|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Poraďte, kde mám sehnat střih? Chtěla bych si ho uplést ažurovým vzorem z bavlněné příze, přední strana zaoblená bez zapínání, dlouhé rukávy, prostě něco večer přes šaty proti nastydnutí krku.....
Není tady
Teď jsem se inspirovala radou jedné čtenářky, mám doma stará čísla Burdy (první český ročník, rok 1988), ještě i v ruštině.
Vzpomínáte, jak jsme kolem5. v měsíci vstávaly v 5 hodin ráno, abychom ten časopis sehnaly? A o dubnová čísla se svatebními modely byla kor rvačka. Nebo když vyšla Burda s dětskými střihy, obě děti to ještě absolvovaly- oteplovačky a kombinézy a boom šusťákovek....
Není tady
Zkus http://www.chytrepleteni.cz/ - je tam i návod na bolerko, kromě toho je to i zásilkový obchod
Není tady