29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Také inzeruji na MMB můžete kouknout
teprve začínám, ale postupně budu přidávat jako vy
děkuji všem co mi pomohli vás tu najít
ještě dopisujiji že jsou to věcičky po dětech
ID 29067
Upravil(a) Blanka LBC (18. 7. 2007 10:33)
Není tady
ID 57570 - zatím jen něco pro dospělé a něco těhotenského
Není tady
Tady je velmi dobré známé, co má krásné a sem tam i značkové věci za dobrou cenu.
ID 29051
Není tady
Holky, prosím vás, mám na vás dotaz...
Na MMB můžu já sama něco prodat, jen když zaplatím nějaké ty členské poplatky?
Chci prodat jen dvoje těhu šaty a tak se mi nechce platit nějaké poplatky na tři měsíce dopředu...
Není tady
žirafo na MMB nemusíš platit poplatky, jen se musíš zaregistrovat. Akorát pokud by jsi chtěla prodávat v aukcích, tak musíš mít placené členství, nebo si koupit balíček aukcí, na nakupování stačí ta registrace.
Není tady
Ahoj holky, taky jsem začala inzerovat na MMB, moje ID 50152, zatím jsou tam jen těhu věcičky, ale postupně budu přidávat mimísové věci a hračky, taky oblečení po starším synovi atd...
Není tady
Holky sháním pro Pátíka HOPSADLO, ale máme hodně široký futra a tak potřebuji to hooodně rozevíratelný uchycení nemáte některá, včera jsem jedno propásla na MMB
díky
Není tady
dnes jsem přidala něco pro maminky a mimísky-co se mi sešlo dvakrát, koukněte ID 50152
Není tady
Ahoj holky
taky jsem začala inzerovat na MMB, moje ID 52989
Jsou to zatím věci po mé dceři.
Není tady
Ahojky,
tak už tam mám i spoustu věcí na mimčo po naší Helence a spoustu věcí přidám v nejbližší době, něco bylo nové, něco koupené na MMB, podle mě celkem i levné, pokud budete mít chvilku, mrkněte, když koupíte alespoň za 200 a napíšete mi heslo "babinet", tak poštovné budu hradit já :-))
ID 57570
Jana
Není tady
Přidala jsem už něco po Adámkovi, tak koukněte http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=50152
ID 50152
Jo a sháním fusak Emitex ten prodlužovací, kdybyste některá prodávala za rozumné peníze, prosím nabídněte, díky
Není tady
Ahojky,¨tak se pokusím obnovit tuto diskuzi - teda spíš seznámek - mé číslo stále platí, nabídka oblečení také, mám tam i rychlozavinku a oblečení se samozřejmě s rostoucím "drobkem" stále zvětšuje a zvětšuje, takže už od velikosti 56 - 80 ... Určitě si vyberete.
Není tady
tak se taky hlásím do seznamu inzerujících na MMB,moje ID 59753 Zatím jen pár těhu kousků a něco po malé,ale postupně budu přidávat:-)
Není tady
Ahojky,
hlásím nové přírustky po našem Juráškovi na MMB - moje ID 16502.
Za super kačky super oblečky.
Mirka
Není tady
I já se hlásím, mám i těhu oblečení, nějaký pidi věci, kočárky , monitor na poslouchání miminka v bříšku atd.
moje ID 16627
Není tady
Dobrý den!
Také se hlásím do seznamu inzerujících na MMB,moje ID 82290,ještě tam není vše,ale v následujících dnech budu doplnovat.Těším se na Vás.
Není tady
Taky se k vám přidávám. zatím začínám, ale slibuji, že to rozjedu
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=44075
Upravil(a) Zuzina (10. 1. 2009 23:49)
Není tady
Taky tam jsem ID 10419
Není tady
ID 175047