6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jj, skusit a nosit je rozdiel
monika a kde si nasla ze muzi dost casto nosia v zime silonky? Nebolo to nejake trans forum?
Není tady
oxi, nenala som to na iadnom webw o trans. Otvorila som si stranku Evona výrobca spodného prádla, a tam sú v ponuke pánske silonky 20den pokiaž Ti to niečo povie, teda normálne silonky.
Zisujem, ze silonky u pánov niesú a taký nonsens.
Popozraj fóra a uvidí.
Není tady
No abys nedopadla jako lvice
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=19805
Není tady
ket napsal(a):
podle mne si ty silonky proste jen zkusil o nic neslo ... na nas taky nikdo nekouka jako na uchyla jen protoze si skusime jak nam slusej pansky trenyrky nebo proto ze si uvazeme kravatu ... znam slecnu a jeji pritel neveril ze vlozky nejsou v lete zrovna pohodlne a tak to zkusil ... a nikdo ho nema za uchyla ... proste chtej jen vedet jaky to je
to teda chlapy lechtí, e se obětují a vyzkouí jak enské občas dovedou trpět a zkusil i Tampax?
Není tady
No milé dámy pokud mohu tak Vám k tomu to tématu něco napíi.Vůbec to není úchylácké kdy mui nosí silonky jsem jeden z nich nosím je u 6 let. Předtím jsem nosil pánské bavlněné punčocháče.Silonky jsem začal nosit protoe jsem začal mít problémy s nohama.http://www.ariesmoda.cz/cz/frames/novinky .Jsou velice pohodlné a praktické.Take nechápu proč se slečna tak rozčílila na svého kluka.Ono mezi pánskými a dámskými silonkami je rozdíl pouze v ceně pánské 150Kč a výe dámské od 15Kč výe.Měla by být ráda pokud jí na něm záleí e si chce v zimě něco pod kalhoty obléknout a né zmrzat.To jí u mohlo napadnout samotnou.Takhle to udělala má ena která mě k noení punčocháčů přivedla ji před 15 léty.
Upravil(a) Ariesek67 (26. 5. 2007 16:45)
Není tady
Ďakujem za odpovede. Cez víkend som na milého urobila taky malý pinavý ah. Prespal u nás a ráno zistil, e si nezobral náhrdné ponoky.Chcel, aby som mu poičiala moje. Ja som ho ale oklamala, e vetky bavlnené mám v prádlovom koi, tak mu môem poičia jedine sionkové. Ja som si tie dala silonkove. Najprv sa tváril e on nie, ale potom som mu pripomenula ako chce nosi silonky v zime pod nohavice, tak prečo si nechce da aj silonkove ponoky, veď material je ten istý.
Nakoniec som ho prehovorila a obiekol si silonkové -telové. Mal ale tenisky a dlhé nohavice tak mu ich nikto nevidel.
Čo je zaujímavé za celý deň som na to zabudla a keď sme sa večer vrátili ku nám a vyzuli sme sa, tak ma neviem prečo vôbec ani netrklo e má silonkové ponoky. Prilo mi to normélne.
Není tady
monika101 napsal(a):
Ďakujem za odpovede. Cez víkend som na milého urobila taky malý pinavý ah. Prespal u nás a ráno zistil, e si nezobral náhrdné ponoky.Chcel, aby som mu poičiala moje. Ja som ho ale oklamala, e vetky bavlnené mám v prádlovom koi, tak mu môem poičia jedine sionkové. Ja som si tie dala silonkove. Najprv sa tváril e on nie, ale potom som mu pripomenula ako chce nosi silonky v zime pod nohavice, tak prečo si nechce da aj silonkove ponoky, veď material je ten istý.
Nakoniec som ho prehovorila a obiekol si silonkové -telové. Mal ale tenisky a dlhé nohavice tak mu ich nikto nevidel.
Čo je zaujímavé za celý deň som na to zabudla a keď sme sa večer vrátili ku nám a vyzuli sme sa, tak ma neviem prečo vôbec ani netrklo e má silonkové ponoky. Prilo mi to normélne.
No vidí,za chvíli to bude sama vyadovat,aby nosil silonky
Není tady
No vidí,e to ani nebolelo a na podzim a mu půjčí své punčocháče tak Ti to také vůbec nepřipadne úchylné. On určitě a on bude spokojený e mu v zimě nebudou mrznout stehna.A potom se v nich můete krásně pomilovat.Ví jak je to vzruující kdy tě někdo hladí přes silonky?Já bych si spodky u nikdy neoblékl.
Upravil(a) Ariesek67 (5. 6. 2007 14:41)
Není tady
Ahoj...
Můj bývalý přítel byl také celkem prýmař, a s oblibou si zkouel mé spodní prádlo. Vycpal si normálka podprsenku, narval na sebe tanga a vydrel v tom rozjuchaně běhat třeba půl hodiny:D Nejvíc bylo, kdy se pak začal chodit "předvádět" své mamce (moje bývala skorotchyně) jak mu to sluí, ale strach jsem o něj neměla, byl na holky a moc, proto to také skončilo:( Take bez obav, oni si to rádi vyzkouí...
Není tady
Cihlo teda nic proti , ale ja rozhodne nemam ani v tom nejmensim umyslu ani choutky oblect se do damskeho pradla a myslim si, ze budu mluvit za hodne chlapu to je proste uchylka... ten tvuj to myslel mozna jen tak zertem, ale to oni si to radi vyzkousi...to fakt ne
Upravil(a) Petrik (5. 6. 2007 14:52)
Není tady
Je to zajímavé, kdy enská nosí kalhoty, je to normální. Kdy chlap sukni, je to úchyl
Není tady
Kalik trefil hřebíček na hlavičku... je to tak...
Není tady
ahojky vsem. silonky silonky silonky..priblizne 80 procent muzu ma predstavy o takzvanem foot fetich silonky jsou jak bych to rekla artiklem pri kterem se predstava muze a jeho sexuality znasobuje a to s duvodu jakesi prinalezitosti silonkam zene . neco co stvrnuje jeji nohy neco co pri pomyyssleny ze se zena v silonkach hraje s s prorozenim sveho partnera chodidlama a tak...pozoruju ze zeny a devcata v cesku a na slovensku maji urcitou nemoc onemocneni ..nemyslim timnic jineho nez to slovo samo o sobe rika nemaji moc jsou slabe a kazdou erotickou predstavivost muze zhasi pocitem xci myslenkou uchylnosti..asi proto maji nasi lide jeste spoustu spoustu komplexu.....zamyslete se nad tim..ja nechci tvrdit ze revoluce u nasve svedsku neceho dosahla ..ale minimalne ze se lidi nepozastavujou nad tim proc ma muz erekci......pro je je stoporen.....
Není tady
úchyláctví a normalita jsou rozdílné jen v tom, e normalita je větinová záleitost. Je to tedy jen způsobu nazírání na věc. Dneska nikoho nepřekvapí, e ena nosí kalhoty. Před sto lety by to bylo úchylné.
Předsudky jsou metla lidstva.
Není tady
Petrik: Asi mas pravdu,ze to byla nejaka uchylka, fakt nejsem chlap tak nevim jestli je to normalni nebo ne ale myslim, ze kdyz je neskodna a nema vliv na sexualni zivot partnera ani jeho orientaci, je to uplne jedno.. A vy chlapi opravdu v koutku duse nechcete vedet, jaky to je, nosit takove veci? Aniz by vas to nejak vzrusovalo, ciste jen to vyzkouset? Ja rada zkousim nove veci, bez jakehokoliv sexualniho motivu, treba me moc bavilo zkusit si uniformu americkeho vojaka se vsim vsudy (pritel je military,tak mam tu moznost), jsem proto snad uchylna?
Není tady
Mu v americké vojenské uniformě,to je jeden z mých-zatím nesplněných -nej erotických snů
Není tady
No tak já nevím,ale určitě bych svému klukovi nebránila aby nosil silonky pod kalhoty nebo i ke kratím kalhotám pokud by o to stál.
Nejsem s těch kdo by mohl posuzovat co je úchylné a co ne,ale proč by nemohl dělat kadý co se mu líbí kdy tím neobtěuje nikoho druhého.
Není tady
Me:Jojo, sluí jim to, klukům jedněm v uniformě
jinak souhlasím s Anetaslad, podle mě kadému podle jeho gusta, kdy to nikomu neublíí... ve je jen o zvyku.
Není tady
Včera som spravila ďaliu zákernos. Boli sme v predajni pančúch aby som si kúpila nejaké ponoky a silonky. Keď som si vyberala priatež stál pri mňe. Keď sa predavačka opýtala či je to vetko pozrela som na milého a opýtala sa ho či aj on nechce nejaké silonky alebo silonkové ponoky. Zatvaril sa akoby mal odpadnú. Predavačka duchaplne ponúkla obyčajné silonky, e to chlapci v zime kupujú alebo im silonky kupujú ich priatežky či eny.
Tak sme kúpili obyčajné silonky za 35 korún a potom mu ponúkla aj ponoky silonkove. Taký bol zdeptaný e si kúpil aj tie ponoky.
Myslím, e predavačka, hoc mala pokojný výraz tváre, sa na tom tie dobre zabávala.
Tak poprvý krát nakúpil silonky, aby vedel čo ho v zime čaká, keď chce nosi pod nohavice silonky.
Není tady
Genialne, terapia sokem! Za mesic silonky nebude chtit ani videt
Není tady
O tom by se dalo polemizovat nejsem o tom tak přesvědčen.
Není tady
Podle moderátora bohuel prý nelze "dělat reklamu" posláním linků na výrobce pánských punčocháčů, take jsem musel svoji zprávu smazat.
Upravil(a) petr69 (13. 1. 2008 17:07)
Není tady
Já myslím, e úplně ze veho nejlepí by bylo, kdyby sis o to nemyslela nic. Jestli je vá vztah i sex v pořádku, tak není nic k řeení.
A vůbec - jsi pěkně lakomá - ani ty silónky mu nechce půjčit
Není tady