18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Také inzeruji na MMB můete kouknout teprve začínám, ale postupně budu přidávat jako vy děkuji vem co mi pomohli vás tu najít jetě dopisujiji e jsou to věcičky po dětech
ID 29067
Upravil(a) Blanka LBC (18. 7. 2007 10:33)
Není tady
ID 57570 - zatím jen něco pro dospělé a něco těhotenského
Není tady
Tady je velmi dobré známé, co má krásné a sem tam i značkové věci za dobrou cenu.
ID 29051
Není tady
Holky, prosím vás, mám na vás dotaz...
Na MMB můu já sama něco prodat, jen kdy zaplatím nějaké ty členské poplatky?
Chci prodat jen dvoje těhu aty a tak se mi nechce platit nějaké poplatky na tři měsíce dopředu...
Není tady
irafo na MMB nemusí platit poplatky, jen se musí zaregistrovat. Akorát pokud by jsi chtěla prodávat v aukcích, tak musí mít placené členství, nebo si koupit balíček aukcí, na nakupování stačí ta registrace.
Není tady
Ahoj holky, taky jsem začala inzerovat na MMB, moje ID 50152, zatím jsou tam jen těhu věcičky, ale postupně budu přidávat mimísové věci a hračky, taky oblečení po starím synovi atd...
Není tady
Holky sháním pro Pátíka HOPSADLO, ale máme hodně iroký futra a tak potřebuji to hooodně rozevíratelný uchycení nemáte některá, včera jsem jedno propásla na MMB díky
Není tady
dnes jsem přidala něco pro maminky a mimísky-co se mi selo dvakrát, koukněte ID 50152
Není tady
Ahoj holky
taky jsem začala inzerovat na MMB, moje ID 52989
Jsou to zatím věci po mé dceři.
Není tady
Ahojky,
tak u tam mám i spoustu věcí na mimčo po naí Helence a spoustu věcí přidám v nejblií době, něco bylo nové, něco koupené na MMB, podle mě celkem i levné, pokud budete mít chvilku, mrkněte, kdy koupíte alespoň za 200 a napíete mi heslo "babinet", tak potovné budu hradit já :-))
ID 57570
Jana
Není tady
Přidala jsem u něco po Adámkovi, tak koukněte http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=50152
ID 50152
Jo a sháním fusak Emitex ten prodluovací, kdybyste některá prodávala za rozumné peníze, prosím nabídněte, díky
Není tady
Ahojky,¨tak se pokusím obnovit tuto diskuzi - teda spí seznámek - mé číslo stále platí, nabídka oblečení také, mám tam i rychlozavinku a oblečení se samozřejmě s rostoucím "drobkem" stále zvětuje a zvětuje, take u od velikosti 56 - 80 ... Určitě si vyberete.
Není tady
tak se taky hlásím do seznamu inzerujících na MMB,moje ID 59753 Zatím jen pár těhu kousků a něco po malé,ale postupně budu přidávat:-)
Není tady
Ahojky,
hlásím nové přírustky po naem Jurákovi na MMB - moje ID 16502.
Za super kačky super oblečky.
Mirka
Není tady
I já se hlásím, mám i těhu oblečení, nějaký pidi věci, kočárky , monitor na poslouchání miminka v bříku atd.
moje ID 16627
Není tady
Dobrý den!
Také se hlásím do seznamu inzerujících na MMB,moje ID 82290,jetě tam není ve,ale v následujících dnech budu doplnovat.Těím se na Vás.
Není tady
Taky se k vám přidávám. zatím začínám, ale slibuji, e to rozjedu
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=44075
Upravil(a) Zuzina (10. 1. 2009 23:49)
Není tady
Taky tam jsem ID 10419
Není tady
ID 175047