29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takže výživné pořád nemám, BM už ani na motorce nejezdí. Až včera se u nás zastavil, prý mě hledal, ale já nebyla doma, zdržela jsem se v práci. Syn říkal, že mu táta slíbil za vysvědčení nějakou knížku od Foglara, jsem zvědavá, jestli alespoň tenhle slib splní ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Slušnej chlap - kterej si pořídí syna - by ho, ať se Ti to líbí nebo ne, na té motorce nechal svézt.
Nikdy v životě nedovolím, aby BM syna svezl na motorce....Jsem trošku nervózní...Dnes jsem se dověděla, tedy BM mi sám volal, leží ve vzdálenějším městě v nemocnici, vyboural se na motorce, má zlomenou klíční kost....hmmm i tak někdy může skončit "taťka - frajer - motorkář"...
Myslím, že nadpis tohoto vlákna je v mém případě trefný... BM je od července bez práce, začíná podnikat - no tedy ještě ani nezačal, ty jeho dluhy, splácí auto, které zřejmě rozbil, měl nehodu v polovině června, jezdil tedy na motorce, teď má rozbitou i ji, taky ji splácí... a trošku je to k pláči, BM si totiž asi v květnu zrušil životní pojištění, které si platil 5 let.... Na to, že na svého syna nemá čas, jsem si už zvykla, syn myslím taky, ale BM má několik půjček, které musí splácet, a to jsem teď zvědavá, jak...o výživném na syna nemluvě. A ještě musí z něčeho žít....
Nikdy jsem nepřála BM nic zlého, tohle všechno, co se stalo, to všechno jsou následky jeho rozhodnutí...
Není tady