29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem začala číst od začátku, od Barvy kouzel, teď čtu asi 13. díl nebo 12. nevím přesně - Čarodějky na cestách. Já cííí Zavazadlooo! To miluju.
A moc se mi líbily Pyramidy, možná reakce na mou minuloroční poznávačku po Egyptě. Ale líbí se mi všechny díly, jsem ráda, že jsem je díky vašemu psaní začala číst.
Tak to bude jako číst celého Tarzana. Ale jo, proč by ne, čtu hodně, alespoň budu mít před sebou dostatečnou zásobu.
Sirius napsal(a):
Milé dámy, nechám si poradit, ale pomaloučku, polehoučku na mne...Shlédl jsem (konečně) filmeček The Hogfather. Moc miloučké. Takže bych si od pana autora něco přečetl, nevím ale čím začít, po čem se pídit dřív. Takže budu vděčen za nápovědu. Jen, mám za povinnost nějaké čtení, takže prosím do začátků nic co má více jak 400 stran. Děkuji.
Tady máš jakous takous posloupnost:
Není tady
Kulíš, koukám, žes to už inovovala
Půjdu si příští týden pro mapu Ankh-Morporku a šoupnu si ji nad postel vedle toho tvýho přehledu
Sirie, doporučuju začít Barvou kouzel, abys věděl, o co kráčí - pak už je to vlastně fuk. Každá kniha je uzavřený příběh, i když je spojují společní hrdinové:
Tři čarodějky z Lancre
Kapitán Elánius a jeho Noční hlídka
Mrakoplaš,praštěný a neúspěšný mág
Smrť a jeho vnučka Zuzana
Tonička Bolavá, malá čarodějka, co žije na Křídě
Vlahoš von Rosret, malý podvodník, poté velký manažer
A ve všech knihách Lord Vetinari, osvícený vládce Ankh-Morporku, největšího města Zeměplochy
Takže si můžeš vybrat i takto
Není tady
Veliké díky za citlivé zasvěcení.
Upravil(a) Sirius (6. 2. 2009 13:17)
Babizně, na Discworld.cz pořádají hromadný nákup z UK stránek pana Terryho. Koukněte tam, třeba se Vám něco zlíbí a rozšíříte svoje sbírky. mě se moc líbí ty sošky. Asi nějakou objednám
http://www.discworld.cz/novinky.php
Upravil(a) PetraP (21. 4. 2009 21:07)
Není tady
Mi to nejde spustit ...
Není tady
Hmmm mě teď taky nee
Ale včera véčer jsme tam normálně brouzdala.
Není tady
Nefunguje to! A třeba tam měli ten úžasný stolek, nebo co to bylo......Velká A´Tuin osobně
Není tady
Holky slyšely jste některá ty CD , jak Kantůrek čte ty Zeměplošské příběhy? Je to hezké?
Není tady
PetraP napsal(a):
Holky slyšely jste některá ty CD , jak Kantůrek čte ty Zeměplošské příběhy? Je to hezké?
Já to právě poslouchám před spaním.
Mám docela problém to vnímat, musím se vracet, vždy zjistím, že jsem myšlenkama jinde.
Nějak se mi nedaří na to napojit. Poslouchám to už dlouho, a protože se musím vracet, tak mě to zdržuje. Nicméně něco mě na tom přitahuje, a nutí to pouštět znovu a znovu, dokud se nepřinutím to vnímat.
Není tady
No - představovala bych si to čtený jinak - on přece jen není profík a tak tomu trošku chybí správná dynamika...ale před spaním docela dobrý
Není tady
Cholky já normálka nemůžu nikde sehnat " Kde pak je má kravička?" Sem to chtěla koupit jako prvního Pratchetta mimíkovi a ono prd
Není tady
Na netu není, předpokládám? To ses asi koukala? Až pojedu do Prahy, mrknu se ti přímo do Tallpressu - doufám, že nezapomenu
Není tady
Uvedený titul není skladem a není k dispozici ani u dodavatele. Není známo, že by se připravoval dotisk. Takže asi jen zde: http://www.bookfayre.cz/books/item/9780 … 71.html.cs
Není tady
tak dnes v TV Fantom Opery
Není tady
Hmm, já jsem pro dcerku nesehnala "Kuchařka stařenky Oggové" (snad jsem to uvedla přesně), tak jsem jí vzala do sbírky aspoň Nohy z jílu. Fascinuje mě pracovitost autora .
Není tady
NÁROD Terryho Pratchetta přímý přenos z londýnského Národního divadla
více zde:
http://fora.babinet.cz/calendar.php?vie … =2010.1.30
Není tady
Skěvělý filmy a knížky, i mužský ho maji rádi :-).
Není tady
Mrakoplaš a stařenka Oggová na britských známkách
Upravil(a) Míša Kulička (30. 7. 2012 20:40)
Není tady
Ježiš, to jsou krásný známky!
Není tady
Damila napsal(a):
PetraP napsal(a):
Já to právě poslouchám před spaním.
Mám docela problém to vnímat, musím se vracet, vždy zjistím, že jsem myšlenkama jinde.
.
Kantůrek má dobrý hlas . Poslouchala jsem Lehké fantastično na jedné brigádě a utekla pak jako voda! Dalo se to stáhnout na uloztu
Není tady