|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
RE Baro> Muzi jsou neverni, ale kazdy je jiny. Ja za cele manzelsvi (15 let) jsem proste neverny nebyl. Asi jsem nenormalni
Není tady
ne nenormální, ale spíš vzácný.... 
Není tady
Psal mi přání k svátku...
Tak jsme si začali psát...a co on?
Jestli prý už někoho mám????
Jsem myslela, že mi praskne cévka v mozku 
Pak takové ty sladké kecičky, že jsem hodná holka a že se určitě najde někdo kdo mě bude mít moc ráda a budu s ním šťastná.
Tím u mě skončil!
Bára1 napsal(a):
To je jasné, že jsi měla takové pocity. Je to přirozené. Měla nebo máš toho muže ráda a zklamání bolí. Nějakou dobu to ještě trvat bude, ale přejde to. Neboj. Bude líp a o hodně. Já jsem měla stejné pocity, když jsem se rozcházela s ex a už jsme spolu ani nebyli, já měla už i někoho jiného, ale kvůli bydlení jsme spolu ještě chvilku žili a když jsem přišla na to, že už někoho také má, tak mě to také ranilo a to u bylo už po rozchodu. I když u mě to byla asi už jenom ješitnost:) Přebolí to.
Muži jsou nevěrní, jsem realistka, ale vždycky říkám, že pokud na to přijdu, tak mu nestojím ani za to, aby se to přede mnou snažil utajit. Věř, že muž, který tě podvede a vidí to jako omyl a je si jistý tím, že mu to nestojí za rozvrat nebo narušení vztahu, manželství, partnerství, tak se to nedozvíš.
Není tady
Se mnou se před týdnem rozešel můj kluk.Chodili jsme spolu skoro 2 roky,ale nejhorší na tom je,že tomu vlastně nerozumím.Prostě nerozumím tomu,co se stalo.On mi řekl,že má prostě takovou náladu,že chce být sám(míval je už několikrát,ale vždycky se vrátil)a řekl mi,že už mi nechce ubližovat.Potom ke mně ale přišel,objal mě a řekl mi,že to ještě není konec,že mě rád.Já jsem mu ale řekla,že nevím jestli to zvládnu.Potom jsme se spolu milovali a odjeli každý domů.V pondělí(2 dny potom)byl ale zase zvláštní a řekl mi,že chce jet domů,tak jsem mu řekla že jo.Ale večer už jsem to nevydržela a zavolala mu a brečela,tak mi řekl,ať si to nechám projít hlavou a řeknu mu,co mě všechno trápí.Druhý den,ale chtěl jet zase domů,tak jsem mu večer opět volala a řekla jsem mu,že vím,že už mě nemá rád a on mi řekl,že se omlouvá,ale že už mě nemiluju,že mě má moc rád,ale nemiluje.Nerozumím,jak může někdo za 2 dny změnit takhle názor.Tak za 2 dny,jsme spolu mluvili po telefonu a on mi řekl,že třeba se dáme po prázdninách dohromady,ale copak to jde?To mě jako začne mít zase rád?Děkuju za odpovědi(jsem z toho dost špatná:-(
Není tady
Nevim jak chlap premysli, ale asi fakt jo, muze se to stat, ze v opilosti zblbne. ALe pokud by se tyto ulety stavali tydne........ to uz ne. Nech to tak. Tedka se ti musi on prvni ozvat a ty popremyslej, jestli ho chces zpet.
Není tady
Lucinko ja vim, ze Te asi nepotesim tim co Ti napisu, ale je jasny, ze clovek takhle za dva dny nezmeni jen tak neco v sobe aby si rekl tak a ted ji nemiluji.... bud je v tom jina zenska anebo proste to byla dlouhodobejsi zalezitost kdy proste nebyl ve vztahu spokojeny... strasne mi to pripomelo mou byvalou partnerku cca 3roky zpet...byl jsem jeste mlady a naivni ( to jsem porad
) a behem tydne se znicehonic se mnou rozesla partnerka.... proste prislo to z tydne na tyden.... jeden den jsme se milovali a rikala mi jak me hrozne moc miluje a citi se se mnou jako v raji a za tyden uz me nechtela videt a chtela si dat pohov..samozrejme to znamenalo, ze uz se nikdy neuvidime... bylo to v nejvetsi fazi zamilovanosti ( z me strany ) a ja to nedokazal pochopit co jsem udelal spatne... bral jsem to jako strasnou zradu a ublizeni a dostaval jsem se z toho pomerne dost dlouho, protoze jsem zil v nadeji...falesne nadeji..... dnes to citim jako zradu porad a nemel bych si s ni asi co rict.... chci Ti rict jedine... i kdyz to moc boli - prejde to a bude lip...
snaz se byt co nejvice s kamarady... a nemej falesnou nadeji.... ja take neverim na to, ze se v cloveku neco zmeni...bohuzel
drz se kocko 
Není tady
Ahojky Petříku,moc dík!Já vím,já se právě snažím být co nejvíc s kamarády,jen je to těžký,chodíme do stejné školy,tak ho dost často potkávám
taky tomu nerozumím!!!A už vůbec ne tomu,že mi řekne,že třeba by to po prázdninách šlo,třeba to beze mě nevydrží a budeme vědět,že k sobě patříme,tak ňák mi to tenkrát řekl!Já vím nejhorší je asi ta naděje,že se ke mně vrátí,ale já už bych ho zpátky asi nechtěla(možná to říkám teďka já vím)ale nechci žít v nejistotě kdy na něj zase příde ta nálada a opustí mě!Udělal to hodněkrát,vždycky se ale vrátil tak za jeden den a říkal,že je hroznej vůl!!!
Není tady
Lucinko,vždyť on ti to řekl. Má tě rád, ale už tě nemiluje. Záleží mu na tobě, nechce ti ublížit. Sám asi neví, co chce. Nemyslím si, že by v tom byla jiná ženská. I když všechno je možný. Mě se stalo něco podobnýho s mým přítelem. Já ho taky mám ráda, ale už ho prostě nemiluju. Skoro rok jsem se snažila uvědomit si, co vlastně chci. A nakonec jsem se s ním rozešla. Byli jsme spolu skoro přesně na den tři roky. Nebylo to pro mě jednoduchý, ale cítila jsem, že dál to nemá smysl. Nech to být, Lucinko. Prostě se pokus to přijmout jako fakt. Rozešli jste se. On ten názor nezměnil během dvou dnů. On to ví už dávno, jenom je to pro něj těžké, protože mu na tobě stále záleží a nechce ti ubližovat. Budete teď každý sám a je možný, že se ještě časem k sobě vrátíte. Nikde neni napsaný, že se to nemůže stát. On si potřebuje uvědomit, co chce. A nezjistí to jinak než tím, že si "zkusíte" být každý sám. Přeju ti hodně sil 
Není tady
Tohle já také nesnáším. Takové to utěšování, jsi hezká, hodná...někdo se najde. Idioti. Copak jsme nějaké ubožačky? Nedej se a bude líp.
Janina24 napsal(a):
Psal mi přání k svátku...
Tak jsme si začali psát...a co on?
Jestli prý už někoho mám????
Jsem myslela, že mi praskne cévka v mozku
Pak takové ty sladké kecičky, že jsem hodná holka a že se určitě najde někdo kdo mě bude mít moc ráda a budu s ním šťastná.
Tím u mě skončil!Bára1 napsal(a):
To je jasné, že jsi měla takové pocity. Je to přirozené. Měla nebo máš toho muže ráda a zklamání bolí. Nějakou dobu to ještě trvat bude, ale přejde to. Neboj. Bude líp a o hodně. Já jsem měla stejné pocity, když jsem se rozcházela s ex a už jsme spolu ani nebyli, já měla už i někoho jiného, ale kvůli bydlení jsme spolu ještě chvilku žili a když jsem přišla na to, že už někoho také má, tak mě to také ranilo a to u bylo už po rozchodu. I když u mě to byla asi už jenom ješitnost:) Přebolí to.
Muži jsou nevěrní, jsem realistka, ale vždycky říkám, že pokud na to přijdu, tak mu nestojím ani za to, aby se to přede mnou snažil utajit. Věř, že muž, který tě podvede a vidí to jako omyl a je si jistý tím, že mu to nestojí za rozvrat nebo narušení vztahu, manželství, partnerství, tak se to nedozvíš.
Není tady
Bára 1 -
Jenže mám spíš pocit, že on takhle utěšuje sám sebe.
Navíc mě chce mít neustále pod dohledem.
Já se nedám.
Každý rozchod mi sice něco vezme ale o to víc dá.
Například teď dvě věci -
- uvědomila jsem si svou cenu
- padají mi kalhoty - což na léto jen super 
Není tady
Ono se to vlastně těžko poznává jestli je to, že "utěšuje sám sebe" nebo jenom chlapská ješitnost. Někde jsem četla, že my ženy žárlíme více na ex-partnerky a muži špatněji snáší ty budoucí.
Není tady
Lucinko, mě se to stalo před měsícem taky.jeden den bylo vše Ok a pak potřeboval čas.Taky jsem plakala, v práci byla jen do počtu.on se se mnou možná nerozešel, protože jsem dneska zjistila jak velké problémy s rodinou.A asi prostě opravdu neměl čas na mě tak mě od sebe odehnal.Dneska mi o těch problémech řekl,telefonovala jsem mu abych mu vyjádřila podporu.bylo mi ho prostě líto.Nebyl doma a přestavte si že mi volal zpátky.Mluvili jsme spolu jako přátelé.Jenže nějak nevím co s tím dál.
Není tady
pacicka:Tak si s ním zkus o tom všem promluvit,třeba se můžete i sejít a uvidíš co bude dál!Buď zůstane přátele a nebo se k sobě vrátíte!Já ani nevím jestli bych ho chtěla zpátky(myslím toho svýho)ne protože bych ho přestala mít ráda,pořád to bolí,hlavně když ho vidím a směje se třeba s kamarádama,ale protože mám strach,že už bych mu nemohla věřit,že by to prostě udělal znovu a já bych tím celým musela znovu projít!A taky už na něm trošku vidím i ty chyby,tak do toho nechci spadnout.Ale kdyby mi řekl,že se chce vrátit,tak ani nevím co bych mu řekla,tak jen doufám,že to nikdy neřekne a že se spolu po prázdninách budeme moci normálně bavit.Nejradši bych se s ním bavila už teď jen to bolí,když vím,že už nebudeme spolu.Myslíš že to půjde?A jinak držím pěstičky:-)
Není tady
No to by pak vysvětlovalo, proč se mnou chce neustále zůstat v kontaktu a odůvodňuje to tak, že chce vědět co se mnou je a bude.
Bára1 napsal(a):
Ono se to vlastně těžko poznává jestli je to, že "utěšuje sám sebe" nebo jenom chlapská ješitnost. Někde jsem četla, že my ženy žárlíme více na ex-partnerky a muži špatněji snáší ty budoucí.
Není tady