29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj babitanky... za pár dní má kamarádka svatbu v kostele a mám jít za světka, ale řeším takové dilema...myslíte si, že by vadilo, když bych měla šaty, ale jsou nad kolena...jestli do kostela nejsou příliš krátké??? Nebo co považujete za nevhodné si vzít na sebe....Moc děkuju za Vaše názory.
Není tady
je to jedno. Nejdeš na klasickou mši ale na svatbu. No a pokud ty šaty nejsou tak krátké či úpo*né, že bys jimi vzbuzovala veřejné pohoršení, tak to neřeš.
Není tady
No já nevím, ale krátké šaty bych si nebrala. i když jsi jen svědek, určité věci by se měly dodržet. Krátké sukně se do kostela nenosí ani normálně. Aspoň u nás ne. Ale asi bych to brala spíš podle toho, co má na sobě nevěsta. Asi tak.
Není tady
No já se vdávala taky v kostele a švagrová na sobě měla krásné letní krátké šaty, asi tak do půl stehen a moc jí to slušelo. Jdeš na svatbu, ne na pohřeb...
Není tady
Uplne klidne si vem i kratsi, radeji si dej pozor na vystrih a nahy ramena, kdyz tak si vem svetrik nebo si prehod hedvabnou salu.
Není tady