29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Inak, u nás sa hovorievalo aj - ani zrno nazmar
U nás se řiká: "Ani kapku, nazdar..." ale to je asi mimo téma
Není tady
Natynka napsal(a):
No, já tady asi dneska umřu smíchem
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na komíně, tak na to bych asi fakt ukecat nedala ....
Ale zase by to mohlo být pořádný vzrůšo, člověk by se nebál, že sklouzne do nějakého toho stereotypu.....
Není tady
A keby skĺzol z komína, v tom neopréne sa mu ani nič moč nestane...
Není tady
Selima napsal(a):
Inak, u nás sa hovorievalo aj - ani zrno nazmar(doplňte: ani drahocennú kvapku nazmar)! A vy tu takto plytváte materiálom!!!!!
Bociana na vás, plantážnici!!! Ja vám dám okuliare, neoprén, kyslíkovú bombu...! Natierať, inhalovať, prehĺtať!!! Povinne!
Selima: ...krucinal, to je baba...
Není tady
Som fajčiarka prehĺtačka a čestná predsedníčka klubu ochotníčok...
Propagátorka
Není tady
Selima napsal(a):
Som fajčiarka prehĺtačka a čestná predsedníčka klubu ochotníčok...
Propagátorka
![]()
ach Selima, Selima... dobre robis. nastastie ta moja je podobny zvrhlik... vdaka bohu za toho certa...
Není tady
Náš klub je dosť početný...
Není tady
Tak teď mě napadlo..když jsem byla malá, nutili mě dojíst rajskou s kolínkama ..ségra udělala nějakej xicht, mě to přišlo děsně legrační a NEVIM JAK mi vylítlo kolínko nosem !!!
Takže by mě nepřekvapilo, kdyby porodní cesty po oplodnění okem byly kdekoli, kde je i nikdo nečeká !!
Není tady
Selima napsal(a):
Náš klub je dosť početný...
![]()
Á, zdravím, předsedóó !!
Není tady
dakota napsal(a):
Tak teď mě napadlo..když jsem byla malá, nutili mě dojíst rajskou s kolínkama ..ségra udělala nějakej xicht, mě to přišlo děsně legrační a NEVIM JAK mi vylítlo kolínko nosem !!!
Takže by mě nepřekvapilo, kdyby porodní cesty po oplodnění okem byly kdekoli, kde je i nikdo nečeká !!
To by pak nebylo překvapení, CO se narodí, jako spíš KUDY se to narodí.
Není tady
a taky poletí nejdřív kolínko?
Není tady
No jasně, Dakota a Selima a huž se zase polyká a natírá
POzn: Nějak by se mi pozdávalo, kdyby na tom komíně s tou děvou v neoprénu + bombou na zádech a mužem stříkajícím sperma do očí kohokoli byla s tím čápem i vrána, páč stále nevíme, pravé oko - holka, levé oko kluk .
A nevím, jak by žena polykala když nechce otěhotnět a má brýle a tááák....... Takže polykat by mohla ta vrána zatímco čáp by mu kloval oči , páč do svej si to asi stříkat nebude, néé ???
Upravil(a) Misa II (22. 5. 2007 16:59)
jsem se málem udusila rohlíkem, tohle se nedělá..... no a te´d tu zrovna jedna kráká.... kdyby uměla číst, odtáhne někam jinam
Není tady
Misa II napsal(a):
No jasně, Dakota a Selima a huž se zase polyká a natírá
POzn: Nějak by se mi pozdávalo, kdyby na tom komíně s tou děvou v neoprénu + bombou na zádech a mužem stříkajícím sperma do očí kohokoli byla s tím čápem i vrána, páč stále nevíme, pravé oko - holka, levé oko kluk .
A nevím, jak by žena polykala když nechce otěhotnět a má brýle a tááák....... Takže polykat by mohla ta vrána zatímco čáp by mu kloval oči , páč do svej si to asi stříkat nebude, néé ???
Tak jsem si to zkoušela představit .....
Není tady
no to som sa prave dost zamyslel, co vznikne ked sa skrizi bocian s vranou... asi nieco na sposob shemale... ale povrchova uprava ako zebra alebo dalmatinec, mozno s kozmetickymi obmenami... hm. a asi by to vedelo aj lietat. ale to je vsetko uplne iny pribeh, so striekajucimi spermiami na komine to nema nic spolocne, mozno len ako dramaticke pozadie...
Není tady
Pořád se tady smějte a já mám jít zanedlouho na oční pro předpis na nový brejle tak by mě zajímalo jak tam budu vysvětlovat že prskám smíchy až si na tohle vzpomenu! Třeba až mi bude koukat do oka! Tím světýlkem...
Není tady
A ty zařveš...."DOKTORE NE! Vám svůj věneček nedám!!" (příp. jenom "vám nedám!)
Není tady
jo a on se lekne a vypíchne jí oko.....
Není tady
jo a ma po detech...
Není tady
to je relax tohle číst...
Jo a mám teda jeden dotaz...já to totiž v oku ještě neměla, a jelikož bych ráda mimčo, tak to asi budu muset absolvovat... pálí to???
Není tady
lupina montana napsal(a):
on není na děvčata! :gloria
Upravil(a) Bety (22. 5. 2007 20:16)
Není tady
Tak to se lekne dvojnásob....
Není tady
tak to je pravda.....hlavně když se mi nelekne do oka!
Není tady
myslím, že v tomhle případě leda tak do....
Není tady
Bety napsal(a):
lupina montana napsal(a):
on není na děvčata! :gloria
Třeba tam v ordinaci bude mít nějakou vránu, která na děvčata je
Upravil(a) Misa II (22. 5. 2007 21:26)