29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
zajímalo by mě jestli je nějaký problém v tom, když je holka příliš vlhká?? Jestli se pak kluk vevnitř vůbec cítí??? Díky moc
Není tady
To ja primo zboznuju! ma byvala partnerka timto "trpela"
a ona sama to primo nenavidela, protoze jenom predehrou mela kalhotky opravdu mokre, ze je mohla zdimat... a to fakt neprehanim
ja to, ale zboznoval.... myslim si, ze to zadny problem neni..spise naopak
Není tady
jinak proc by se kluk vevnitr necitil vlastne?
Není tady
Petrik napsal(a):
jinak proc by se kluk vevnitr necitil vlastne?
No co já vím třeba tím že je tam tak kluzko (ježiš to zní blbě
) tak tam třeba není tak těsno??.....
no že tam prostě lítá jako hřebík v kýblu... No to jsem tomu dala
Není tady
tak kazdemu asi vyhovuje neco jineho.... takove zeny s timto darem by se mely podle meho hyckat
Není tady
No je pravda, že všichni na to zatím reagovali velice radostně ,ale zajímalo mě jestli to třeba nemá i nějaké negativní dopady, tak snad ne
Díky za uklidnění
Není tady
já mám teda raději sušší....... (jsem holka)
když je moc mokro, tak je to tak nějak kluzké, až to moc necítím...
jaké negativní dopady by to jako mělo mít???
No třeba to co píšeš ty, moc kluzko - až to třeba moc necítí... Já s tím problém nemám, jedná se mi spíš o něj...
Není tady
to bude hodně individuální.
Přílišná vlhkost svědčí o přílišném vzrušení a přílišné vzrušní je žádoucí, čili v tom problém nevidím
Není tady
Já větší vlhkost také vítám
Není tady
...mokra holka je holt mokra holka... mnam... mne osobne se to moc libi, je to moc krasny kdyz to tam dole hezky klouze... ale znam taky jednoho, ktery sa zrovna na tohle u svy holky mirne stezoval, ze pry moc lehce vykluzava ven a ze to je nekdy otrava... tedy stezoval se u mne, ne u ni. ja mu na to rek, at mi ji pujci alespon na par tydnu, a az mu bude chybet tak, ze mu takovahle blbost prestane vadit, ze mu ji vratim...
schvalne, uhodnete, co mi odpovedel?
...nechci tim rict, ze kdyz s tim ma nekdo problem, ze to je blbost, to samozrejme ne. tazatelka vsak nejak blize nepopisuje, co to vlastne u ni znamena "moc vlhka", takze je tezke udelat si konkretnejsi obraz, na co se vlastne pta.
Není tady
Já bych se tím opravdu nezabývala (ale já bych se nezabývala tak 50% problémů o kterých tady čteme).
Horší každopádně je, není-li vlhkost dostatečná. Jinak to asi záleží na osobním vkusu a preferencích. Nejsem muž, ale řekla bych že každý normální chlap má rád když se to jeho partnerce líbí, a dostatečná vlhkost je toho důkazem.
Není tady
Myslím, že je to pro chlapy hodně vzrušující, alespon podle mých zkušeností.....Nedělej si z toho hlavu.
Není tady
lulu24 - potvrzuju ja zboznoval kdyz jsem si ji ( i s tou jeji prilisnou vlhkosti ) takhle mohl vychutnat jazyckem...
Není tady
Petrik napsal(a):
lulu24 - potvrzuju
ja zboznoval kdyz jsem si ji ( i s tou jeji prilisnou vlhkosti ) takhle mohl vychutnat jazyckem...
Ja to mam tiez strasne rad...
Není tady
Petrik napsal(a):
lulu24 - potvrzuju
ja zboznoval kdyz jsem si ji ( i s tou jeji prilisnou vlhkosti ) takhle mohl vychutnat jazyckem...
Jo to on má taky strašně rád... Jenže třeba včera nenápadně podotknul, že se tam zase ztratí... Tak nevím no, se budu muset asi poptat jeho samotného, bude to asi fakt dost individuální... No a na to kolik je pro mě přílišná vlhkost nejsem dost dobře schopná odpovědět, protože to nemůžu porovnat s jinýma holkama
Každopádně mě na tuhle moji vlastnost upozornilo více kluků a je pravda, že bych často mohla kalhotky ždímat
Není tady
sponka... nedelej si hlavu. jestli se to tvymu klukovi libi, je vsechno v naprostem poradku. a ver ze pro vetsinu kluku to je opravu moooc vzrusujici vec... mokre a vonave divci kalhotky jsou afrodisiakum jake nenajdes nikde jinde na svete. mozna tomu neveris, ale vy nam opravdu tam dole moc hezky vonite a taky chutnate... alespon co vim od sebe a svych kamaradu.
Není tady
ja som sa zvykla hanbievať, ale tiež mi to vyhovorili, že sa nemám za čo... A fakt asi nemám. Nie je to ani o charaktere, ani o IQ a pokiaľ to nikomu neškodí(čo dúfam, že naopak)...
Není tady
A hlavne som si nevedela predstaviť, čo s tým... Fénovať? Po predohre? Počas? Odskočiť si počas TOHO???
Tak to neriešim...
Není tady
Fénovat Zajímavá možnost
No hlavně že je nás víc, ne??
Navíc se mi strašně líbí, když jde na klukovi vidět, že je pyšný na to jak mu takhle pěkně teču pod rukama
Není tady
I mě se to moc líbí.
Upravil(a) Pelikan (27. 5. 2007 11:46)
Není tady
Já to docela chápu,když jsem kdysi používala Pharnatex, bylo tam té vlhkosti taky najednou nějak příliš, taky jsem měla pocit, že se ve mě přítel ztrácí a že toho moc necítím.Když jsem ale přestala Pharm.používat,tak ta vlhkost byla už přiměřená a zase jsem si to mohla pěkně užívat
Není tady