Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 5. 2007 14:55

Gabca
♥♥-----

íšu znJak nasat knihu???

Píšu zrovna jednu knihu a nevím jak dál.........Už jsem napsala úvod ale nevím jak začít a jak mám postupovat......Potřebovala bych pomoci jinak to nenapíšu...sadgratergratergratergratergraterva

Není tady

#2 20. 5. 2007 14:58

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Re: íšu znJak nasat knihu???

ahojky. strašně ráda píšu povídky a taky se mi stává, že najdenou nevím, jak dál. nejlepší je, když si dám pauzu a přestanu nad tím přemýšlet, pak mi najednou bleskne hlavou nápad a někam si ho poznamenám. když se pak vrátím k psaní, chvilku přemýšlím a pak už to jde tak nějak samo. nejvíc se zaseknu, když mám nějaké osobní problémy, to si je musím nejdřív vyřešit, abych mohla pokračovat, jinak se příběh stočí úplně někam jinam. a můži se zeptat, o čem píšeš?

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#3 20. 5. 2007 21:11

Gabca
♥♥-----

Je to fantastícká literatura a román dohromady... Takže nějaká ta Novela nebo co a právě nevím jak mám při psaní postupovat.....

Není tady

#4 20. 5. 2007 21:33

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

hm, takže ve fantasy máš určitě nějakou smyšlenou rasu, že? možná bych začala tam, kam jsi zasadila hlavní postavu = popsat její domov, dosavadní život, proč se děje to, co musí řešit a pak navážeš na ten příběh a budeš ho nadále rozvíjet a s tím se ti rozvinou i všechny postavy. určitě popiš krajinu a postavy, jak nejlépe můžeš. pokud ale chceš, aby si je čtenáři představovali dle svého, zaměř se na krajinu.
jé a vidíš, napsalas, že je to i román, takže bych ty postavy určitě trošku rozepsala a jinak románová fantasy je dobrý žánr. pořádně se do toho opři a informuj mě o tvém postupu smile

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí