|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Po šesti letém, úmorném vztahu jsem našla někoho koho jsem fakt dlouho hledala.
Byl to skvělý vztah...shoda úplně ve všem.
Jenže minulý týden jsem přišla na né moc příjemnou věc.
Když jsem mu tak ležela na rameni, přišla mu sms a on jí četl tak nešikovně že prostě nešlo se nekouknout.
To co jsem tak jedním okem přečetla mě dost šokovalo.
No prostě vylezlo z něj že se opil a vyspal s nějakou frajerkou.
Já bych byla schopná mu to i odpustit, jenže on se po několika dnech rozhodl, že mě nechce dál trápit a raději to ukončí. Že prý ten vztah už nikdy nebude takový jako předtím. A to všechno i přes to že mě má moc rád.
Bylo na něm vidět, že se mu do toho moc nechce ale byl už pevně rozhodnutý.
Teď si spolu sem tam píšeme a je vidět že jsem na tom oba stejně špatně.
Sakra...strašně moc mi chybí...mám v hlavě pěkný zmatek.
Není tady

No, hlavne je asi dôležité, čo ON na to. Ani ty nemôžeš urobiť bohviečo, a my už vôbec nie. On si musí v sebe urobiť jasno.
Není tady
A jak jste byli dlouho spolu?
Pokud to tak neopatrně před tebou četl, možná měl důvod
A pokud ti řekl, že on si myslí, že ten vztah už nemá cenu, tak asi nemá...
Je tu možnost, že tě opravdu má tak rád a je tak čestný, že má pocit, že všechno zkazil.
Pokud ho máš ráda, tak buď k němu kamarádská. Je pravděpodobný, že pokud tě má rád, ještě se pokusí o kontakt a tak podobně. Bude tě chtít zpátky a to se pak musíš rozhodnout, jestli ho zpátky vezmeš.
Pokud to neudělá, tak tě nejspíš doopravdy nemiluje.
A nemá cenu se tím trápit ...
Upravil(a) host eska (18. 5. 2007 17:15)

Není tady
host eska
Byli jsem spolu nějakých osm měsíců...dost krátká doba, vím...jenže.
Právě že mi příjde, že mě má tak rád, že se se mnou raději rozešel.
S tou holčinou to bylo fakt jen v opilosti...nic víc nic míň.
Což mě naprosto ničí.
Chce být se mnou alespoň kamarád ale já nevím zda to zvládnu.
Sem tam si spolu píšeme...že mu chybím a chtěl by mě vidět...atd
Kdybych tak věděla zda to má ještě cenu...
Není tady
JEN v OPILOSTI = svítí červená kontrolka! Chlastá a ještě se při tom neovládne... pokaždé když někam půjde s kámošema a ožere se jak doga a s někým si zašuká tak ho budeš omlouvat že to bylo v opilosti???
Není tady
Heleď, vždycky když někam půjde, tak se budeš bát že se ožere a co tam bude dělat?
Není tady
Já bych to tolik nadramatizovala jako Bety... znám případ, kdy kamarádku její přítel podvedl (dokonce dvakrát). Když to náhodou zjistila (té dotyčné vypadl jelení lůj přímo pod postel u něj doma), tak reakce jejího přítele byla stejná. Chtěl to ukončit hlavně on. Ona samozřejmě taky. Jenomže z jeho strany to bylo proto, že se sám sobě natolik zhnusil a tak moc toho litoval a měl vztek sám na sebe, že už s ní nemohl dál být, nemohl se jí podívat do očí... Tak se rozešli, ale stále byli v kontaktu. Pak se začali opět vídat a nedávno to byli tři roky od té události a jsou spolu šťastní a spokojení. On se natolik poučil, že říká, že už to nikdy neudělá. Miluje jí, miloval jí i před tím a za to psycho mu to už nestojí. Poučil se. I pro ní to bylo samozřejmě těžké. Nezapomene na to nikdy, ale jelikož se opravdu mají rádi, tak to překonali, našli opět ztracenou důvěru (hlavně ona) a jsou spolu dál.. a doufám, že ještě dlouho budou 
Takže Jani, zatím to nech být, musíte se s tím oba vyrovnat po svém, ale pokud se máte opravdu rádi, tak to nevzdáte. Dá se to překonat!!!! Držím ti palce*
Není tady
Petunka
Moc děkuji...těm dvou to moc závidím.
Všechno chce čas.
Není tady
Vím.
Tohle všechno jsem si říkala kolikrát.
Jenže...
To by jsme nebyly my ženské, co?
Bety napsal(a):
JEN v OPILOSTI = svítí červená kontrolka! Chlastá a ještě se při tom neovládne... pokaždé když někam půjde s kámošema a ožere se jak doga a s někým si zašuká tak ho budeš omlouvat že to bylo v opilosti???
Není tady
Mně to přijde po 8 měsících brzo....Měli byste být do sebe ještě zamilovaní a žít a dýchat jeden pro druhého. Alkohol není omluva. Jestli se neumí ovládat, když má vypito, tak ať nepije....
Není tady
Petunka napsal(a):
Já bych to tolik nadramatizovala jako Bety... znám případ, kdy kamarádku její přítel podvedl (dokonce dvakrát). Když to náhodou zjistila (té dotyčné vypadl jelení lůj přímo pod postel u něj doma), tak reakce jejího přítele byla stejná. Chtěl to ukončit hlavně on. Ona samozřejmě taky. Jenomže z jeho strany to bylo proto, že se sám sobě natolik zhnusil a tak moc toho litoval a měl vztek sám na sebe, že už s ní nemohl dál být, nemohl se jí podívat do očí... Tak se rozešli, ale stále byli v kontaktu. Pak se začali opět vídat a nedávno to byli tři roky od té události a jsou spolu šťastní a spokojení. On se natolik poučil, že říká, že už to nikdy neudělá. Miluje jí, miloval jí i před tím a za to psycho mu to už nestojí. Poučil se. I pro ní to bylo samozřejmě těžké. Nezapomene na to nikdy, ale jelikož se opravdu mají rádi, tak to překonali, našli opět ztracenou důvěru (hlavně ona) a jsou spolu dál.. a doufám, že ještě dlouho budou
Takže Jani, zatím to nech být, musíte se s tím oba vyrovnat po svém, ale pokud se máte opravdu rádi, tak to nevzdáte. Dá se to překonat!!!! Držím ti palce*
Chápu to dobře? On se sám sobě zhnusil? A to až ve chvíli, kdy na jeho nevěru přišla přítelkyně, co... když se válel s jinou a podváděl ji, tak se sám sobě nehnusil a dokonce si ani nevzpomněl, že svou přítelkyni miluje....
No ono se říká MILUJTE SE I KDYŽ NEJSTE SPOLU, TO JE PRAVÁ LÁSKA - PROTOŽE TI, KTEŘÍ SE MILUJÍ, JEN KDYŽ JSOU SPOLU, TĚM JE JEDNO, S KÝM JSOU
Úplně žasnu nad tím, jak se někteří pánové po provalení nevěry najednou nemůžou své partnerce podívat do očí. Ale kdyby se na jejich nevěru nepřišlo, koukat se ji do očí by jim problémy nedělalo.
A proč ji podvedl dvakrát? Dobře, kdyby ji podvedl jednou, pak se skutečně dostavila lítost nad tím, co udělal, tak by to už snad znovu neopakoval, nebo ano? Proč ji teda podvedl znovu, když svého činu litoval?
Výmluvy, výmluvy, výmluvy....
Není tady
sandra napsal(a):
Mně to přijde po 8 měsících brzo....Měli byste být do sebe ještě zamilovaní a žít a dýchat jeden pro druhého. Alkohol není omluva. Jestli se neumí ovládat, když má vypito, tak ať nepije....

Není tady

PPavlaa napsal(a):
sandra napsal(a):
Kdysi jsem někde slyšela moudro, myslím, že od babičky přítele:
Jednou je nikdy, dvakrát už je pravidlo.
Upravil(a) Fanny5 (18. 5. 2007 20:50)
Není tady
No, Jani, bohužel se po 20 letech manželství (tedy jakýchsi zkušenostech) musím přidat na stranu holek, které říkají, že by tomu muži už nevěřily. Skutečně bych si tipla, že se jim spíš "hnusí" to provalení nevěry, než stahovat hadříky z nějaké podobně přiopilé....... Je mi to líto.
Není tady
Spíš by mě zajímalo, zda je někdo kdo dokáže být opravdu věrný?
Není tady
To je moc krásné ale bohužel také moc bolavé a pravdivé moudro...
Fanny5 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sandra napsal(a):
Kdysi jsem někde slyšela moudro, myslím, že od babičky přítele:
Jednou je nikdy, dvakrát už je pravidlo.
Není tady

Jani, taky myslím, že to moudro je krutá pravda, ale někdy se musíme podívat pravdě do očí. Faaakt.
Není tady
mě můj přítel taky opustil.Prý mi nemůže dát to po čem toužím atak by nebylo fér držet mě ve vztahu.A pak mi poslal sms,,že mi nechtěl zkazit vzpomínky svým chováním. A že potřebuje čas .
Tak nějak nevím co si o tom mám myslet.A to v lednu mluvil o svatbě.
Strašně se mi stýská.
Není tady

Mlží - chtěl se rozejít dávno. Oni mají takové zvláštní metody
Není tady

Petunka napsal(a):
Rosamunda Pichlerová
Není tady
mashanka napsal(a):
Petunka napsal(a):
Takže Jani, zatím to nech být, musíte se s tím oba vyrovnat po svém, ale pokud se máte opravdu rádi, tak to nevzdáte. Dá se to překonat!!!! Držím ti palce*Rosamunda Pichlerová

Není tady

pacicka napsal(a):
mě můj přítel taky opustil.Prý mi nemůže dát to po čem toužím atak by nebylo fér držet mě ve vztahu.A pak mi poslal sms,,že mi nechtěl zkazit vzpomínky svým chováním. A že potřebuje čas .
Tak nějak nevím co si o tom mám myslet.A to v lednu mluvil o svatbě.
Strašně se mi stýská.
Pacičko, to jsou jejich blahosklonné kecy. Nechtěl ti ublížit tak takhle žvanil (psal). Aby měl sám před sebou čisté svědomí.
Buď ráda, že ti to aspoň řekl, můj BM držel svoji milenku tak dlouho (skoro 2 roky) a trápil ji tím, že na ni kašlal, až mu sama dala kopačky s tím, že se jejich vztah nikam neposouvá. Byla fakt inteligentní, že jí to vůbec došlo, když jí za skoro dva roky nepředstavil děti, ač byl rozvedený. Někteří muži jsou "ohleduplní", jak mi vysvětlil. On mi celou dobu říkal, že jí děti neukáže, protože je ukáže až té, se kterou bude chtít žít a ona si chudina myslela, že má partnera.
Není tady
jani, jestli ta "24" u tvé přezdívky je tvůj věk, tak být tebou si posmutním, popláču a jdu dál (bez něj). Já si nemůžu pomoct, ale mě to vážně přijde strašně brzy. Jsou tu holky, co jsou se svým manželem /přítelem x let, mají děti, do vztahu se jim vloudil stereotyp,nuda, šeď....Ale tohle vy přeci po 8 měsících nemůžete zažívat.
Podle mě je to strašnej vůl. Když už se nedokáže po pár pivech ovládat a podvádí tě, tak ať je aspoň natolik inteligentní a nedává těm slečnám svoje opravdové číslo na mobil...Sorry.
Není tady
Můj bývalý přítel to mezi námi definitivně uzavřel tím, že si pár dní po našem rozchodu pozval k sobě kámošku a dívali se spolu na po*no....Dokonce mi řekl, že i kdyby u něj spala, tak je to normální, protože je to "kámoška"....Kámoška, ze který se mu vždycky rozklepaly kolena....
Řekl mi to sám - dle hesla "upřímnost nade vše". I když jsme už spolu nebyli, tak mě to bolelo a docela zasáhlo. A jelikož se nehodlám nikdy v budoucnu dělit s jeho kámoškama o postel, na který jsem já dva roky spávala, skončilo to navždy a není cesta zpět. Tím ti chci říct, že máš svůj život ve svých rukách a nemusíš ztrácet čas s někým, kdo za to nestojí. Drž se 
Není tady
Janino24,
já zažila téměř stejnou situaci jako ty - bývalý přítel se mi přiznal k tomu stejnému - také úlet v opilosti. Následovalo totéž - rozchod z jeho strany, protože ON usoudil, že JÁ si tohle nezasloužím.....bylo to plné slz z obou stran......já mu to chtěla odpustit, ale on nechtěl. Po nějaké době jsem zjistila, že krátce po našem rozchodu proběhlo jeho nastěhování k jiné ženě a můžeš si tipnout, jestli to byla ta dotyčná......
Moje zkušenost dobrá není a vím, že mnoho mužů se snaží rozchod uhrát tak, aby z toho vyšli co nejlépe. Drž se, a věř, že muž, který se po 8 měsících vztahu v opilosti neudrží, není ten pravý pro život. Někde na světě na tebe čeká někdo lepší. HODNĚ ŠTĚSTÍ
Upravil(a) 71maja (19. 5. 2007 0:02)
Není tady