|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den,můj přítel bude brzy maturovat-studuje dálkově.Ráda bych mu něco koupila,ale vůbec netuším co by to mohlo být.Napadne Vás něco a poradíte?díky moc:supr:
Není tady
Myslím, že by třeba stačila nějaká večeře nebo romantický večer ve dvou, šampíčko, jahůdky, horká koupel....
Není tady

přesně tak...tak jsme to s přítelem udělali taky..letos to čeká mě-ta matura..tak uvidíme čím překvapí on...ale osobně mi bude stačit když to dám-tu maturu:)!!to je ten nej..darek sam o sobě!
Není tady
no mne to ceka za tri roky /pritelova maturita ... budem-li spolu/ teprve podava prihlasku ... tak si rikam proc mu za ni neco davat dela to preci pro sebe ... ja za maturu taky nic nedostala ani za to ze jsem se dostala na vejsku ... prislo mi to strasne nespraedlivy ale ted vim ze studuji pro sebe a ne proto aby mi rodice kupovali darky ... to neni zadna motivace ... ale myslim ze vecere a takova mini oslava je na miste ...
Není tady