29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No já právě přemýšlím, jak to zmírnit... Něco jako anti-lubrikační gel asi nikdo nevymyslel, co?
Není tady
s-p-o-n-k-a : a proc chces "nicit" tak hezky dar?
ja myslim, ze Vas takovych "prilis vlhkych" moc neni prave...
a nevim proc bych se v tom mel ztracet
aspon to lip klouze
Není tady
já mám " mokrý vzhled " pořád..přítel to má moc rád, když to tam pěkně klouže a když to ani po hodině milování nevysychá..jen si říkám, jestli to není na škodu,když orgasmus dokážu dosáhnout jen orálně nebo prsty ( párkrát v životě jsem dosáhla orgasmu při " klasice"). nakonec vrcholu dosáhnu stejně ať tak, či tak. on takový orální sex se stimulací G bodu je taky nádherný.
Není tady
s-p-o-n-k-a napsal(a):
No já právě přemýšlím, jak to zmírnit... Něco jako anti-lubrikační gel asi nikdo nevymyslel, co?
![]()
Možno nejaký vysúšací kondóm... Čo by ako pšongia nasával prebytočnú vlhkosť... Si to asi dám patentovať .
Není tady
Teda řešit takový kraviny.....je to sice docela nepříjemný,když musíš denně prát prostěradlo,ale furt je to lepší,než když prostě nezvlhneš.....
Není tady
presne tak, vis jak ti holka zavidim? nekdy nezvlhnu vubec ani kdybych byla sebevzrusenejsi:(
Není tady
lojla napsal(a):
presne tak, vis jak ti holka zavidim? nekdy nezvlhnu vubec ani kdybych byla sebevzrusenejsi:(
Já jsem s tímhle měla problém ke konci s mým ex......nějak už nám pořádně nefungoval vztah,tak se tělo vždycky nějak vzepřelo,že jako jestli jsem se nezbláznila,proč s nim do tý postele vůbec lezu.....takže jsem si vypěstovala fyzickopsychickej odpor k sexu,a teď se ho snažím zbavit.......
Není tady
Selima napsal(a):
s-p-o-n-k-a napsal(a):
![]()
Možno nejaký vysúšací kondóm... Čo by ako pšongia nasával prebytočnú vlhkosť... Si to asi dám patentovať .
Něco jako froté kondom? to by určitě vyřešilo vše...
Není tady
Selene napsal(a):
lojla napsal(a):
Já jsem s tímhle měla problém ke konci s mým ex......nějak už nám pořádně nefungoval vztah,tak se tělo vždycky nějak vzepřelo,že jako jestli jsem se nezbláznila,proč s nim do tý postele vůbec lezu.....takže jsem si vypěstovala fyzickopsychickej odpor k sexu,a teď se ho snažím zbavit.......
Ja to nemam po nejakem zazitku, ale bud po antikoncepci, kterou beru uz od sestnacti, nebo proste prirozene nevlhnu. S jednim byvalym pritelem jsme dokonce ani jednou za cely rok vztahu nesoulozili bez lubrikantu - to proste neslo. kdyz gel nebyl po ruce tak jsme meli po ptakach. S ostatnima to slo, ale i tak si tu suchost vykladali nedostatkem meho vzruseni a to proste nevysvetlis.
Není tady
lojla napsal(a):
Selene napsal(a):
lojla napsal(a):
Ja to nemam po nejakem zazitku, ale bud po antikoncepci, kterou beru uz od sestnacti, nebo proste prirozene nevlhnu. S jednim byvalym pritelem jsme dokonce ani jednou za cely rok vztahu nesoulozili bez lubrikantu - to proste neslo. kdyz gel nebyl po ruce tak jsme meli po ptakach. S ostatnima to slo, ale i tak si tu suchost vykladali nedostatkem meho vzruseni a to proste nevysvetlis.
Taky jsem si myslela,že je to třba práškama,tka jsem je vysadila a jediný čeho jsem docílila byla brutální bolest při menzes....
Teď mám novýho chlapce a problém s nevlhnutím opravdu neřeším.....spíš naopak
Není tady
Selene napsal(a):
lojla napsal(a):
Selene napsal(a):
Já jsem s tímhle měla problém ke konci s mým ex......nějak už nám pořádně nefungoval vztah,tak se tělo vždycky nějak vzepřelo,že jako jestli jsem se nezbláznila,proč s nim do tý postele vůbec lezu.....takže jsem si vypěstovala fyzickopsychickej odpor k sexu,a teď se ho snažím zbavit.......Ja to nemam po nejakem zazitku, ale bud po antikoncepci, kterou beru uz od sestnacti, nebo proste prirozene nevlhnu. S jednim byvalym pritelem jsme dokonce ani jednou za cely rok vztahu nesoulozili bez lubrikantu - to proste neslo. kdyz gel nebyl po ruce tak jsme meli po ptakach. S ostatnima to slo, ale i tak si tu suchost vykladali nedostatkem meho vzruseni a to proste nevysvetlis.
Taky jsem si myslela,že je to třba práškama,tka jsem je vysadila a jediný čeho jsem docílila byla brutální bolest při menzes....
Teď mám novýho chlapce a problém s nevlhnutím opravdu neřeším.....spíš naopak
hmmm jenze u me to bylo u vsech partneru stejne.. ze bych zvlhla az s Tim Pravym??
Není tady
lojlo: a myslis toho praveho opravdu s velkym P? (Pravym)
Upravil(a) Petrik (4. 6. 2007 23:35)
Není tady
Petrik napsal(a):
lojlo: a myslis toho praveho opravdu s velkym P? (Pravym)
![]()
Ten Pravy jedine s velkym P Hlavni je at zvlhnu:D jinak jdu hledat dal:reta:
Není tady
Hm, no to já občas vlhnu jenom se objeví ve dveřích
A tomu prostě neporučíš, prostě teče a teče..
Není tady
s-p-o-n-k-a napsal(a):
![]()
...sponka nevyryvaj!
myslim to v dobrom...
Není tady
Na "Babi" prostě neexistuje vážné téma. Kam jste zase zamanévrovali tohleto? Říkala jsem si, že kouknu, kampak se to tady zvrhlo a nemýlila jsem se.
Za boha ten kohoutek nemůžu najít
Není tady
Pozvi instalatéra.
jj viz skupina Tri Sestry - "...tady koukam panicko, ze uz vam to tece.... "
Není tady
s-p-o-n-k-a napsal(a):
![]()
To me staci jen na nej myslet...
Není tady
Jo tak tohle znám taky.... A sakra, už je to tu zas
Není tady
ČO, prepotila si stoličku???
Není tady
No zas takový problém s tím nemám Ale stejně je to pakárna.... když se nezvlhčuješ, použiješ lubrikant, ale co uděláš když se zvlhčuješ moc???
Není tady
a co by jste porad chteli delat boze muj? proste nic..je to super tak si to uzivejte
Není tady