29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ADRIANA 1 napsal(a):
ja by som z toho vedu nerobila...chlapi sú čudní
... prečo si akždy aspoň raz v živote vopchá vtáka medzi nohy aby zistil ako by to bolo keby... ?
proste si skúšal silonky
adri ja som to teda urcite skusal, to si pis
u vas zien je to urcite tazsie, vy si nemate moznost nieco "akoze prirobit", ale urcite si tiez skusate primeriavat robertkov, alebo uhorky, alebo aspon mrkvu... netvrdim ze vsetky, ale priznajte sa, vsak je to tak, h?
frajerka mi raz hovorila, ze si so spoluziackami merali klitorisy - tak to ma vtedy vazne dostala, dovtedy som si myslel ze si meriame len my... heh, zivot je boj.
Není tady
ešte nie, ale vďaka za námet
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ešte nie, ale vďaka za námet
nemas zaco
potom daj vediet vysledky... ze aku si mala dlhu mrkvu.
Není tady
skôr akú úzku
Není tady
Z toho jak to popisuješ, to vypadá jen jako zvědavost Navíc, mi to nepřipadá, až taková "tragédie" jak to píšeš- tvé zděšení se mi zdá nemístný.
Snažila jsem si tu situaci představit a já bych se asi začala smát a pak bych si s ním o tom chtěla povídat.
Ať už bych se dozvěděla cokoliv..Vzrušují ho tvé svršky, chtěl si to jen vyzkoušet..nebo, si chce vážně koupit něco podobného tvým silonkám - všechno má své vysvětlení.
Tím, že to stavíš do světla "TABU- PROBLÉM" hrozí to, že se pravdu nedozvíš.
Good luck
PS: Minulý týden si můj partner vzal na sebe mojí průhlednou černou košili a byla to fakt psina
Upravil(a) Santala (21. 5. 2007 14:27)
Není tady
Pamatuju si, že když jsem byl malý, vzal jsem si na sebe máminy spodky, páč se mi to líbilo. Pak jsem dostal na zadek
Není tady
KALIK napsal(a):
Pamatuju si, že když jsem byl malý, vzal jsem si na sebe máminy spodky, páč se mi to líbilo. Pak jsem dostal na zadek
a to se ti taky libilo? a dostals pres ty spodky nebo az po sundani na holou?
Není tady
Čoveče, to už nevím
Není tady
KALIK napsal(a):
Čoveče, to už nevím
to je blby... mohla to bejt tva prvni sexualni zkusenost...
Není tady
KALIK napsal(a):
vôbec ama to neprekvapuje.
je to normálne. sú to úchyláci
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
KALIK napsal(a):
vôbec ama to neprekvapuje.
je to normálne. sú to úchyláci![]()
to je ale strasne smutny nazor. kde si k tomu prisla a preco to vobec tak nazyvas?
Není tady
Já jsem úchylák a hrdě se k tomu hlásím
Není tady
corel ja to myslím zo srandy, to je jasné
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
corel ja to myslím zo srandy, to je jasné
jo tak to mi tedka odvlhlo...
Není tady
to som rada
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
to som rada
ty mne libas!!! hezkyyyyy...
Není tady
ty si akýsi domotaný.slovensky česky.... čí si ty vlastne?
Není tady
jj, som vlastne bilingualny - ale cesky viem o nieco malo horsie ako slovensky. snad vam to nevadi...?
Není tady
tak mi to nedalo a mrkla jsem do slovníku (češtiny):
bilingvní znamená hovořící dvěma jazyky na stejné nebo témež stejné úrovni, zatímco bilinguální je dvojjazyčný (např. slovník).
No každopádně nám to nevadí Spíš naopak - slovenština je roztomilá
Není tady
no vypada to, ze jsem treba slovnik...
Není tady
Pozerala som aj na ostatných fórach, a zistila som, že silonky nosievajú páni v zime dosť často, aspoň to tak píšu.
Tak teda neviem, či mu mám dať silonky na zimu?
Není tady
Corel, nejsi spíš nějaký program?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mony, já bych se zeptala, jestli nechce nějaký termální prádlo, když už mu chceš udělat radost.
Takový ty termální kalhoty a má to navěky i na lyžovačku.
Dle čistě mého názoru nosit silonky může být třeba i běžné, ale vždyť to nevětrá. Ještě si užene nějakou plíseň, třeba někde, kde by tě to taky nepotěšilo
Ale jestli stojí zrovna o silonky
Hlavně bych se Z E P T A L A , normálně
Není tady
Nestretol som ziadneho chlapa co by v zime chodil v silonkach jedine uchylaci
este tak nejake podvlikacky ale silonky urcite nie.
Není tady
podle mne si ty silonky proste jen zkusil o nic neslo ... na nas taky nikdo nekouka jako na uchyla jen protoze si skusime jak nam slusej pansky trenyrky nebo proto ze si uvazeme kravatu ... znam slecnu a jeji pritel neveril ze vlozky nejsou v lete zrovna pohodlne a tak to zkusil ... a nikdo ho nema za uchyla ... proste chtej jen vedet jaky to je
Není tady