Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 5. 2007 19:18

s-p-o-n-k-a
♥------

Re: Přílišná vlhkost

No já právě přemýšlím, jak to zmírnit... Něco jako anti-lubrikační gel asi nikdo nevymyslel, co? va big_smile

Není tady

#27 27. 5. 2007 19:49

Petrik
♥♥♥----

s-p-o-n-k-a : smile a proc chces "nicit" tak hezky dar? tongue ja myslim, ze Vas takovych "prilis vlhkych" moc neni prave... rodna a nevim proc bych se v tom mel ztracet va aspon to lip klouze rodnabig_smile

Není tady

#28 1. 6. 2007 22:19

30ka
♥------

já mám " mokrý vzhled " pořád..přítel to má moc rád, když to tam pěkně klouže a když to ani po hodině milování nevysychá..jen si říkám, jestli to není na škodu,když orgasmus dokážu dosáhnout jen orálně nebo prsty ( párkrát v životě jsem dosáhla orgasmu při " klasice"). nakonec vrcholu dosáhnu stejně ať tak, či tak. on takový orální sex se stimulací G bodu je taky nádherný.

Není tady

#29 3. 6. 2007 15:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

s-p-o-n-k-a napsal(a):

No já právě přemýšlím, jak to zmírnit... Něco jako anti-lubrikační gel asi nikdo nevymyslel, co? va big_smile

Možno nejaký vysúšací kondóm... Čo by  ako pšongia nasával prebytočnú vlhkosť... Si to asi dám patentovať .

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 4. 6. 2007 11:01

Selene
♥♥♥----

Teda řešit takový kraviny.....je to sice docela nepříjemný,když musíš denně prát prostěradlo,ale furt je to lepší,než když prostě nezvlhneš..... dumbom

Není tady

#31 4. 6. 2007 11:18

lojla
♥♥♥----

presne tak, vis jak ti holka zavidim? nekdy nezvlhnu vubec ani kdybych byla sebevzrusenejsi:(

Není tady

#32 4. 6. 2007 12:24

Selene
♥♥♥----

lojla napsal(a):

presne tak, vis jak ti holka zavidim? nekdy nezvlhnu vubec ani kdybych byla sebevzrusenejsi:(

Já jsem s tímhle měla problém ke konci s mým ex......nějak už nám pořádně nefungoval vztah,tak se tělo vždycky nějak vzepřelo,že jako jestli jsem se nezbláznila,proč s nim do tý postele vůbec lezu.....takže jsem si vypěstovala fyzickopsychickej odpor k sexu,a teď se ho snažím zbavit.......sjukkapitulation

Není tady

#33 4. 6. 2007 17:11

s-p-o-n-k-a
♥------

Selima napsal(a):

s-p-o-n-k-a napsal(a):

Možno nejaký vysúšací kondóm... Čo by  ako pšongia nasával prebytočnú vlhkosť... Si to asi dám patentovať .

Něco jako froté kondom? lol to by určitě vyřešilo vše... tummenupp

Není tady

#34 4. 6. 2007 21:20

lojla
♥♥♥----

Selene napsal(a):

lojla napsal(a):

Já jsem s tímhle měla problém ke konci s mým ex......nějak už nám pořádně nefungoval vztah,tak se tělo vždycky nějak vzepřelo,že jako jestli jsem se nezbláznila,proč s nim do tý postele vůbec lezu.....takže jsem si vypěstovala fyzickopsychickej odpor k sexu,a teď se ho snažím zbavit.......sjukkapitulation

Ja to nemam po nejakem zazitku, ale bud po antikoncepci, kterou beru uz od sestnacti, nebo proste prirozene nevlhnu. S jednim byvalym pritelem jsme dokonce ani jednou za cely rok vztahu nesoulozili bez lubrikantu - to proste neslo. kdyz gel nebyl po ruce tak jsme meli po ptakach. S ostatnima to slo, ale i tak si tu suchost vykladali nedostatkem meho vzruseni a to proste nevysvetlis.

Není tady

#35 4. 6. 2007 22:00

Selene
♥♥♥----

lojla napsal(a):

Selene napsal(a):

lojla napsal(a):

Ja to nemam po nejakem zazitku, ale bud po antikoncepci, kterou beru uz od sestnacti, nebo proste prirozene nevlhnu. S jednim byvalym pritelem jsme dokonce ani jednou za cely rok vztahu nesoulozili bez lubrikantu - to proste neslo. kdyz gel nebyl po ruce tak jsme meli po ptakach. S ostatnima to slo, ale i tak si tu suchost vykladali nedostatkem meho vzruseni a to proste nevysvetlis.

Taky jsem si myslela,že je to třba práškama,tka jsem je vysadila a jediný čeho jsem docílila byla brutální bolest při menzes....
Teď mám novýho chlapce a problém s nevlhnutím opravdu neřeším.....spíš naopak godlike

Není tady

#36 4. 6. 2007 23:28

lojla
♥♥♥----

Selene napsal(a):

lojla napsal(a):

Selene napsal(a):

Taky jsem si myslela,že je to třba práškama,tka jsem je vysadila a jediný čeho jsem docílila byla brutální bolest při menzes....
Teď mám novýho chlapce a problém s nevlhnutím opravdu neřeším.....spíš naopak godlike

hmmm jenze u me to bylo u vsech partneru stejne.. ze bych zvlhla az s Tim Pravym??big_smile

Není tady

#37 4. 6. 2007 23:35

Petrik
♥♥♥----

lojlo: a myslis toho praveho opravdu s velkym P? (Pravym) lollollolreta rodna

Upravil(a) Petrik (4. 6. 2007 23:35)

Není tady

#38 5. 6. 2007 0:02

lojla
♥♥♥----

Petrik napsal(a):

lojlo: a myslis toho praveho opravdu s velkym P? (Pravym) lollollolreta rodna

Ten Pravy jedine s velkym Psmile Hlavni je at zvlhnu:D jinak jdu hledat dal:reta:

Není tady

#39 5. 6. 2007 11:57

s-p-o-n-k-a
♥------

Hm, no to já občas vlhnu jenom se objeví ve dveřích rodna tongue A tomu prostě neporučíš, prostě teče a teče.. vissla

Není tady

#40 5. 6. 2007 12:44

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

s-p-o-n-k-a napsal(a):

Hm, no to já občas vlhnu jenom se objeví ve dveřích rodna tongue A tomu prostě neporučíš, prostě teče a teče.. vissla

...sponka nevyryvaj! big_smile tummenupp  myslim to v dobrom...

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#41 5. 6. 2007 12:45

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

A nejde zavřít kohoutek ? big_smile

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#42 5. 6. 2007 13:34

majkafa
Host

Na  "Babi" prostě neexistuje vážné téma. Kam jste zase zamanévrovali tohleto? lollollol Říkala jsem si, že kouknu, kampak se to tady zvrhlo a nemýlila jsem se. lol

#43 5. 6. 2007 13:39

s-p-o-n-k-a
♥------

Za boha ten kohoutek nemůžu najít va big_smile

Není tady

#44 5. 6. 2007 13:48

majkafa
Host

Pozvi instalatéra. smile

#45 5. 6. 2007 14:50

Petrik
♥♥♥----

jj viz skupina Tri Sestry - "...tady koukam panicko, ze uz vam to tece.... " loltongue

Není tady

#46 5. 6. 2007 18:12

venuše
♥♥♥♥♥♥-

s-p-o-n-k-a napsal(a):

To me staci jen na nej myslet... big_smile

Není tady

#47 5. 6. 2007 18:20

s-p-o-n-k-a
♥------

Jo tak tohle znám taky.... big_smile  A sakra, už je to tu zas gloria vissla lol

Není tady

#48 6. 6. 2007 14:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ČO, prepotila si stoličku??? big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#49 6. 6. 2007 19:03

s-p-o-n-k-a
♥------

No zas takový problém s tím nemám big_smile Ale stejně je to pakárna.... když se nezvlhčuješ, použiješ lubrikant, ale co uděláš když se zvlhčuješ moc??? kapitulation va

Není tady

#50 6. 6. 2007 19:24

Petrik
♥♥♥----

a co by jste porad chteli delat boze muj? big_smile proste nic..je to super tak si to uzivejte gloria

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí