysleni... kazdy z nas mel nejake trapeni, kazdeho z nas jednou ceka... proste se nemuzou splest...
koukam, ze se dneska ke kabale hlasi kde kdo... chudaci stari rabini, musi se otacet v hrobe...
No a??? Vy o tom víte něco bližšího? Poučte mě.
Víte pane Magistře, já osobně si myslím, že kdybych se právě teď rozhodla, že zabrousím na stránky s diskuzí pana Stephena Hawkinga na téma: Hawkingův efekt= "teorie" kvantového vypařování černých děr" , tak bych byla stejně trapná jako vy na této diskuzi. Protože já si na rozdíl od Vás dokážu s pokorou přiznat, že vždycky budou existovat věci, jevy a teorie , kterým v této materiální existenci rozumět nebudu a ani o ně nezavadím z mnoha daných objektivních důvodů.
Vy jste takový brouk Pytlík, že? Tak si to s pánem bohem hezky vychutnejte......
Karty nemajú predpovedať budúcnosť, ani rozprávať veci z minulosti(svoju minulosť hádam pozná aj človek ako Mgr P) a nie je to ani nejaký test národa... Karty majú pomôcť rozhodnúť sa, zorientovať v situácii, v ktorej nemám prehľad, alebo vtedy, keď som zmätená a nevyznám sa v tom, čo cítim alebo čo si myslím... Majú ukázať rôzne možnosti - ako by vyzerala situácia v prípade kladného rozhodnutia, ako v prípade zápo*ného... Nemajú sa hovoriť konkrétne dátumy(svatby, narodenia, choroby, úmrtia), lebo to už je potom programovanie klienta, či už vedomé alebo nie. Dôležité je dobre položiť otázku.
Není tady
Ahoj všem,
nemáte náhodou někdo kontakt a hlavně kladné doporučení na nějakou dobrou kartářku či vědmu z Prahy? Moc bych chtěla jít ke kartářce, aby mi udělala výklad. Měla jsem jít na Žižkov k jedné paní, ale ta je bohužel dlouhodobě nemocná. Předem moc děkuju Katka
Není tady
Ano, verim. A hodne veci se splnilo.
Není tady
Ahoj, já jsem byla u dvou kartářek a musím říct, že jejich předpovědi vyšly na 90%. Ta první mi řekla věci i z mé minulosti, o mých rodičích, dětech, prostě všechno. A vůbec se mě na nic neptala. Jen jsem snímala, míchala a ona vykládala. Je fakt, že skoro celý výklad jsem probrečela, šla jsem k ní hlavně proto, že muž měl milenku. Byla to moje kamarádka. Kartářka mi řekla i že se budeme s dětmi stěhovat, že mám velkou zradu v přátelství, že nám budou naši hrozně pomáhat, že mě zradí manželovi příbuzní a spoustu dalších věcí. Chápu, že si někdo myslí, že šikovnýma otázkama, dost věcí zjistí. Ale mě se neptala a z mé minulosti řekla taky dost věcí. Takže já věřím, že prostě někdo je génius na matiku a někdo prostě vidí z karet, věci co se těžko chápou. Někdo věří modlitbám,někdo kartám.
Není tady
Má prateta,vykládala karty.. a můžu říct,že velmi dobře..Moje mamka si nechala od ní jednou vyložit a víckrát už to nechtěla..vše se vyplnilo!!!!..Mě parkrát vyložila též...někdy to vyšlo ,někdy né...,ale kartám jsem věřila..proč to sama nevím.....Je to něco jako,když mě přeběhne přes cestu černá kočka a já vím,že ten den se opravdu něco semele!!!!!!
Není tady
U kartářky jsem byla včera. Zajímavé. Teď budu čekat, jestli se něco vyplní.
U kartářky jsem byl, ale ne pro budoucnost, nýbrž pro minulost. Předcházela tomu ovšem série karmických horoskopů, které se dost shodovaly. Kartářka se na mě podívala a říká, že to na karty nebude, že se podívá do koule. Řekla mi více méně vše, co jsem věděl a co korespondovalo s karm. horoskopy.
Co se týče budoucnosti, je to dost ošidná záležitost, je to abstraktní pojem, který nemá pevný bod. Myslím tím, že je to takové pružné vlákno, které reaguje v daný okamžik na několik podnětů, jako je myšlenka, čin, atp.
Řekl bych to asi tak, že pokud bychom se v čase přenesli na stejné místo do stejné budoucnosti, např. 5x, tak 5x by to bylo vždy jiné. Nemám to nijak podložené důkazem, ale vnímám to tak.
Oproti tomu minulost má svou pevnou konstantu, která je daná minulým prožitkem v čase uplynulém.
V současné době mám minulost zmapovanou, tím pádem již služby kartářek a astroložek využívat nebudu. To proto, že vím, jakým směrem se ubírat tak, aby budoucnost byla v souladu s "určitým plánem pro mě". Ale to jsou mé soukromé informace, které zde ventilovat nebudu.
Ještě se vrátím k budoucnosti, jako velkého jasnozřivce považuji Michaela Nostradama, který ovšem svou vizi tak dobře "zakódoval", že jen velmi těžce vyplívá jasná odpověď. Záleží také na překladu a tím pádem na výkladu z něj a samozřejmě musí mít člověk ten správný klíč, aby se mu alespoň určité promile informací otevřelo. Neberte tento můj příspěvek nijak jinak, než jako můj subjektivní dojem.
Není tady
majkafa napsal(a):
U kartářky jsem byla včera. Zajímavé. Teď budu čekat, jestli se něco vyplní.
Majkafo doufam,ze te kartarka rekla alespon neco pozitivniho.
Není tady
Odpovídám za Majku, anžto jsem u toho (skoro) byla, ano byl to krásný výklad celý o ní. A já jsem jí pak dorazila poslední hřebíček....
Ale ona ti určitě ráda sama sdělí dojmy, i to jak sbírala odvahu....
Somaia, díky. eremuruss, vlastně jsem odvahu ani nesbírala. Jen jsem celou sobotu a půl neděle váhala a nevěděla, jestli chci vědět, nebo ne. Pak jsem si řekla, že to nebudu řešit, že ve chvíli, kdy se budu mít rozhodnout, to prostě budu vědět, jak to chci. A věděla. Když jsem vešla do místnosti, říkala jsem nahlas, že jsem si myslela, že bych se teď měla bát a já se vůbec nebojím.
A ano, vlastně vše bylo pozitivní. Divný.
Viděla jsem několik holek, které přišly z výkladu dost "zdrchané", říkala jsem si, kdoví, co se tam vše dozvěděli. A já, životní pesimista - donedávna, a takové krásné karty. Nebude to tím, že se z pesimisty stal optimista?
Budu o tom přemýšlet. A Somaia to "dorazila" včera tím, že mi "přiřadila" jednu kartu, která o mně vypovídá a to stejnou, jakou jsem si vytáhla u kartářky. Proto ji podezírám, že tam se mnou potají byla.
Upravil(a) majkafa (3. 7. 2007 19:18)
Tak, my se s kamarádkou chystáme ke kartářce příští týden. Jsem strašně zvědavá....Byla jsem už jednou, ještě před rozvodem, ale teď je spousta věcí jinak... Ne že bych tomu nějak věřila, ale přece jen...něco na tom snad musí být....Za tu krátkou dobu od února se pár věcí vyplnilo...Fááákt jsem zvědavá. A to jdeme k jiné, než jsem byla. Ale trošku bojim, bojim...
Není tady
Já jsem si dřív vykládala karty sama sobě - možná jsem už to tady psala - na jednoho sladkého hocha To, co jsem si vyložila, nad tím mi lezly oči z ďůlků a taky se to do puntíku splnilo. Taky jsem si vykládala karty společně s dcerou, kdy lezly oči z ďůlků zase jí - šlo o to, že se měla vyhnout řízení motorových vozidel a všeho, co má kola. Uraženě kvíkala: no mamiiii...
a až po čase z ní vypadlo, že ji její sladcí kavalíři učili řídit motorku a posléze automobil. Pikantní pointa je v tom, že dceři v době výkladu nebylo ještě ani patnáct a nejenomže ji ti pitomci učili řídit, oni navíc dceři svoji motorku PŮJČILI
auto teda sice ne, ale ta motorka hrála dost podstatnou roli. Od té doby mě dcera obchází uctivým obloukem a karty ode mě si vyložit nenechává
panč co kdyby z těch dvaatřiceti loupežníků maminka vyčetla něco, co zrovna vědět nemusí
Není tady
Kiaro, jsem na tom úúúplně stejně, nejbližší mě obchází obloukem, po té, co jsem občas odkryla i 13. komnatu....
Njn...lidi mají hrůzu z toho, z čeho nemusejí a naopak....ani nemusíš vykládat karty; mně docela ke špatné pověsti stačilo zkonstatovat, že dotyčný je chaotik a spolupráce s ním bude přinejmenším nejistá....pravda, zkonstatovala jsem to na základě jednoho vzkazu, naškarabanýho na pytlík od rohlíků, ale bylo to prostě docela jasný! No a už se šuškalo -šuškyšušky.
Holky, já bych si naopak nechala vyložit od vás obou! Je zřejmé, že byste to viděly každá z jiného úhle a to by se mi moc líbilo!
Není tady
Kazaline, kdo dělá dobrý karmický horoskop? Ale žádné - "lunární uzel v domě dvanáctém ve lvu znamená..." To vím taky. Myslím komplet horoskop. Řekla bych, že by mi to momentálně docela bodlo, jestli můžeš poslat kontakt?
Není tady
Mně naposled řekla kartářka něco, z čeho mi docela zatrnulo, i když to byl víceméně řečnický obrat, ne podstata sdělení, ale nějak mi to uvízlo a zarezonovalo to s jedním mým pradávným strachem... Tak se to snažím zpracovat, objednala jsem se na kinezku mimo jiné, abych s tím bolavým místem něco udělala...
S kamarádkou jsme se objednaly k jedné kartářce už teď na pátek a k jiné kartářce na srpen, dříve neměla volno. Tak nevím, jestli nepokoušíme karty.... prý se to nemá. Obě ani vlastně momentálně nepotřebujeme poradit v žádné situaci, obě jsme bez partnera. Hlavně nás zajímá budoucnost. Tak teď se obě těšíme i bojíme zároveň. Kamarádka už u té své kartářky před lety byla a prý jí všechno vyšlo.
Máte některá zkušenost, že jste byly u dvou kartářek hned po sobě?
Není tady