1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tak já jsem kvůli nadváze la k obezitoloe, která mi řekla, přeíráte se, upravte si jídelníček a zhubnete! Prodala mi za 150,- Kč kníečku a kdy se sestra ptala, na kdy mě má objednat, tak říkala, e na nikdy ! Tak to je skutečně dobrá lékařka....a e mám nemocnou slinivku, aludeční vředy, to by ji zajímalo, kdybych si nechala udělat gastroskopii, ale to je zase jen o penězích vůči VZP.
Tak jsem řekla, e není za co děkovat, e si vydělala a mě nepomohla a la jsem .....i takoví rádobylékaři jsou.
Není tady
Aneri- to je právě to -doktor a doktor.... Větinou je baculáč povaován za chronického routa s nevázanými zlozvyky... Mě tenhle "můj"doktor zpočátku vůbec nepřiel sympatický-
1. furt čučel do PC, pak mě zběně prohlédl, změřil metrem, zváil , pak se zeptal jestli jsem u nějak hubla... 2.Ne jsem se nadechla abych mu vechno řekla , hnal mě na krev a pak e si promluvíme...
3. No a kdy jsem přila na kontrolu, očekávajíc nějaké úasné zjitění , tak mi nasadil antibiotika- mě, která je prakticky nikdy a na nic nebrala....
4. Dorazil to pro mě nejdříve nepochopitelným jídelníčkem.
Te´d u mi je jasné, e v kuřecím těch ivin moc nenajdu, e je lepí kotleta, ne kuřecí prsa ( pro mě)jsem zjistila a po pár týdnech.
Nejdříve se ve mě vechno pralo- já, která zhřeím jedine BBčky k snídani, jsem dostala povolený k snídani kus sladkého pečiva...
K obědu povolené pagety ( moje milované dřív přesně odvaované těstoviny), hovězí tataráček.....( ten v rozpisu samozřejmě není , ale je to libové hovězí )
Je fakt , e shoda s obvyklým reimem je v četnosti jídel 5-6 denních porcí, ovoce, zelenina mají zelenou, ale necítím se být omezovaná a u vůbec ne hladová.
A hlavně je mi podstatně líp. Kila la dolů, hlídám se, občas skočím na krev, hýbu se spí míň ne předtím, ale příjemněji- rychlou chůzi preferuju před hodinou aerobiku, po které jsem ve svém věku odrovnaná a připadám si jako debil, který jen neastně přelapuje "medvěda" zatímco něné víly v lesklých trikotech v prvních řadách plynule přehazují "Step by step".....
Není tady
Hlavně nebrat ádné léky na hubnutí, to jen klamavá reklama.
Není tady
Moná, e jsou léky, které dobře zabraňují chuti k jídlu ( viz kdysi Fenmetrazin, či jak se to jmenovalo), nebo nějaké podpůrné přípravky k vyvázání přebytečných tuků, ale já jsem přesvědčená, e jsou to jen berličky- změna musí být jinde a jinak potvrzená- ne polykáním bobulí....
Není tady