1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dobrý den, je mi 35 let a ji si nevím rady se svou váhou... váím 108 kg při výce 170 cm. Vdy jsem byla silnějí postavy. Co mě ale zaráí je skutečnost, e rozhodně netrpím nedostatkem pohybu (2x týdně hodinu plavání, procházky, jízda na kole, občas tenis...), ani se nestravuji extrémně nezdravě - ba se spíe hodně hlídám (jím převáně zeleninu, ovoce, těstoviny, mléčné výrobky s nízkým obsahem tuka apod.) a přesto mám tendenci přibývat na váze. Pokud sníím mnoství jídla, stejně téměř nehubnu, co je pro mě absolutně demotivující. Co mám dělat? Nechci ve svém věku tolik váit...a zároveň není v mých silách zhubnout. Mám za sebou ji snad 20 pokusů...a marně. Co s tím? Máte někdo podobný problém?
Dík...
Není tady
Holká zlatá nečastná, to je těké poradit. Třeba jde u tebe o genetickou záleitost. Ale i tak si myslím, e MUSÍ ! shodit, ovem podle toho, co píe, jedině za pomoci odborníka. Tzn. dietologa, .... nebo obvodního lékaře, který by měl doporučit vyetření, vyloučit, zda se u tebe nejedná o poruchu títné lázy, je toho opravdu spousta...v prvé řadě bych radila navtívit svého obvodního či praktického lékaře, který na základě odborných vyetření doporučí dalí postup. Rozhodně, být na tvém místě, bych se nepoutěla do nějakých experimentů.... já chci také shodit, ale pouze 6 kg. Směné číslo, vzhledem k tomu tvému problému...DRÍM PĚSTI! ale určitě s tím problémem něco dělej, protoe od takové váhy by se později mohla odvíjet spousta zdravotních potíí.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=56 pojď za námi do Jablíček http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8432
Upravil(a) 666salome (21. 5. 2007 0:10)
Není tady
CHIARO,
JÁ BYCH TO TAKY TYPOVALA, NA TÍTNOU LÁZU A NEBO NĚJAKOU HORMONÁLNÍ PORUCHU.
TAK ZKUS TOHO DOKTORA, ALE NA JABLÍČKA ZA NÁMI URČITĚ PŘIJĎ...VE DVOU SE TO LÉPE TÁHNE A NÁS TAM JE NEPOČÍTANĚ!
Není tady
Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jak tak,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěovala,ale teď musím a to tebe.Radí vem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napi mi prosím odpověď na mail chackinka@email.cz protoe jakmile tuto stránku vypnu,u se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejí...Take měřím 170 cm,váím 95 kg ,do teď bylo ve v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,aludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,e musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nela na operaci.Zdůrazňuji,e jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napite mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá ena,ádná puberačka,ale u to dál nevydrím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.
Není tady
JÁ U JDU JDU JDU....ALE NEMÁM VECHNO HOTOVÝ
Není tady
Kdyz to nejde? Pokud nejsou problemy opravdu tezce zdravotni, doporucuji vyzkouset kombinaci cviceni (rotoped, kolo, posilka) s L-Carnitinem 66.700 od XXtreme Nutrition, treba zde: ZDE BYLA NEPOVOLENÁ REKLAMA je za dobrou cenu, a opravdu kvalitni
Není tady
Má kamarádka měla ten samý problém..vůbec nemohla schodit ikdy proto dělala ve moný..po tom co u ní doktorka vyloučila zdravotní komplikace,tak ji doporučila detoxikační kúru a ejhle ono to pak lo skoro samo.Zkus vyzkouet tím nic rozhodně nepokazí a třeba to bude dobrý.
Není tady
jsem poradce v úpravě tělesné hmotnosti a nabízím bezplatné poradenství jak váhu sníit bez jo-jo efektu a udret si ji fit. Jedinou podmínkou je mít skype nebo icq.
Není tady
To bude jistě zas nějaký ten rádoby zázračný preparát.
Kadý soudný člověk přece ví, e cesta je jediná - sníit příjem, zvýit výdej.
Není tady
No já jsem zhubla est kg a nyní jím stále zdravě a málo a zarazilo se to a u tři dny nic, pomalu ve mně narůstá panika , stalo se Vám to někdy?
Není tady
U se to hnulo, ale tři dny jsem trčela na stejné váze.
Není tady
kdy mi kila u nely dolů nala jsem na dopuruční zdravé hubnutí z bio za týden 5 cm dole super sitila jsem lepe a postupně jsem i vypadala lepe
a měl jse m svého poradce no super servis a pomoc i podpora
to je ono je takmi 7 denní kurz zdrama
www.snama.cz/altea-16
Není tady
No jo ! Svého poradce , super servis a pomoc i podporu to je zdarma ! Ale ty BIO produkty , ty u jsou pěkně drahé!
Nevím jak kdo ,ale nejlevnějí na týden za 500Kč , je dost , né?!? A tak to chce klasiku , moc nejíst a více se hýbat!
Tak jak to dělá Irenka , je to ideální !!! I kdy se váha zastaví ,ale hubne dál . Zkus se měřit . Prsa , boky , pas a
uvidí ,e to jde stále dolů . Přeji hodně úspěchů!
Není tady
Irenka21 napsal(a):
U se to hnulo, ale tři dny jsem trčela na stejné váze.
Váha nepůjde pořád dolů, tuk je lehký a objemný a svaly jsou těí, bude se ti spíe měnit postava, radi bys měla cvičit a se vyrýsují troku svaly. Bude třeba váit stejně ale kalhoty ti budou velké, to není jen o sniování hmotnosti.
Není tady
tak ale pomáhá to a nejlevnějí je minimální program na 14 dní 335 pokud nejsou ádné jiné potie a poradetství je po celou dobu zdarma tak jako 7 denní kurz na email taky se mue kouknout
www.snama.cz/altea-16
kdyby jste kupovala jen bio na jidlo tak je to mnohem více a bohuel a běná potrva obsahuje emulgatory atd.. a to ve zaníí organismus ten pak nemue zprávně fungovat
Upravil(a) serach (30. 4. 2008 11:49)
Není tady
Zhubla jsem 13 kg, u přestávám, začnu dopoledne jíst vydatněji a odpoledne a večer budu pokračovat v programu zdravé výivy, který mi pomohl zhubnout nebo ze mne bude kostra, musela jsem si koupit nové kalhoty a dalí věci, asi veho moc kodí.
Není tady
Irenko, nebyl ten tvůj úbytek váhy něják moc rychlej ? Já teda nevím, kdy jsi začala, ale jak jsem tady koukala, tak se mi to zdá docela rychlý a taky mě překvapilo, e jsi byla nervozní z toho, e jsi tři dny na stejné váze hubnout by se přece mělo pozvolna, a to má trvalej efekt a neodrazí se to na zdraví ... doktoři snad dokonce uvádí kg za týden
Není tady
Není tady
Jo lo fo fakt jako na drátku, byla jsem v oku, jak to zafungovalo a přitom takové rady od dietoloky zaloené na zdravých zásadách, dnes mám o 17,5 kg méně a zvýila jsem počet KJ na udrovací hodnoty, jinak bych se asi vypařila, doporučuji zajít k dietologovi, nechat si udělat rozbory moče a krve a nechat si fayakt individuelně poradit, nikdy jsem nezhubla tak rychle a klidně. Nedělala jsem nic íleného , ale asi mi ty její rady fakt sedly.
Upravil(a) Irenka21 (13. 6. 2008 18:36)
Není tady
Já vím , jak na to.
Není tady
Pro zakladatelku vlákna- na tvém místě bych skočila za dietologem. Měla jsem obdobný problém- mám za sebou i STOB, ale po dvou letech jsem začala přibírat přesto, e jsem neporuovala zásady stravování, hýbala se jak motorová my a sladké obcházela obloukem....
Dr mi vyetřil krev, udělal testy a dal jídelníček, z kterého mi padla brada- NESMÍM kuřecí maso, nesmím vařenou mrkev,
Naopak mám jíst těstoviny, VEPŘOVÉ , HOVĚZÍ....
Prostě i přes mou snahu a dobře vtípené zásady stravování jsem dělala chyby- měla jsem silný úbytek eleza, patnou krvetvorbu a silně zpomalený metabolismus.
Po pár týdnech se váha hnula a začala jsem se cítit výrazně lépe- pominula únava, opět jsem začala mít chu do ivota. Také jsem si předtím u nevěděla rady- začaly se mi dokonce usazovat takové ty klasické "pneumatiky" kolem pasu.. Dr mi vysvětli, e to je vechno úpo*ná snaha mého těla zachránit z patně volené potravy alespoň něco do rezerv..... Take v blahobytu jsem trpěla podvýivou.....
Nedej se a najdi si doktora, který se ti bude věnovat- vyjde tě to laciněji a výsledkly se 100%ně dostaví
Ne vdy pomůe hýbat se a nerat- kdybych to dělala já , u jsem asi na ARu.....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Pro zakladatelku vlákna- na tvém místě bych skočila za dietologem. Měla jsem obdobný problém- mám za sebou i STOB, ale po dvou letech jsem začala přibírat přesto, e jsem neporuovala zásady stravování, hýbala se jak motorová my a sladké obcházela obloukem....
Dr mi vyetřil krev, udělal testy a dal jídelníček, z kterého mi padla brada- NESMÍM kuřecí maso, nesmím vařenou mrkev,
Naopak mám jíst těstoviny, VEPŘOVÉ , HOVĚZÍ....
Prostě i přes mou snahu a dobře vtípené zásady stravování jsem dělala chyby- měla jsem silný úbytek eleza, patnou krvetvorbu a silně zpomalený metabolismus.
Po pár týdnech se váha hnula a začala jsem se cítit výrazně lépe- pominula únava, opět jsem začala mít chu do ivota. Také jsem si předtím u nevěděla rady- začaly se mi dokonce usazovat takové ty klasické "pneumatiky" kolem pasu.. Dr mi vysvětli, e to je vechno úpo*ná snaha mého těla zachránit z patně volené potravy alespoň něco do rezerv..... Take v blahobytu jsem trpěla podvýivou.....
Nedej se a najdi si doktora, který se ti bude věnovat- vyjde tě to laciněji a výsledkly se 100%ně dostaví
Ne vdy pomůe hýbat se a nerat- kdybych to dělala já , u jsem asi na ARu.....
Zuzi, můu se zeptat, k jakému lékaři jsi la? K dietologovi?
Není tady
Internista- dietolog, abych pravdu řekla, nejdřív jsem na něho koukala jak jelen, prostě jsem mu nedůvěřovala- ale výsledek přesvědčí.
Zapomněla jsem jetě jednu věc- při prvním náběru krve mi zjistil i silný chronický zánět ( hodnoty CRP) a přeléčil mě 1 měsíc antibiotiky. Tohle vechno se podepisovalo na mém tloustnutí. Doteď nevím, kde jsem zánět měla- pouze ty zvýené hodnoty ho signalizovaly.
Já se od té doby nesměji tomu, kdy někdo řekně, e dělal co mohl a váha stála- sama na sobě jsem si otestovala, e tělíčko je prevít.
A to si fakt myslím, e věci, které nás učili ve sTOB mám vcelku zvládnuté- počítání kJ, Glykemický index, kombinace potravin a četnost a sloení dávek stravy během dne,zvládání chutí, pohyb ve správné tepové frekvenci....
Jo a jetě: - zakázal mi posilovnu, nedoporučil aerobik- jen chůzi + plavání...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Internista- dietolog, abych pravdu řekla, nejdřív jsem na něho koukala jak jelen, prostě jsem mu nedůvěřovala- ale výsledek přesvědčí.
Zapomněla jsem jetě jednu věc- při prvním náběru krve mi zjistil i silný chronický zánět ( hodnoty CRP) a přeléčil mě 1 měsíc antibiotiky. Tohle vechno se podepisovalo na mém tloustnutí. Doteď nevím, kde jsem zánět měla- pouze ty zvýené hodnoty ho signalizovaly.
Já se od té doby nesměji tomu, kdy někdo řekně, e dělal co mohl a váha stála- sama na sobě jsem si otestovala, e tělíčko je prevít.
A to si fakt myslím, e věci, které nás učili ve sTOB mám vcelku zvládnuté- počítání kJ, Glykemický index, kombinace potravin a četnost a sloení dávek stravy během dne,zvládání chutí, pohyb ve správné tepové frekvenci....
Jo a jetě: - zakázal mi posilovnu, nedoporučil aerobik- jen chůzi + plavání...
Děkuji za info. Myslím, e by to mohlo pomoct mojí mamce. Nala sis ho na netu nebo byl na doporučení? Mně osobně by zase zajímal ten jídelníček. Snaím se jíst zdravě, sportuji, ale i tak se občas cítím dost "těce".
Není tady