Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 19. 5. 2007 0:04

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Re: Rozchod...co Vy na to?

Ahoj Majo, jak je?

Není tady

#27 19. 5. 2007 9:17

Janina24
♥♥♥----

No právě čerstvých 25...jsem to dostala jako dárek k narozeninám.
Ale máte pravdu...
I když to bolí život jde dál a budou další a třeba mnohem horší, co? reta

sandra napsal(a):

jani, jestli ta "24" u tvé přezdívky je tvůj věk, tak být tebou si posmutním, popláču a jdu dál (bez něj). Já si nemůžu pomoct, ale mě to vážně přijde strašně  brzy. Jsou tu holky, co jsou se svým manželem /přítelem x let, mají děti, do vztahu se jim vloudil stereotyp,nuda, šeď....Ale tohle vy přeci po 8 měsících nemůžete zažívat. va Podle mě je to strašnej vůl. Když už se nedokáže po pár pivech ovládat a podvádí tě, tak ať je aspoň natolik inteligentní a nedává těm slečnám svoje opravdové číslo na mobil...Sorry.

Není tady

#28 19. 5. 2007 9:18

Janina24
♥♥♥----

DĚKUJI...
Děkuji za otevření očiček godlike

71maja napsal(a):

Janino24,
já zažila téměř stejnou situaci jako ty - bývalý přítel se mi přiznal k tomu stejnému - také úlet v opilosti. Následovalo totéž - rozchod z jeho strany, protože ON usoudil, že JÁ si tohle nezasloužím.....bylo to plné slz z obou stran......já mu to chtěla odpustit, ale on nechtěl. Po nějaké době jsem zjistila, že krátce po našem rozchodu proběhlo jeho nastěhování k jiné ženě a můžeš si tipnout, jestli to byla ta dotyčná......
Moje zkušenost dobrá není a vím, že mnoho mužů se snaží rozchod uhrát tak, aby z toho vyšli co nejlépe. Drž se, a věř, že muž, který se po 8 měsících vztahu v opilosti neudrží, není ten pravý pro život. Někde na světě na tebe čeká někdo lepší. HODNĚ ŠTĚSTÍ

Není tady

#29 19. 5. 2007 13:14

Virago
♥------

Ja si taky myslim, ze uz ten rozchod planoval drive a jenom nevedel jak to ma rict. Nasla se prilezitost a ted aby mel cisty stit tak rika, ze je to pro tvy dobro.. Chlapy takovy jsou. Rozchod takovy je.. proste neco se rict musi..

Není tady

#30 19. 5. 2007 14:15

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

PPavla

Máš pravdu.. já ho tím samozřejmě nechci obhajovat. Ale byly tam i jiné důvody, které ho k tomu svým způsobem "dohnaly". Ona byla ze začátku jejich vztahu přehnaně žárlivá, opravdu moc. Pořád mu předhazovlala kde co, vyčítala mu naprosté kraviny apod. No a on, když se pak naskytla příležitost, tak to prostě udělal, myslím, že to bylo z části na truc.  Nechci to tady rozebírat, je to věc mojí kamarádky a úplně všechny podrobnosti taky nevím. Každopádně tím chci říct, že i když se stalo to, co se stalo, tak jsou stále spolu. Nevěra nemusí zákonitě znamenat rozchod...

Mashanko, co myslíš tou Rosamundou Pichlerovou??? Nechápu...

"Nešťastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#31 19. 5. 2007 15:06

karaliene
♥♥♥----

Vždycky říkaj, že je to pro naše dobro...že nám nechtěj ublížit...atd.atd...
Kecy! Že by byli natolik altruističtí a v rámci "obecného blaha", se vzdali něčeho, co chtějí? Blbost. Kdyby nechtěli opouštět, neopouští.
Janino24, držím palce.

...void for uncertainty...

Není tady

#32 19. 5. 2007 15:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Petunka napsal(a):

PPavla

Máš pravdu.. já ho tím samozřejmě nechci obhajovat. Ale byly tam i jiné důvody, které ho k tomu svým způsobem "dohnaly". Ona byla ze začátku jejich vztahu přehnaně žárlivá, opravdu moc. Pořád mu předhazovlala kde co, vyčítala mu naprosté kraviny apod. No a on, když se pak naskytla příležitost, tak to prostě udělal, myslím, že to bylo z části na truc.  Nechci to tady rozebírat, je to věc mojí kamarádky a úplně všechny podrobnosti taky nevím. Každopádně tím chci říct, že i když se stalo to, co se stalo, tak jsou stále spolu. Nevěra nemusí zákonitě znamenat rozchod...

Mashanko, co myslíš tou Rosamundou Pichlerovou??? Nechápu...

Já jen reagovala na to, co jsi napsala. Samozřejmě je to věc tvé kamarádky, jaký si to uděláš, takový to máš reta
Asi jsme každý jiný, já jsem názoru, že dohnat někoho k nevěře nelze. Pokud je v partneském vztahu problém, měli by si ho řešit partneři spolu a mezi sebou. Jak, to je jejich věc, prostě o tom problému mluvit, řešit ho, nebo se rozejít, nejde-li to jinak. Ale řešit problém ve vztahu tím, že vlezu do postele s někým jiným...to není řešení problému ve vztahu, to bývá většinou vykopanej hrob pro vztah hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 19. 5. 2007 15:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sandra
jo jo, takovýhle "kamarádky" znám taky...z vlastní zkušenosti...jsou to většinou ty kamarádky, kvůli kterým se naše polovičky s námi rozchází, rozvádí grater

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 19. 5. 2007 16:55

Petunka
♥♥♥♥---

Jo, jaký si to uděláš, takový to máš....  Jen jsem chtěla Janinu trochu povzbudit, aby to ještě nezatracovala, že to nakonec může dopadnout tak, že to spolu znova zkusí a vyjde jim to..

Není tady

#35 19. 5. 2007 17:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jo jo, buď to ustojí a zvládnou, nebo půjdou od sebe. Ať tak či tak, život má před sebou a i na ni to její štěstíčko někde čeká.

Není tady

#36 19. 5. 2007 20:13

pacicka
♥♥-----

jenže je to stejně celé divné.Seznámil mě s dcerou i rodči, ješte týden před tím jsme slavili jeho narozeniny.Na prvního máje mě líbal pod třešní a pak tohle.....
2 noci jsem proplakala a 2 dny jsem byla v práci jen do počtu.A pak jsem šla dál.....
jenže v koutku duše pořád doufám že mu chybím a že se vrátí ?
možná naivní, ale  co když ?
měl spoustu starostí tak možná opravdu jen neměl čas.....

Není tady

#37 19. 5. 2007 20:21

Petunka
♥♥♥♥---

pacicko, vy jste se rozešli přes sms?

Není tady

#38 19. 5. 2007 20:56

pacicka
♥♥-----

petunko ne, to ne. Mluvili jsem spolu v parku a pak po telefonu.Ale nekteré věci zůstaly nevyřčeny a tak když mi přijel vrátit pár věcí a já mu vracela klíč od  jeho bytu dala jsem mu dopis.A pak na psak, že ho četl že je krásný a smutný , že ho to taky trápí a že potřebuje čas at tak či tak.Prý to musel udělat a já mu rozumím.nerozumím ničemu a strašně se mi po něm stýská....

Není tady

#39 19. 5. 2007 22:44

Petunka
♥♥♥♥---

to je zvláštní...proč nemluví konkrétně? Co se mu tak strašnýho přihodilo, že se s tebou rozchází a proč a hlavně na co potřebuje čas.. zeptej se ho narovinu, nejhorší přece je nic nevědět a neustále se užírat přemýšlením...

Není tady

#40 20. 5. 2007 19:55

pacicka
♥♥-----

no to se mi taky zdá. po té jeho sms jsem mu napsala že ničemu nerozumím.Sice mi napsal, že mi to může vysvětlit, jen že mám asi jiné starosti a tak mě s tím zrovna nechce zatěžovat.měla jsem před sebou soud s mým bývalým manželem kvůli alimentům.A že až budu mít chut a čas at se ozvu.Volala jsem mu , nebyl zrovna doma a pak už na další e-mail nereagoval.Je to skoro 14 dní naprosto bez kontaktu.Sice bych to vysvětlení chtěla slyšet, jenže si říkám jestli to není jedno.Jestli měl nějaké problémy a místo aby mi o nich řekl,mě prostě poslal pryč měli jsme skutečně nějaký vztah ?Nebude to ponižující znovu mu volat ?
Dnes jsem jela s rodiči a dcerkou na výlet a náhodou na místo, kde jsem měli svou první shůzku a bylo mi tak smutno .Kdybych to věděla asi bych zůstala doma.

Není tady

#41 20. 5. 2007 20:04

Petunka
♥♥♥♥---

Nemyslím si, že by to bylo ponižující.. vždyť máš právo vědět důvod nebo důvody, kvůli kterým to ukončil. Situace by se tím pro tebe víc vyjasnila a třeba byste ještě našli nějaké společné řešení... Nevzdávej to Pacičko. Hůř to už asi stejně dopadnout nemůže, tak nemáš co ztratit..

Není tady

#42 20. 5. 2007 20:13

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Myslím si, že chlapy jsou natolik sobečtí, že by určitě nikdy neřekli, tohle si nezasloužíš, nebo je mi ze sebe špatně. To jsou jen kecy aby z toho všeho vybruslil nakonec ještě jako dobráci, který vlastně chtejí pro tebe to nejlepší. Já bych tohle neodpustila pokud by o to odpuštění neškemral na kolenou. Nevěra přece není něco, nad čím by se dali přivřít oči.

Není tady

#43 21. 5. 2007 11:27

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Janina24 napsal(a):

Spíš by mě zajímalo, zda je někdo kdo dokáže být opravdu věrný?

Ne.

To byl vtip.

Máš to jako s korunou - hod si.
Máš 50% šanci. U mužů stejně jako u žen.
Muži tomu říkají chtíč a ženy zase nepřekonatelné charisma (podpořené nespokojeností v aktuálním vztahu). Je to jedno.

Což ovšem neznamená rezignovat na snahu o partnerský vztah. Navíc máš 50% šanci, že ti partner bude věrny.

Není tady

#44 21. 5. 2007 12:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nie je nevera ako nevera. Mňa viac ako smaotná nevera zaujíma, ako sa k nej dotyčný postaví, ako zareaguje, čo mi povie a ako sa bude správať. A tu vidím, bohužiaľ dosť zlé vyhliadky...  Tiež by som skôr povedala, že sa tu zahmlieva, len aby si muž sám pred sebou nepripadal ako hyena/hyen?...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 21. 5. 2007 19:22

Janina24
♥♥♥----

Jak to tak vidím, tak pokud se budu chtít vyhnout dalšího zklamání z nevěry partnera..tak raději žádného nemít vissla

Není tady

#46 22. 5. 2007 12:48

ket
♥♥♥----

Selima - mna by zaujimalo ako idealne by sa chlap mal postavit ku svojej nevere ... ako by mal /idealne pre teba/ zareagovat a co ti povedat?

Není tady

#47 22. 5. 2007 15:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

MOJ partner- nemusí to platiť na všetkých mužov a na všetky ženy - by mal asi byť neverný kultivovane, t.j. aby sa nič neprevalilo, aby to nemalo následky... aby som ja a ďalší komparzisti nemuseli nič riešiť. V okamihu, keď nevera a, prevalí sa b, má následky(dieťa, pohl. choroba, rozbitie manželstva tej druhej, apod.) by sa mal partner priznať, povedať, čo sa vlastne stalo, a načrtnúť riešenie do budúcnosti. Priznať sa k svojmu podielu na situácii a ujať sa zodpovednosti a príp. povinností(dieťa, liečenie choroby...). Povedať, aké má jednak konkrétne materiálne predstavy o pokračovaní, jednak svoje pocity a preferencie. Nezatĺkať, neklamať, nehádzať vinu na milenku či nebodaj na partnerku(to TY si ma dohnala svojím tým a oným dumbom ), nenechať druhých zlíznuť si následky a nenechať druhým, aby to vysvetľovali napr. deťom, prípadne rodičom, kamarátom, apod. A hlavne KOMUNIKOVAŤ a byť schopný DOHODNÚŤ SA...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#48 24. 5. 2007 13:36

Bára1
♥♥♥♥♥♥-

No nezlob se, ale muž, který podvedl, ujel v opilosti, byl nevěrný, zakopl o práh a spadl fakt omylem na slečnu co omylem zrovna nahatá ležela ve vaší posteli nebo jak se tomu říká:
a) pokud nechce rozchod si dá velký pozor, aby se na to nepřišlo.
b) pokud se to dozvíš, tak si mu nestála ani za to, aby to důsledně utajil
c) dal jí své telefonní číslo a píšou si
d) ví, že hrozí, že mu může něco napsat a on to čte, tak, aby jsi to "omylem" přečetla i ty?!
e) on viděl kdo píše a ještě tu zprávu otevřel?!
f) on neprosil, ať neodcházíš, ať zůstaneš?

Já myslím, že je to jenom zbabělec, který nevěděl, jak ti dát najevo, že se chce rozejít, promiň. Ale způsob, jakým jsi na to přišla je fakt přitažený za vlasy. Já mít doma chlapa o kterého stojím a věděla bych, že jsem ujela a on mi ležel na rameni, tak nečtu zprávy, když už bych četla a zjistila, že kdo mi to píše, tak sms neotevřu a telefon raději prohodím i klidně zavřeným oknem, hlavně, aby to nezjistil. Já myslím, že způsob, kterým jsi na to přišla vysvětluje vše. Kopla bych ho, tak, že by nestíhal počítat schody. Jak můžeš vůbec uvažovat nad tím, že mu to odpustíš?

http://tt.lilypie.com/bRvIp1/.png

Není tady

#49 25. 5. 2007 12:03

Janina24
♥♥♥----

Zajímavá myšlenka a až nechutně pravdivá.

Také si zpětně myslím, že jsem se měla zachovat jinak.
Ale v tu danou chvíli jsem měla pocit naprosté bezmoci, slabosti, zranitelnosti a šílenou klepavku.

Navíc jsem ho měla fakt ráda.

Bára1 napsal(a):

No nezlob se, ale muž, který podvedl, ujel v opilosti, byl nevěrný, zakopl o práh a spadl fakt omylem na slečnu co omylem zrovna nahatá ležela ve vaší posteli nebo jak se tomu říká:
a) pokud nechce rozchod si dá velký pozor, aby se na to nepřišlo.
b) pokud se to dozvíš, tak si mu nestála ani za to, aby to důsledně utajil
c) dal jí své telefonní číslo a píšou si
d) ví, že hrozí, že mu může něco napsat a on to čte, tak, aby jsi to "omylem" přečetla i ty?!
e) on viděl kdo píše a ještě tu zprávu otevřel?!
f) on neprosil, ať neodcházíš, ať zůstaneš?

Já myslím, že je to jenom zbabělec, který nevěděl, jak ti dát najevo, že se chce rozejít, promiň. Ale způsob, jakým jsi na to přišla je fakt přitažený za vlasy. Já mít doma chlapa o kterého stojím a věděla bych, že jsem ujela a on mi ležel na rameni, tak nečtu zprávy, když už bych četla a zjistila, že kdo mi to píše, tak sms neotevřu a telefon raději prohodím i klidně zavřeným oknem, hlavně, aby to nezjistil. Já myslím, že způsob, kterým jsi na to přišla vysvětluje vše. Kopla bych ho, tak, že by nestíhal počítat schody. Jak můžeš vůbec uvažovat nad tím, že mu to odpustíš?

Není tady

#50 25. 5. 2007 13:29

Bára1
♥♥♥♥♥♥-

To je jasné, že jsi měla takové pocity. Je to přirozené. Měla nebo máš toho muže ráda a zklamání bolí. Nějakou dobu to ještě trvat bude, ale přejde to. Neboj. Bude líp a o hodně. Já jsem měla stejné pocity, když jsem se rozcházela s ex a už jsme spolu ani nebyli, já měla už i někoho jiného, ale kvůli bydlení jsme spolu ještě chvilku žili a když jsem přišla na to, že už někoho také má, tak mě to také ranilo a to u bylo už po rozchodu. I když u mě to byla asi už jenom ješitnost:) Přebolí to.

Muži jsou nevěrní, jsem realistka, ale vždycky říkám, že pokud na to přijdu, tak mu nestojím ani za to, aby se to přede mnou snažil utajit. Věř, že muž, který tě podvede a vidí to jako omyl a je si jistý tím, že mu to nestojí za rozvrat nebo narušení vztahu, manželství, partnerství, tak se to nedozvíš.

http://tt.lilypie.com/bRvIp1/.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí