6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My jsme jetě malincí, ale nejsem příznivcem vitamínů v tabletách. Spí bych se snaila z přírodních zdrojů, ikdy dnení zelenina a ovoce v obchodech....koda mluvit...
Není tady
Jako malá jsem zboňovala Maránky, ale nevím od kolika let se mohou.
Není tady
Vitamíny pouze formou ovoce a zeleniny, prozatím nechci Mikku zatěovat :-)
Není tady
Souris,
kolem roku jsem musela malé ukončit kojení a prola najednou třemi virozami. Doktorka mi tehdy doporučila Multisanostol. Podporuje chut k jídlu a můou ho i těhule. Je to takový velmi hustý sirup, s uíváním nikdy nebyly problémy. Zároveň mi dr doporučila uívat ho pouze v krizových obdobích, kdy řádí chřipky, nebo kdy zrovna zápasí s virozou. Jinak doporučila hodně čerstvého ovoce a zeleniny.
Není tady
Holky synovi jsem začala dávat vitaminy a nastoupil do kolky, Maránky a má je dodnes (6let) před tím na zimu jen echinaceový sirup. Měla jsem pod kontrolou jeho jídlo a snaila se dávat hodně pestrou stravu. S nástupem do kolky a já do práce ta strava tak pestrá přestala být a tak mi ty vitamíny přily vhodný doplněk. Dr s tím bez výhrad souhlasila....
Není tady
Já Tadíkoj zatím nic nedávám, je zatím malinkej, ale sama batím vitamíny pro kojící matky, tak si to ze mě vypije:-)
Není tady
Ahoj, ja taky vitaminy stridam (zkousim ruzne znacky, multivitaminky pro deti, nektere jsou s probiotiky), ale rozhodne je davam - deticky mi moc ovoce a zeleninku nepapaji, bohuzel, i kdyz se snazim a vim ze to je nejzdravejsi... V dobach chripek si mi teda moc osvedcil Preventan Junior, nedam na nej dopustit:) Vetsina takovych doplnku jsou ale tusim az pro deti od tri let, driv bych to asi nedoporucovala.
Není tady
Já dávám malé kromě multivitamínů (takových těch bonbonků) jetě tinkturu od nepovolená reklama, doporučila mi to kamarádka a myslím, e také zabírá.
Upravil(a) tina (1. 8. 2011 17:08)
Není tady
Já dávám dětem hlívu ústřičnou, ale máme u 7 a 3,5 let. Kupuju hlívu Disney Imunit a ta je doporučena od 3 let. Rozhodně se nám to osvědčilo, kromě hlívy obsahuje i vitamín C.
Není tady
Není moné takhle malé děti vitamíny předávkovat?
Není tady
Elinka00 napsal(a):
Já dávám dětem hlívu ústřičnou, ale máme u 7 a 3,5 let. Kupuju hlívu Disney Imunit a ta je doporučena od 3 let. Rozhodně se nám to osvědčilo, kromě hlívy obsahuje i vitamín C.
Elinko, doporučuji dávat hlívu čerstvou, doplňky takové účinky bohuel nemají (i kdyby to byla třeba 100% hlíva).
Není tady
Jessika napsal(a):
Není moné takhle malé děti vitamíny předávkovat?
Hlívou ne, to větinou u dětí s jejich mlsnými jazýčky nehrozí. To by jim maminky musely dávat hodně vitamínových tabletek a přírodních preparátů.
Není tady
Já začala dávat dceři,která začala chodit do kolky laktobacílky biopron. Jsou viňové,take chutnají jak bonbóny, take to bez problémů cucá.Kromě rýmy si zatím nic nedonesla, take jsem ráda.Nic jiného jí kromě toho nedávám, snaím se aby měla dost vitamínů a byla často venku a zatím to funguje dobře.
Není tady
Zdravím, já dětem vitamíny kupuji pravidelně a v poslední době jsem "propadla" přírodním prostředkům, například léčivým houbám v kapslích, jmenuje se to Houbové Quarteto a mohou je děti od 3 let. Vzhledem k tomu, e mým ratolestem je 4 a 7, tak jim je dávám a výhoda je, e se práek můe z kapsle vysypat a rozpustit třeba v ochucené vodě.
Není tady
Já dávám svému synkovi biopron méďu, protoe u je starí, ale mám jetě dcerku 14 měsíců a té na imunitu a aji zaívání, bolení bříka a tak dávám probiotické kapky.
Není tady
Od doby co starí dcera nastoupila do kolky mi chodila co chvíli domů nemocná a chyla to i ta mladí. Jen jsme se uzdravily, tak za pár dní zas lehly. Zkouela jsem ledacos z lékáren, ale efekt ádný. Nakonec jsem dala na doporučení kamarádky a bereme přírodní vitamínky od OKG, musím říct, e holky jsou zdravé a spokojené. Začala jsem s firmou i spolupracovat, take pokud byste chtěly podrobnosti, nebo radu, napite mi.
Není tady
Ahoj. Já pořídila dětem kapsle s rybím olejem, dočetla jsem se v jedné diskuzi, e to dětem opravdu pomáhá. Ryby moc nejíme tak se to snaíme takto vyrovnat. Kapsle obsahují vitamíny A,D,E a prospívají růstu a vývoji dětí. Kupovala jsem je přes internet a jsou od společnosti Lýsi.
Není tady
Nejlepí vitamíny pro děti je LÁSKA......
Není tady
Zdravím. Přesně jako Sabuska dávám naim dětem tyto kapsle s rybím olejem, opravdu na ně nedám dopustit. Sama jsem v dětství dostávala rybí tuk, ale takový ten po ličkách a nebylo to moc příjemné. Tak tato forma nám vyhovuje.
Není tady
Také u svých dětí nedám dopustit na ty kapsle s rybím tukem, nae babičky podle mě moc dobře věděly, proč nám ten tuk cpaly, ale dneska to natěstí u není takový boj, protoe se dělají s různými příchutěmi, take děti větinou nepoznají, e jde o ten hnus, co jsme jedli my jako malí Akorát je koda, e je neprodávají normálně ve vech lékárnách, já jsem to vdycky objednávala přes net, teď jsem zjistila, e to prodávají u nás v Brně v lékárně ve Vaňkovce, tak to beru tam.
Není tady
Základem je dostatečný přísun ovoce a zeleniny a pobyt na čerstvém vzduchu, to se snaím u dětí dodrovat. A z těch kupovaných vitamínů se mi před nástupem takového toho virózového období osvědčily maránci imunoforte, kde je i výtaek z ípku a černého bezu a tím i dostatečný přísun vitamínu C. A navíc dětem chutnají
Není tady
Znáte vitamíny Factor Base Kids ?Komplatní vitamíny pro děti české výroby.
https://www.a-zdravi-z.cz/product/priro … ost_--v/22
Není tady
Synovi jsem svého času kupovala sirup Imunoglukan. Pak jsem náhodou v lékárně objevila sirup Maránci ImunoForte, který má hodně podobné sloení a je cenově přijatelnějí. A synovi i víc chutná. Bere ho vdycky preventivně před nástupem do kolky a v období podzimu.
Není tady