|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Oxi napsal(a):
corel napsal(a):
hm, fesanda... len ci ma aj srdiecko take pekne.
chcel by si ju s*kat alebo pitvat?
Oxi mas jedine stastie ze ta nemam za vola... 
ja si proste v prvom rade potrpim na charakter a vztah, telo je druhorade.
Není tady
ty vado ale toto je naha zenska na fotkach, tak sa kocham pohladom a nepremyslam ake mala znamky v skole a ci ma v poriadku rebricek hodnot 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ja tak trochu aj hej. fakt len trochu. mozno som vadny, ale co uz so mnou. ja uz som raz taky. ked sa mi paci zena zvonku, zacnem hned patrat aka je vo vnutri.
Není tady
ale nie ked je len na obrazkoch 
ale ja tiez, ak sa mi paci zvonku zacnem patrat aka je vo vnutri ... vo vsetkych telesnych otvoroch 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi, ty zvíře jedno

Oxi napsal(a):
ale nie ked je len na obrazkoch
ale ja tiez, ak sa mi paci zvonku zacnem patrat aka je vo vnutri ... vo vsetkych telesnych otvoroch
heh, kazdy mame svoje metody... 
Není tady
Oxi tak ta je dobrá, jdi do ní 
Upravil(a) lvice (28. 5. 2007 15:51)
lvice napsal(a):
Oxi, ty zvíře jedno
![]()
LEV 
lvice napsal(a):
Oxi tak ta je dobrá, jdi do ní
paci sa mi, moj typ
divoka selma
len deti by nemusela mat tolko 
Oxi napsal(a):
LEV:D
he he, to jsi mě dostal
. Vítej v klubu 
Upravil(a) lvice (28. 5. 2007 15:55)
Oxi napsal(a):
paci sa mi, moj typ divoka selma
len deti by nemusela mat tolko .
Při krocení podvázat vaječníky 
lvice, oxi... ze vas pohlavne zlazy nebolia...
Není tady
Nás lvy
? Kdepáááák
.
lvy su sterilne?
Není tady
Uh? Teď jsem to nepochopila.... 
lvice napsal(a):
![]()
Uh? Teď jsem to nepochopila....
to nic, taka hlupost co se zrodi v prepracovanej hlave... asociacia vedie cez tu otazku ci vas nebolia pohlavne zlazy...
Není tady
nie nebolia, my sme maxisukovia od prirody 
2 Corel,Oxi:Ale no tak pánové..
na prohlížení fotek zadečků máte spousty jiných for, nezávádějte to ještě tady
.
Mám nějaké fota na netu, ale odkaz nepošlu, protože chci zůstat v anonymitě. Btw.nefotím žádná lechtivá fota,jak by se mohlo z tohoto zdát, jen občas spodní prádlo-kalhotky,takže jde o to prádlo a firmu,která ho vyrábí,ne o můj zadek!!!!
Když už jsem u toho-jasně,fotky modelek se retušují o 106, pamatuju se,jak jsem měla jednou incident-chtěli mi na fotkách zvětšit prsa pomocí nějakého programu-byla jsem strašně naštvaná, protože nechci podporovat kult téhle"prsaté krásy".Retušování je běžná součást těhle profi fotek,zvláště v různých pánských časopisech,ale i jinde.Je to jak říkají kluci-mediální masáž.Byla bych ráda,kdyby tohle pochopili hlavně chlapi-protože jsou to hlavně oni,co tenhle kult můžou bud podporovat, nebo bojkotovat...je to totiž děláno hlavně kvůli nim,pro jejich potěšení,a nedochází jim,že ženy v jejich okolí to může stresovat.Stejně jako kult extrémní vychrtlosti...
Prostě-kde není poptávka,není nabídka.-přeberte si to 
Není tady

commex napsal(a):
Holky,holky,Vy by jste zasloužily!!!!
Je sice jasné,že co jsou ženy ženama,tak k ženě patří,aby se srovnávala s ostatními-tedy nějakými ideály....
V tomto případě-jak to bylo trefně pojmenováno-"Prsaticemi".....
A může Vám člověk(tedy chlap) tisíckrát říkat,že se mu líbíte právě s těma malýma-krásnýma,něžnýma prsama,stejně to nepomůže a budete vzhlížet na ty velké "Dudy"!!!! Vždyť v tom přece není Vaše síla!!! A myslím,že se mnou budou i ostatní chlapi souhlasit,že to nebude procentuelně ani polovina chlapů,kterým se ty velké "Kozy" líbí..... Když už nebudu koukat na praktičnost,kdy holky s velkým poprsím se nadměrně potí ,překážejí jim v mnoha případech atd,atd..... Malé jsou hezčí a na tom nikdo nic nezmění.... Máte i jiné-důležitější a žádanější věci,než prsa..............
Ďakujem za všetky ženy s prirodzne veľkými prsiami, že si k nám taký milý...!! "Malé jsou hezčí a na tom nikdo nic nezmění..." No a ženám sú milší muži, ktorí vedia potešiť bez toho, aby museli inde urážať - a na TOM naozaj nikto nič nezmení. Howgh!
Upravil(a) Selima (28. 5. 2007 21:57)
Není tady

Ja tiež podpisujem, že koľko ľudí, toľko hcutí a halvne že ženu ženou nerobia ani prsia, ani iné telesné časti
- a ani väčšinu mužov... 
Není tady
Selima........
Zdravím Tě....Můj příspěvek nebyl namířen proti ženám s Velkýma prsama....Velké,nebo malé,na tom přece svět nestojí....A o tom byl můj příspěvek....Co se malých prsou týče,psal jsem za sebe...A na tom fakt nikdo nic nezmění....Navíc byl psán pro Me....
Nechtěl jjsem urazit vůbec žádnou ženu...Pokud se mi to přesto u Tebe povedlo,mrzí mne to a omlouvám se Ti....Mohl jsem to napsat jiným způsobem...
Bezvýhradně s Tebou souhlasím,že ženu nedělá postava,nebo namalovaný obličej....Je to o toleranci a dávání.....
Není tady
Osobně? Myslím,že je naprosto úplně jedno,jaký psra holka má,ani jestli má celulitidu,povolený břicho,prostě jsou to jen kraviny,který vůbec nestojí za to,abyste se nad tim pozastavovali!!!
Já kdybych měla svá prsa porovnávat s ideálem,tak si dam na hlavu pytel,skočim na dvě plastiky, a v životě se nesvleču.....jenže jsem se nějak naučila touhle všechno neřešit,a prostě na to zvysoka......KAŽDEJ CHLAP BERE ŽENSKOU TAK,JAK ONA VNÍMÁ SAMA SEBE!....ještě se mi nestalo,aby měl některý z mých chlapců problém s tím jak vypadám....a když jo,kdo o něj stojí? Je to moje tělo,a kdo s tím má nějakej problém,ať si táhne hledat ten svůj ideál =o)
Není tady
Selene......

Napsala jsi to přesně....A kdyby to tak chtěly všechny ženské cítit....To by bylo hned veseleji na světě.... 
Není tady
Selene napsal(a):
Osobně? Myslím,že je naprosto úplně jedno,jaký psra holka má,ani jestli má celulitidu,povolený břicho,prostě jsou to jen kraviny,který vůbec nestojí za to,abyste se nad tim pozastavovali!!!
Já kdybych měla svá prsa porovnávat s ideálem,tak si dam na hlavu pytel,skočim na dvě plastiky, a v životě se nesvleču.....jenže jsem se nějak naučila touhle všechno neřešit,a prostě na to zvysoka......KAŽDEJ CHLAP BERE ŽENSKOU TAK,JAK ONA VNÍMÁ SAMA SEBE!....ještě se mi nestalo,aby měl některý z mých chlapců problém s tím jak vypadám....a když jo,kdo o něj stojí? Je to moje tělo,a kdo s tím má nějakej problém,ať si táhne hledat ten svůj ideál =o)
naprosty suhlas, dobre povedane a veeeeelmi pravdive.
Není tady