29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Boruvecko,
poslouchej ten hlas uvnitr sebe,ktery Ti naseptava spravne.Nikoliv ten ktery prichazi z vnejsku.Nebot ten neni ten spravny.
Je to totez co pises-"spolehat jen sama na sebe". To je ten hlas kteremu muzes jako jedinemu duverovat,nebot vychazi z Tebe. Uvedomujes si to a tak delas dobre, ze nema smysl lhat a nalhavat sama sobe.
Sanci musi ,mel by dostat kazdy,nebot kazdy muze udelat chybu.Jsou vsak jiste meze za ktere uz nelze vstupovat.
Tveho muze nodsuzuji,ale jedno Ti povim otevrene.Bohuzel pro nej,protoze nepochopil co si mu nabizela.Tvou lasku a obetovani. Pokud takovou lasku jakou si mu davala Ty, on nema ve svem srdci spontanne,pak s nim citim soucit. Nemuzes mu uz vice pomoct,kdyz neni schopen takove lasky k Tobe.
Neni to neco za neco,melo by to byt automaticky.
Takovy vztah,manzelstvi,pratelstvi nemuze fungovat jen jednostranne.
Jsi silna,ja to z Tebe citim.Proto ver jen sobe a nenech se ovlivnit nikym a nicim prichazejicim z okoli.
Mas svobodnou volbu,zit podle svych predstav ,nikoliv vsak podle predstav nekoho.
Nelvetsi hlouposti lidi je,svevolne prihlizet k tomu ,delat stale stejne chyby. Jedine prerusenim opakovanych chyb se dostanes na svobodu.
Moc Ti drzim palce. Ver si(tomu hlasu uvnitr) pak nebudes pochybovat.
Upravil(a) hirondel (21. 5. 2007 12:55)
Není tady
hirondel napsal(a):
Ahoj Boruvecko,
poslouchej ten hlas uvnitr sebe,ktery Ti naseptava spravne.Nikoliv ten ktery prichazi z vnejsku.Nebot ten neni ten spravny.
Je to totez co pises-"spolehat jen sama na sebe". To je ten hlas kteremu muzes jako jedinemu duverovat,nebot vychazi z Tebe. Uvedomujes si to a tak delas dobre, ze nema smysl lhat a nalhavat sama sobe.
Sanci musi ,mel by dostat kazdy,nebot kazdy muze udelat chybu.Jsou vsak jiste meze za ktere uz nelze vstupovat.
Tveho muze nodsuzuji,ale jedno Ti povim otevrene.Bohuzel pro nej,protoze nepochopil co si mu nabizela.Tvou lasku a obetovani. Pokud takovou lasku jakou si mu davala Ty, on nema ve svem srdci spontanne,pak s nim citim soucit. Nemuzes mu uz vice pomoct,kdyz neni schopen takove lasky k Tobe.
Neni to neco za neco,melo by to byt automaticky.
Takovy vztah,manzelstvi,pratelstvi nemuze fungovat jen jednostranne.
Jsi silna,ja to z Tebe citim.Proto ver jen sobe a nenech se ovlivnit nikym a nicim prichazejicim z okoli.
Mas svobodnou volbu,zit podle svych predstav ,nikoliv vsak podle predstav nekoho.
Nelvetsi hlouposti lidi je,svevolne prihlizet k tomu ,delat stale stejne chyby. Jedine prerusenim opakovanych chyb se dostanes na svobodu.
Moc Ti drzim palce. Ver si(tomu hlasu uvnitr) pak nebudes pochybovat.
A mluvili jsme o tom nekolikrat, a stale dokola a dokola, ale ani jeden si neuvedomoval, jaky nasledek z toho muze byt... ze vlastne se ma laska k nemu zcela oplosti, vyhori... protoze ja davala a on bral... ted rika, ze bude taky davat, ale jak pises, asi by to nebylo spontanni... Ale zase mu nechci krivdit... Tech problemu tam je vic, nelze to tady tak rozepsat dopodrobna
papa
Není tady
Natynka napsal(a):
boruvecka napsal(a):
Natynka napsal(a):
Je důležitější co borůvečka cítí sama v sobě, co vlastně sama chce. Hlavně nesmí holka ztratit sama sebe.. - tak s tím samozřejmě souhlasím.
Jenže na druhou stranu, já mám prostě jiný názor co se týče mimomanželských vztahů (podle mě, když jsou ve vztahu problémy, mají se řešit. A pokud je situace jž neúnosná pro jednu či druhou stranu, má se vztah ukončit, dořešit. a pak začít jinde a s čistým štítem. protože, je jednodušší končit manželství, když víte, že na vás jinde čeká otevřená náruč. a o té otevřené náruči bych v případě ženatého muže, který se kvůli mě rozvede, trošku pochybovala. lidé se poznají, až když spolu žijí, a ne když jsou spolu na jen hezké chvilky ... - samozřejmě že i já mám ty krásné chvilky ráda. ale z toho se tak nějak nedá vyvozovat, jak to bude pak v reálném životě, když budete s tím člověkem den co den... jasně, že nebudu psát, pokud je manžel alkoholik, notorický proutník, manželku mlátí nebo jiné opravdu vyhrocené situace ...., může to být všelijak jinak. ale takové problémy zde borůvečka nepopisovala a asi u nich nejsou ....
A prostě si stále myslím, že pokud by neměla oporu v jiném muži, chovala by se jinak.Protože pokud se jinde zamilujete, tak ten s kým žijete víc let se můžu v tu chvíli přetrhnout, a stejně vám nic nebude dobře. Rozhodně jsem nemyslela, nechávat si někoho jako zálohu. Jenže pokud borůvečka zavolala do poradny, domluvila návštěvu a jde tam s manželem, znamená to, že je ještě na vážkách, že sama v sobě váhá, jestli s manželem zůstat nebo ne ... jinak by totiž nikam nešla a ukončila by to razantně a strikntně. Můj názor.Natynko, souhlasim s tebou, když píšeš, že jít do nového vztahu s čistým štítem.... ona sice může čekat otevřená náruč, ale ta se taky může rychle zavřít... proto říkám a naučila jsem se ve světě, SPOLÉHAT JEN NA SEBE
Vše běží paralelně... sice je tam vliv nového muže ale jsou to dvě přímky, které vím že se nesmí skřížit.... a já teď především chci řešit mě a manžela.... potom nového muže.jedna přímka poběží do ztracena a druhá se s tebou protne ....
a vytvoříte záchytný bod .....
Borůvečko, moc ti držím palce, aby to pro tebe s tvou holčičku dopadlo šťastně
A dej vědět, co ta poradna?
Dnes jdeme do te poradny, tak vám potom napíšu. Dnes jsem ráno hovořila s tou psychosexuoložkou, po hlase je to moc příjemná paní. Tak uvdime.
Není tady
borůvečko,
Upravil(a) Natynka (22. 5. 2007 11:37)
Není tady
Taky jsem napnuta boruvecko.
Avalonko diky za poklonu.Chtela bych uprimne rict nejen Tobe ale vsem ostatnim a tak i boruvecce-napodobne. Vase nazory a uvazovani ma mnoho spravnych rozmeru.V podstate ma pravdu kazda z nas.
Boruvecko,chci jen dodat,ze krivdit mu, jak sama pises, by nebylo moudre.Ma stale sanci pochopit Tvuj apel.
Pokud si ze srdce bude prat aby Te neztratil,pak pochopil. Muzi se casto takove lasce musi umet(ale hlavne uprimne chtit) naucit.
Moc bych Ti to prala.Preju ze srdce.
Pokud nepochopi co je v sazce,pak je moudre obratit se na svou intuici. Pochopila jsem ze i tohle vis.
Jsem napnuta.Mam rada stastny konce.
Není tady
Ahoj, návštěvu v poradně jsme zvládli. Já jsem spokojená, manžel méně. Napíšu víc příště.
Papa
Není tady
Tak jsem tady abych Vám napsala, jak jsme dopadli v poradně. Psych mi vytkla, že jsem své přání a to co cítím manželovi neřekla dostatečně jasně, s čímž jsem s ní moc nesouhlasila, protože většinou jsem mu vše říkala jasně a na rovinu. Ale budiž, přijala jsem to.... Potom mluvila k M, jestli si uvědomoval, že svým chováním mě může ztratit. Snažila se mu vysvětlit, že pokud se muž k ženě nechová dostečně vstřícně a "nestará se" o ni (my holky vime co to znamena), tak prostě žena nevidí důvod k tomu, aby plnila, nebo se snažila vyhovět M v jeho sexuálních snech a přáních. Říkala, že z praxe ví, že pokud umí muž o ženu a její city pečovat, umí ji povzbudit a je ji oporou, tak žena je potom shopna přistoupit na daleko víc třeba i experimentů v sexu. A ten sex je potom o něčem jiném.
Co se týká nového muže, tak se mě ptala, co on mi dává víc a jiného než manžel. Na to nebyl problém odpovědět.
Na závěr se M zeptala, jestli mu ta hodina byla nějak přínosná a zda by chtěl pokračovat dál. No, a on nebyl schopen jasně odpovědět a tak tam opisoval všemi možnými termíny jedno slovo. To ho potom upozornila, že opravdeu láska není o vědeckých úvahách, ale o jasném vyjádření svých pocitů tomu druhému. Používal slova jako implicitně apd. Nakonec, že tedy ano, že ještě příjdeme s čímž jsem souhlasila. A na její otázku kdy, ji M odpověděl, že tak třeba za 2-3 týdny, nebo za měsíc, což na něj psych koukla, že tedy je to pozdě, a když já to chci řešit dříve, proč to odkládat. NO, byl ten závěr zmatený, M nespokojený, psych mu nebyla sympatická, ale měl možnost najít někoho jiného. Vše jsem vyřídila já. Bylo vidět, že psych má s M opravdu práci.
Doma mi M říkal, jesti jsem si všimla, když jsem tam plakala a on povídal, že psych ukápla slza taky, to jsem mu říkala, že je to profesioná, že to pochybuji.
Potom jsem si ještě domluvila schůzku s psych sama v pondělí, to se M taky nelíbilo, tak já nevím co vlastně chce. Myslím si, že čekal, že mi psych řekne nebo doporučí přerušit kontakt (jen si píšeme a dvakrtát za týden si zavoláme, to je vše - jsme od sebe 400km) a jeho polituje jaký je chudáček a mě předepíše lektvar na lásku.
Další společná schůzka je příští pátek, tak vám potom zase dám vědět.
Upravil(a) boruvecka (26. 5. 2007 19:47)
Není tady
borůvečko, je úžasný (a někdy až trochu dojemně smutný), co jsme my ženský schopný absolvovat pro lásku (či iluzi lásky), pro záchranu vztahu. Neříkám, že mužský ne, ale řekla, bych, že je to mnohem zřídkavější. Moc bych si přála, aby páni pochopili, co jim nabízíme. I když ono je možné, že to, co jim nabízíme, oni vlastně ani nechtějí. Nestojí o to. Mně se to jednou stalo - pochopila jsem, že expřítel o mé "hodně krásného" vlastně nestojí. Druhý den jsem to skončila. S pocitem zklamání, ale nikdy jsem toho nelitovala. Teď mám přítele, který bere plnými hrstmi a plnými hrstmi dává Držím ti palce, aby tvá snaha nebyla zbytečná.
Není tady
Boruvecko kde jsi? Jak dopadlo to dalsi sezeni?
Není tady
Ahojky, dlouho jsem tady nebyla a nemela poradne cas napsat me pokracovani. Mam ted v praci jeden lepsi pripad za druhym, tak ani neni prilozitost myslet na sve problemy, coz tedy vitam.
Od posledka se zmenilo to, ze jsem se sama, bez M setkala s psych a popovidala jsem si s ni o nasem sex. zivote a dalsich problemech, ktere tedy hlavne pramenily z toho. M po me vyzadoval sex. praktiky, ktere se me neibily a kdyz je nemel, tak byl nervozni a nastvany, nemluvil semnou, cimz me trestal. Ja jsem chtela mit doma klid a pohodu, tak jsem se vzdy nejak prekonala abych mu vyhovela a stejne to bylo malo, protoze on si jeste pral, abych si to prozivala, coz tedy neslo. Psych to semnou rozebrala a dlala mi par podnetu k premysleni. Tim ze jsem obcas mu vyhovvela, tak nalehal vic a vic a me se znelibil a ted je pro me tezke se k nemu intimne vratit. Nejhorsi je to, ze se tyto veci objevily az po trech letech manzelstvi. Kdyby mel partnerku které by se nestandardni sex. praktiky libili take, ak nevznikne problem.
Dala takovou recnickou otazku, zda si myslim, ze toto muze delat clovek, ktery miluje. Rikala, ze
jsem se stala jeho nastrojem. Divila se, jak jsem toto mohla tak dlouho snaset a co
me vedlo k tomu, ze jsem to neresila drive. A to bylo klicove, nasla jsem odpoved az tedy po delsi dobe hovoru, ze vlastne jsem se za to vsechno stydela - tedy i co se tyka jeho rodicovske funkce,
a nechtela jsem s tim ven, a tak jsme vypadali navenek jako spokojeny a vzorny
par. A ja to vse dusila k sobe. Rikala mi, ze tedy mam v sobe obrovslkou silu. Ale
uz mi dochazi a tak to vse vybuchlo a ja si to uvedomila. Vytkla mi, ze tim, ze jsem pristoupila i jednou nebo dvakrat na Petrovy "hry", tak jsem mu vlastne davala porad jakousi nadeji na rozvijeni, ale on
si jiz nevsimal toho, co to semnou dela, hlavne aby bylo dobre jemu. Rikala,
ze tak by se clovek, ktery miluje, nemel chovat. Pak jsem se bavili o druhem diteti. Na to mi rekla, ze to tedy vidi tak, ze si me s nim chce pojistit, mu je jasne a je si vedom, ze ma semnou hezky zivot, vi ze mam silu odejit a psotavit se na vlastni nohy a jit dal a mysli si, ze druhe dite by prohloubilo zavislost na nem na sasmotnem. Coz potvrdila moji domenku, kterou jsem nikde nerikala. Potom po me chtela abych ji rekla vlastnosti, ktere se mi na M libi a kvuli kterym bych s nim chtela jako manzelka zustat. Tak to jsem ji rekla, nebyl to problem, ovsem ona mi na to reka hodne zajimavou vec: "Ano,
toto by byl skvely pracovni posudek". Ale toto muzete najit i u kamarada. A chtela abych ji
rekla takove ty veci, ktere by meli mit manzele, jako par. To jsem nenasla ted vubec nic.
Pak jsme se bavili o rodicovstvi. To ze jsem byla doma na vse sama i ovikendech, tak to jsem tak nejak nerozebirala, to jsem ji rikala, ze dlouho pracoval, tak jsem si na sebe vzala proste to ostatni. Ale ona mi to vyvratila, ze to je taky chyba, protoze on si zvykl na to, ze ja si vzdy preberu tu zodpovednost na sebe a nejak to udelam a mu je jedno jak. Proste on vi, ze jsem toho schopna, tak se o vic nestaral.
>
Ke konci mi rekla, takovou jednu vec. Rikala, ted mi to muzete vyvratit, ale ja mam pocit, jako ze volate, Prosim, pomozte mi se s M rozejit. Ja ji rikala, ze to ma pravdu a jsem rada, ze na to prisla sama, ze to vvyznelo z tech vsech veci spontalne a tak jak to citim ja, tak to citi ona.
Rekla jsem ji, ze ano, ze nejdradeji bych od vsecho utekla pryc a byla s Terkou sama.
Potom jsem tam za tyden byly spolecne s manzelem, tak velice hezky s nim mluvila o tom o cem jsme mluvily spolu samy. M rikal, ze udela vse proto, abych zustala s nim, ze me potrebuje, ze necha vsech "blbosti" a budeme zase zit dal spokojene. Hodne se toho tenkrat zase rozebralo, a dosli jsme k tomu, ze proste ja mam strach z toho, ze se to bude zase opakovat a to psych rikala M, ze je to to nejhorsi, co se muze stat, kdyz se do ¨vztahu dostane strach. No, za tyden jdeme znovu na dalsi sezeni, tak jsem zvedava, jak to bude pokracovat.
Doma je to takove nijake, M proziva vlny, kdy se semnou bavi normalne, potom je zase nastvany, tvari se ukrivdene a stale rika, jak me moc chce a jak mu chybi milovani semnou. Jenomze, JA, ja jsem chladna. Ja bohuzel nechci, tak nejak se vytratila takova ta vasen, vzplanuti, zapaleni ..... proste laska. Mam ho rada, ale to je ted malo.
A co novy muz? Je mily, chapavy a vstricny, nikam me netlaci a povida, ze si na me pocka, ze mu stojim za to. Oba vime, ze si musime poradne a zodpovedne vse urovnat. Pise mi krasne zpravicky a emaily, povidame si spolu pres telefon a mame v sobe velikou oporu. Tak jak rika ma kamaradka, prisel Ti do zivota proto, aby jste se navzajem podporili a dali si silu kdyz to ted oba nemate jednoduche, nebo az jednou budete sami, aby jste sami nebyli. Neuveritelne me dela radost kazdy jeho projev o me -jsou to pismenka napsany spontalne a vroucne, tomu memu JA to ted velice pomaha a dela dobre.
Ahojky vsem a hezky vikend....
Upravil(a) boruvecka (7. 6. 2007 22:20)
Není tady
Ahoj holky,
zita mame dalsi sezeni s psycholozkou, jsem zvedava. M se ke mne zacal chovat "majetnicky", hlida me jak muze, kdyz nejdu spat ve stejnou dobu jako on, hned slysim vycitky, sedi u me kdyz jsem na pocitaci a stale kouka, co delam, jestli si nahodou nechatuji s novym muzem. Kamaradka me chtela vzit s sebou do Prahy na vikend na vylet, ma tam sluzebni jednani, doma jsem slysela - to v zadnem pripade, budes doma. A otlaceninu na krku z privesku prirovnal k cucfleku... Jsem uplne v retezech. Stale mi povida, ze se musim zamilovat, ze je sam, ze me potrebuje a ze takto zit dal nemuzeme. Ted jeste mi vycita, ze s nim nechci mit sex, ze touzi po me, ze se mu libim. Zacal mi posilat milostne sms.
Citim se hrozne. Ale co, zivot jde dal a verim, ze se to brzo vyresi.
Ahoj vsem.
Není tady
Nektere pribehy tady na babinetu maji jen zacatky a tomu memu chci tady dat i konec. Od kvetna me cekalo hodne prekvapeni, bohuzel neprijemnych, nekolik sezeni u psycholozky a zjisteni, ze manzel jiz drive chodil - jeste pred statbou k psychiatrovi, kde byl diagnostikovan. Neni to zadna vazna psychicka porucha, ale dost velka dysharmonie a osobnostini porucha, ktera zavinila vsechny nase problemy. Chozenim k psycholozce, jsem pochopila manzela a on v ramci svych moznosti me. Ted vim, ze bychom nikdy nemohli mit druhe dite, neni to muz o ktereho bych se mohla oprit v zivote a nas sexualni zivot by byl vzdy nespokojeny. PRoste neni vybaven do zivota nekterymi vecmi a vse se zacalo projevovat postupne.
Ted neni ani manzel a uz ani novy muz. Je mi strasne moc smutno a teskno, bulim jako bulik. Ale i tak konci pribehy v zivote. Mam dceru, kamaradky a praci... myslim, ze to je na zacatek docela slusny vklad, ale...........TAK MOC TO BOLI.....
Preji ostatnim lepsi konce, nez ten muj.
Není tady
boruvecka napsal(a):
Nektere pribehy tady na babinetu maji jen zacatky a tomu memu chci tady dat i konec. Od kvetna me cekalo hodne prekvapeni, bohuzel neprijemnych, nekolik sezeni u psycholozky a zjisteni, ze manzel jiz drive chodil - jeste pred statbou k psychiatrovi, kde byl diagnostikovan. Neni to zadna vazna psychicka porucha, ale dost velka dysharmonie a osobnostini porucha, ktera zavinila vsechny nase problemy. Chozenim k psycholozce, jsem pochopila manzela a on v ramci svych moznosti me. Ted vim, ze bychom nikdy nemohli mit druhe dite, neni to muz o ktereho bych se mohla oprit v zivote a nas sexualni zivot by byl vzdy nespokojeny. PRoste neni vybaven do zivota nekterymi vecmi a vse se zacalo projevovat postupne.
Ted neni ani manzel a uz ani novy muz. Je mi strasne moc smutno a teskno, bulim jako bulik. Ale i tak konci pribehy v zivote. Mam dceru, kamaradky a praci... myslim, ze to je na zacatek docela slusny vklad, ale...........TAK MOC TO BOLI.....
Preji ostatnim lepsi konce, nez ten muj.
Moc smutný a moc ze života
Držím všechny 4 palečky,abyste holky byly v životě šťastný a až přijde čas aby se vás ujal konečně ten pravý "princ na bílém koni" !!!
Není tady
Borůvečko....jen hezky plačkej, však toho bylo dost
A co se stalo s tím novým mužem?
Není tady
Selene napsal(a):
boruvecka napsal(a):
Preji ostatnim lepsi konce, nez ten muj.Moc smutný a moc ze života
Držím všechny 4 palečky,abyste holky byly v životě šťastný a až přijde čas aby se vás ujal konečně ten pravý "princ na bílém koni" !!!
Dekuji, jenomze to se deje jen v pohadce a v Pretty Women
Není tady
Neboj...jsou lepší věci, než princové na bílých koních.......vážně!
Není tady
boruvecka napsal(a):
Selene napsal(a):
boruvecka napsal(a):
Preji ostatnim lepsi konce, nez ten muj.Moc smutný a moc ze života
Držím všechny 4 palečky,abyste holky byly v životě šťastný a až přijde čas aby se vás ujal konečně ten pravý "princ na bílém koni" !!!Dekuji, jenomze to se deje jen v pohadce a v Pretty Women
Děje se to úplně všude a hlavně když to nejmíň čekáš....ale jak už tu někdo psal, i bez prince se dá žít v pohodě a s radostí
Není tady
Selene napsal(a):
boruvecka napsal(a):
Selene napsal(a):
Moc smutný a moc ze života
Držím všechny 4 palečky,abyste holky byly v životě šťastný a až přijde čas aby se vás ujal konečně ten pravý "princ na bílém koni" !!!Dekuji, jenomze to se deje jen v pohadce a v Pretty Women
Děje se to úplně všude a hlavně když to nejmíň čekáš....ale jak už tu někdo psal, i bez prince se dá žít v pohodě a s radostí
Nikdy jsem na zadneho prince necekala, tak to v zivote neni...tak jednoduche NE... ale "uz" verim na osud... a jestli to ma byt tak jak jsem si prala a stale si preji, tak toho dotycneho mi osud "prihraje" zpet... ne hned, ale treba jednou ano
Není tady
Milá Borůvečko,
právě včera jsem si říkala, když ses tu objevila, copak se s tebou asi stalo a jak to dopadlo.... jak píšeš o osudu, tak víš co jsem shodou okolností taky včera četla?
... že osud má svou vlastní logiku ....
nebuď smutná, nemusíš na žádného prince čekat, tebe si určitě najde, protože jsi taková jaká jsi a zasloužíš si ho... a pod pojmem princ si každý představí někoho jiného, já ti přeju, aby to byl přesně takový muž, jakého si do života přeješ, a nelituj, že to skončilo, skončilo to proto, že přijde něco lepšího.
jednou tady někdo napsal tohle (už je to strašně dávno)-
"Osud nejvíce zkouší ty, které má nejvíc rád, aby z nich něco bylo ..."
a osud, ten nemá rád každého stejně, stačí se tady občas začíst a budeš se divit, kolik může být v lidech nenávisti, zla, sobeckosti a dalších negativních vlastností, kterými si sami ničí svůj život a ještě to pak hážou na druhé, svádějí vinu za své chyby na druhé....
věř, že bude líp, vždycky je, jako po každé noci přijde ráno a po bouřce vysvitne znova sluníčko
Upravil(a) Natynka (11. 9. 2007 7:30)
Není tady
Naty poslala jsem ti SZ
Není tady
Feuria napsal(a):
Naty poslala jsem ti SZ
díkes ....
Není tady
Natynko, to jsi napsala moc hezky....
Natynka napsal(a):
Milá Borůvečko,
právě včera jsem si říkala, když ses tu objevila, copak se s tebou asi stalo a jak to dopadlo.... jak píšeš o osudu, tak víš co jsem shodou okolností taky včera četla?
... že osud má svou vlastní logiku ....
nebuď smutná, nemusíš na žádného prince čekat, tebe si určitě najde, protože jsi taková jaká jsi a zasloužíš si ho... a pod pojmem princ si každý představí někoho jiného, já ti přeju, aby to byl přesně takový muž, jakého si do života přeješ, a nelituj, že to skončilo, skončilo to proto, že přijde něco lepšího.
jednou tady někdo napsal tohle (už je to strašně dávno)-
"Osud nejvíce zkouší ty, které má nejvíc rád, aby z nich něco bylo ..."
a osud, ten nemá rád každého stejně, stačí se tady občas začíst a budeš se divit, kolik může být v lidech nenávisti, zla, sobeckosti a dalších negativních vlastností, kterými si sami ničí svůj život a ještě to pak hážou na druhé, svádějí vinu za své chyby na druhé....
věř, že bude líp, vždycky je, jako po každé noci přijde ráno a po bouřce vysvitne znova sluníčko
Ale ty mraky jsou tak cerne a tezke....
Není tady