29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiina napsal(a):
Jeňýku a je ti teď líp ??
ale jo dobrý.
Není tady
Víte co nechápu já? že denně zásobují média svět zprávami o napadení psem.. ale ani v místním tisku jsem nečetla o pánovi, kterej je slepej a denně mu pomáhá speciálně cvičená fena labradora, nepíšou o známejch který tyhle psi cvičí, písou o přepadení, znásilnění, nepíšou že kdyby ta osoba měla vycvičeného psa nemuselo se tak stát.. ono je to taky o tom zamyslet se nad tím jak sou média jednostranná.. násilí, krev, něcí smrt.. působí to zajímavěji, poutavěji.. tka proč psát o něčem co tak atraktivní není?
Není tady
Jenže ono to bohužel ani nejde napsat že páníček je debil kterej si pořídil psa na kterýho jaksi nestačí, novinám by hrozila žaloba na ochranu osobnosti. To je podobný jako kdyby se začal prosazovat názor že je pro budoucnost bezpečnější střílet podobný "páníčky" než chudáky psíky.
Tenhle páníček se totiž z toho dostane a řekne si že to byl blbej pes, pořídí si dalšího a ten už třeba nepokouše jeho ale vaše dítě.........
Není tady
Jenyku ty musis mit asi vlastni spatnou zkusenost, jinak si nedokazu vysvetlit proc tu napadas majitele psu
Není tady
Každej zakomplexovanej blb - pokud svoji situaci neřeší přes psychologa - si najde určité místo, kam napře svoji frustraci a na to konto rozjede svoji nenávistnou kampaň.
Je mi tě líto, Jeňyku:grater:
Upravil(a) Kiara (21. 5. 2007 23:49)
Není tady
Já myslím, Kiaro, že Honzín to má ložený trochu jinak; tak mě napadá, že on se těch velkých a potencionálně nebezpečných pséků bojí, jak čert kříže......a rozvineme-li maličko tuto úvahu, zjistíme, že:
pes je věrným obrazem svého pána.
Ovšem ne celého - on je věrným obrazem lidských "zvířecích" instinktů, respektive těch, které lidi umějí ovládat.
Jakože - jakého psa máš na vodítku, takého i v duši.
(skutečně - s majiteli vzteklých ňafalů se těžko domluvit)
Jéňa psa nemá - takže buď se bojí, že se urve ze řetězu "pes v duši" někoho jiného, a nebo ještě spíš.....to on chová hluboko v sobě pittbula se zkrvavenou tlamou a šílí strachy, aby se mu jednou nevyrval....
Páč čeho se člověk nejvíc bojí má uvnitř, že....
Není tady
Ty, poslyš, nesere tě, jak ti kdekdo říká Kairo?
Mně to totiž rozčiluje za tebe...
Není tady
Kairo, pardon Kiaro....... díky za soucit!
madla napsal(a):
Jenyku ty musis mit asi vlastni spatnou zkusenost, jinak si nedokazu vysvetlit proc tu napadas majitele psu
Tak to máš pravdu....... dá se říct že takřka každodenní.
Víte co ale nechápu? Já tady dám odkaz na jeden konkrétní článek, vyjádřím se o jednom konkrétním majiteli pitbula že je debil. Přesto se tady všichni splašíte a berete si to osobně.
Přece pokud vím že se o svýho pejska starám, nikoho s ním neobtěžuju prostě se chovám jako slušnej člověk tak nemám potřebu reagovat na nějaký hlášky jakéhosi Jéni na Babinetu. Nebo že by to vaše svědomí vůči psům a svýmu okolí nebylo tak průzračně čistý?
Upravil(a) Jeňýk (22. 5. 2007 13:58)
Není tady
Jeňýk nic....Jeňýk muzikant.....
Upravil(a) lupina montana (22. 5. 2007 14:14)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Lupino přesná trefa.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Kairo, pardon Kiaro....... díky za soucit!
madla napsal(a):
Tak to máš pravdu....... dá se říct že takřka každodenní.
Víte co ale nechápu? Já tady dám odkaz na jeden konkrétní článek, vyjádřím se o jednom konkrétním majiteli pitbula že je debil. Přesto se tady všichni splašíte a berete si to osobně.
Přece pokud vím že se o svýho pejska starám, nikoho s ním neobtěžuju prostě se chovám jako slušnej člověk tak nemám potřebu reagovat na nějaký hlášky jakéhosi Jéni na Babinetu. Nebo že by to vaše svědomí vůči psům a svýmu okolí nebylo tak průzračně čistý?
No ak nabudúce dáš pozitívny článok o psoch, tak ťa ešte aj pochválim. ;-) Sľubujem.
Není tady
No jelikož mám "bojový plemeno " tady na gauči, nedá mi to nereagovat !! Prostě jsem jednou vlezla do útulku a bylo to...
Když na zanícenýho milovníka včel přistane roj, tak rozvinem diskuzi o likvidaci včelstev ??
Prostě se to může stát komukoliv !! Myslím, že šlo o zkratové jednání, na který má každej nárok ! Mohl selhat páník, mohl selhat pes !! Problém vidím v mediální masáži...
Lupíno, to mě zaujalo, jakej pes na vodítku, takovej v duši..já jsem milovnice bassetů, ale když v tom útulku nebyl, sáhla jsem po vyhublym staffordovi, páč mi ho bylo děsně líto, že nemá naději !! Starej, na jedno oko slepej... že by ve mě byla taky "krvelačná šelma" ??
Není tady
njn....taková vyhublá....na jedno oko slepá....
Momentálně asi jo
Koukni, já jsem milovnice - a pyšná majitelka černých NO, takových těch Anubisů......marně budu vysvětlovat, že je to trubka....prostě, když na jednoho hupsne bílej retrívr s uchama dolů, tak se nestane nic...když hupsne naše Malina, černá a s uchama vzhůru, bude to děs - běs. Prostě - mýty fungujou, ať se to komu líbí, čili nic.
A mmch - nejvíc se mých černochů vždycky bojej takoví Jeňýci s parabelou pod pazuchou...a hádej, kdo se nebojí?
Správně; malé drobné stařenky - a puboši
Jak říkám - je to o psech v nás, ne kolem nás.
Není tady
jéééžiš, to je iba jeňýk
ja keď som si všimla tento príspevok na hlavnej strane(bez autora) tak si hovorím, bože, to bude nejaké týranie psov určite, to mi teda netreba, revem aj keď ukážu v telke nejakého týraného, tak som to ignorovala.
a to je jeňýk. musím povedať že som to ani nečítala, a jeňýka som si celkom obľúbila. predýchala som jeho blbé poznámky a zabávam sa na tom, ako sa on snažííííí... a mááááárne...
my tých psov stále milujeme...
Není tady
No, iba Jeňýk
Jsou lidé (možná jako Jeňýk) schopní psát petice na úřady, za zákazy psů ve městě, v domě. Petice, za zrušení možnosti mít psa v bytě...
Třeba mýho souseda tak strašně rušila jenom existnece mýho pidi kokra, kterej ani neštěká a ani nic. Ona ho tak štvala existence všech psů. Jeden třeba opravdu štěkal, ale kupodivu na něj se stěžoval nejmíň, neboť to byla jeho sousedka, kamarádka s jeho ženou. Pokoušel se je zmanipulovat aby si sami podepsali petici, za zákaz psů v domě
Bez úspěchu.
Myslím, že sousedův největší argument byl, že na psích packách zůstane více hlíny a proto on musí pořádněji mýt chodbu, a to by se nám mělo zatrhnout.
No, osud našeho souseda potresal (spíše mile poučil), každé z jeho dětí si pořídilo retrievera a teď mu je nechávají venčit. Chudák, na stará kolena sklapl. Když ho potkáváme se smečkou na chodbě.
Asi mi něčím prostě připomněl tebe a tvou poznámku o střílení miláčků pejsků, Jeňýku...
Není tady
Víš co, Dakoto?
Moje Amálka je neuvěřitelně přátelská bytůstka. S každým by se kámošila a samozřejmě - každej druhej je z toho na mrtvici.
A tak jsem jí to začala vytloukat z té její půvabné hlavičky: NESMÍŠ se ke každýmu hnát...děti fuj, lidi fuj a psi....ó, ti taky...
A já to člověče strašně těžce nesla, že takovou náturu musím takhle oklešťovat. Dokud mi tedy nedošlo, že je to vlastně o mně - páč to mám zrovna tak
Takže už si to tak neberu, protože je fakt, že vrhat se ke každýmu není docela v pořádku a když jsem se to naučila já, tak se to naučí taky
Není tady
Lupino. No ale zasejc ruku na srdce..že ti to ještě někdy krapet "ujede " , co ??
Prostě selhat můžem ouplně každej !!
Není tady
No to si piš!!
A pak je vyděsim, nebo si nabiju hubu...
takže pak vemu támhleto kladívko, co má smajlík "dumbom" a mlátim a mlátim....
Není tady
no a ne?
stejně mě na těhle diskusích nejvíc baví zjišťovat co vlastně já jsem zač.
Upravil(a) Jeňýk (22. 5. 2007 21:38)
Není tady
myslím si že Jeňýk už něco psal o tom proč tyhle články píše.. bylo to něco o jeho utekvělé představě.. ale netuším už kde to bylo..
Není tady
A copak jsi zjistil?
Není tady
Ty, poslyš, nesere tě, jak ti kdekdo říká Kairo?
Mně to totiž rozčiluje za tebe...![]()
![]()
A Lupi, víš, že nesere?
V určitých věcech nesmí být člověk zase až tak moc malichernej.
Kouknu na nick - vidím. Pokud ho bez problémů přepíšu, dobrý. Klávesnici zvládá snad každej.
Jéééžiši, kdyby měl být život JENOM o tomhle, tak si nahlas hvízdám
Lupino, Lupino, kdybys Ty věděla, kam mě život zanesl a co všechno musím řešit jenom kvůli podobě jmen v příbuzenstvu, zdaleka by Tě takový problém nechal v klidu
Holka, Kairo mi na druhou stranu připadá jako oficiální název Káhiry=Kairo. Egypt, slunečno, pochodující vembloudi, votrocííí a tak dál. Pokud by mě osud nezanesl zrovna do těla hrbatého lichokopytníka či votroka, klidně návštěvu Egypta, Káhiry-Kaira - beru
Jsem v klidu. Jediná dobrodružná dovolená, která mi hrozí, je v současné době u místního rybníka. Pokud zahlížím do minulosti, téměř každý pobyt s dětmi u místního bahňáku přinesl neopakovatelné zážitky, na které budu vzpomínat ještě na smrtelné posteli
Upravil(a) Kiara (22. 5. 2007 23:30)
Není tady
njn..... mně to nějak v klidu nechce nechat
Aji když jsem byla malá, vadilo mi děsně, když mi jméno komolili - a co mně - vadilo mi to v globále
A tak mám doma za trest jednoho, kterej si nepamatuje ani jedno a zkomolí úplně všechny
Není tady
leny.wood napsal(a):
no, to by mě taky zajímalo, k čemu Jeňýk dospěl. tak se pochlub
![]()
Závistivej kretén, zralej na psychologa, chovající v sobě pittbula se zkrvavenou tlamou kterej píše petice za zákaz chování psů ve městech.
To je jen takový krátký shrnutí z poslední doby.
Není tady