|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj chtěla bych vás poprosit o radu.. Mám hrozný blok při poloze "na koníčka". Mám tu polohu docela ráda, líbí se mi to při ní, ale nedokážu to za světla.. Vždycky mám pocit, že vypadám směšně nebo že se přítel zaměří na mé nezpevněné břicho a další podobné důvody. Vím že jsou to hlouposti, ale začínám být nešťastná. Přítel po mně tuhle polohu vyžaduje, já bych mu to hrozně ráda splnila, ale pokaždé když "nasednu" uplně zkoprním 
Možná by se ještě hodilo říct, že je mi 21 a v sexu nejsem žádná začátečnice. Nikdy jsem žádné problémy neměla, tohle je jediné co mě zkrátka trápí..a přítele taky 
Moc vám díky 
Není tady

Děláš si zbytečné starosti. Přítele určitě hodně vzrušuješ a ty se jen zbytečně trápíš. Ani on jistě není žádnej playboy a ví to o sobě a taky musí překonat strach, že si totéž budeš myslet o něm.
Není tady
Souhlas...tvůj přítel po tobě tuto polohu vyžaduje (ponechme stranou úvahu zda má právo vyžadovat něco co tobě nevyhovuje), a to znamená že se mu líbíš a vzrušuješ ho. Měl by být tost chytrý na to aby ti dal vědět jak moc jsi pro něj přitažlivá, to bys potom takové problémy neměla. Takže směle do toho, jsi krásná a sexy tak jak jsi, a nenech si plést hlavu ideálem vyhublé krásy, který tě se všech stran obklopuje. Můžu ti říct, že pro průměrného muže jsou vyhublé modelky hezké na fotce, ale v reálu by se bál že se o ty trčící kosti zraní!
Není tady
Ex ji po mě taky vyžadoval, ale mě nebavila, tak jsem ji prostě nedělala.
Ronja: Anebo je krajně líný a je pro něj pohodlnější si u toho válet šunky ;-)
Není tady
kacatko, ludia sa miluju, aby sa citili krasne, nie aby sa citili zle. neverim, ze tvoj priatel vidi cokolvek zavadne na tvojom tele, navyse ak sam chce, aby ste sa milovali v tejto polohe. uplne zabudni na stresy z toho, ako vyzeras alebo nevyzeras a venuj sa len tomu, comu treba - krasnemu milovaniu. hanblivost alebo stres do postele nepatria - aspon tak to vnimam ja. myslim, ze aj tvoj priatel to velmi oceni.
Není tady
Corel: Mně prostě přijde nepřípustné partnera do něčeho tlačit nebo vyžadovat (aspoň tenhle výraz kacatko použila). Neřeknu když by ji o to poprosil nebo požádal, ale vynucovat si něco ... Můj přítel taky nechce dělat nějaké věci, které přijdou řekla bych většině populace naprosto normální a hezké, několikrát jsem mu řekla, že se mi to nelíbí, ale smířila jsem se s tím. Ale nikdy by mě nenapadlo někoho do něčeho tlačit přes jeho nevůli. Ale je možné, že Kacatko jen použila špatný výraz a moje výtka je bezpředmětná.
Není tady
Kacatko, v poloze na koníčka působí žena nejvíc sexy. A když si mu přitom opřeš ruce o hruď, tak navíc nemá šanci vidět tvoje "povolené" břicho. ;-)
Není tady
JJ, použila jsem špatný výraz
On to nevyžaduje, prosí mě o to a já se furt vyhýbám a vymlouvám..Ale jednou to přijít musí-asi si dám nejdřív panáka, abych byla uvolněnější 
Jiank vám moc díky 
Není tady

Ja to mám rada aj klasicky, aj "naopak" - to je hóóódne vzrušujúce - aspoň pre mňa. Skús to aj ty... 
Není tady
kacatko neblázni, když je chlap vzrušený ( a když to po Tobě chce, tak ho to určitě vzrušuje!), tak stopro nevidí žádné povolené břicho!!!
Není tady
Holky co tady resite
nestacim se divit
nemuzu mluvit za vsechny chlapy, ale ver, ze pokud ten chlap neni idiot a omezenec tak mu takove malichernosti rozhodne nevadi...
a jinak ja mam radsi krev a mliko nez pohublou divcinu ktera vypada jako kdyby mela kazdou chvili zkolabovat diky nedostatku potravy 
Není tady
kacatko-tžeba by ti pomohlo překonat ten pořítešní ostych to,kdyby tě při tom objímal...jalo kdyby taky seděl.Abys neměla pocit,že jsi jak ve výkladní skříni
(Já když jdu bahoru,tak když muj kluk leží,tak jsem v předklonu,abych mu byla blízko...A když sedí,tak je to v pohodě...)
Není tady
Kacatko tak to prostě dělej jen při zhasnutém světle a po nějakém čase ti třeba už ani nepřijde, když zůstane rozsvíceno. 
Já mám ten samý problém, vůbec s aktivitou jako takovou mám problém, ale nahoře se mi líbí tak prostě nerozsvěcím.
Není tady
Kačátko, jé, to znám !!
Taky mám pocit, že jsem u Ponny Expresu a visí mi sedlový brašny !!
Víš, on život nejsou jen ty sexy záběry z erotickejch filmů, většinou je všechno kašírovaný pro oko. Náhodou mám teď za sebou tutéž diskusi s mým přítelem. A on mi řekl..je to jen ve tvý hlavě, věř si a věř mi. Kdyby ses mi nezdála dost sexy, kdybych tě tak hrozně moc nechtěl...můžu lhát..ale "to dole" , to nedonutíš když nechce !! Rozumíš ??
A navíc je ti 21 !!
mě 45
Takže neřeš, užívej si a věř, že jsi pro něj žádoucí v jakékoliv pozici !! 

Není tady
dakota napsal(a):
Taky mám pocit, že jsem u Ponny Expresu a visí mi sedlový brašny !!
Tak tohle je naprosto skvělý a trefný přirovnání 

Není tady

Kacatko, pochybujem o sebe dosť silno a pravidelne, ale našťastie pri TOM na to nemám ani čas, ani chuť. Myslím výlučne na iné veci(príp. nemyslím vôbec a len si užívam).
Není tady
Ev. to ještě můžeš praktikovat ze začátku jako "Evička tričko" než ztratíš prvotní ostych.
Není tady
To je klasika to musi znat kazdy 
Není tady
Já se teda hrozně stydim a červenám, ale Evičku tričko fakt neznám 

Nicméně předpokládám, že je to myšleno tak, abych si ze začátku nechala tričko...
Jinak se ale musim pochlubit-už se to lepší, huráá huráá 

Není tady
Já jsem se taky cítila při sexu takhle blbě, ne proto,že bych byla tlustá,ale protože mám menší poprsí a vím,že ten můj vidí v po*n,na různých obrázcích apod.samé kozatice,tak jsem z toho byla jednu dobu tak neštastná,že jsem se před ním nechtěla vůbec svlékat,a skoro ani milovat.Po pár měsících jsem se na to vykašlala,protože jsme z toho byli oba neštastní,on mi pořád opakoval,že mě s nikým neporovnává apod.,a pak už jsem viděla,že i on je z toho neštastný,tak jsem se na to vykašlala a je to.Asi to taky bylo časem,potřebovala jsem nějaký čas/pár měsíců/ na to,abych si to vše srovnala a ujasnila.Dokonce jsem zamítla i plastiku,na kterou jsem předtím chtěla jít.
Není tady
Me: no mne sa teda pacia prave mensie prsia, velke sa mi nepacia vobec.
Není tady
corel napsal(a):
Me: no mne sa teda pacia prave mensie prsia, velke sa mi nepacia vobec.
Přítel říká to samé,ale přitom se kouká na po*no a obrázky,kde jsou samé vyvinuté/nebo možná spíš uměle vymodelované/ženy, tak jsem si říkala,že to říká jen tak,kvůli mě,ale přitom se mu líbí něco jiného
Není tady
Nojo, valná většina mužů se na prsatice ráda dívá, ale realita je druhá věc..... Přítel mi řekl, že kdyby se to na něj vyvalilo, tak by se asi lekl a utekl
........ A já nemám důvod mu nevěřit
.
A polohu na koníčka miluju a zpevněný břicho taky nemám 
. A je mi to fuk a užívám si to
.
Upravil(a) lvice (25. 5. 2007 11:22)