29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mířím kam oko padne...... a jsem slepá jak patrona.....
Není tady
sandra napsal(a):
Holky, díky za osvětu. Proč se cpát práškama, když proti nechtěnému početí stačí jen jedny sluneční brýle????
![]()
![]()
ani nechci domyslet kde je míváš nasazené
Není tady
Sluneční brýle neee... tam ze strany fouká. Co potapěčské? Ty těsní, je na nich guma...
Není tady
proto letos přišly do mody ty s těma širokýma nožičkama
Není tady
:rodna:Mankote pane lidi
Ježíši, už od soboty jsem tedy těhotná
Zapomněla jsem si vzít potapěčský brýle
Upravil(a) lvice (21. 5. 2007 14:35)
nebo svářečskou kuklu, to pak nebudou vidět ani vrásky!
Není tady
A co pak skafandr jaký nosí kosmonauti? To pak ty mršky spermie nemají šanci se jakkoliv dostat kamkoliv... 100% ochrana...
Není tady
Pane jo, kdybych vlezla do postele ve skafandru tak to k zadnemu tehotenstvi na 100% nedojde...manzel by padl smíchy a na nic by se nezmohl
Není tady
Si jenom myslíš, budeš se potřebovat nadechnout a ty nejsilnější spermie s křidýlkama ti vlítnou do nosu a si v tom zas !!!Pokud máš na mysli, že TO budeš dělat i s kyslíkovou bombou na zádech tak potom je ta ochrana fááákt asi 100 %.
Jenom nevím,, jak by jste to provozovali
by se dobře leželo s bombou na zádech
Není tady
kdyby šla nahoru ............ to by šlo, a vpřípadě plánovaného otěhotnění jenom otevře sklíčko , jí to cákne do oka a je to
tak to si neumím ani představit, nemám tolik fantazie, ale kdyby se do bomby daly kovové kuličky, mohla by být dobrá rumbakoule
a kdyby se on lekl, tak i vozembouch
Není tady
jejda, nechte toho, já se tu tak řechtám, že z toho ještě porodím
Není tady
Holky -
Takhle jsem se nařehonila naposled, když si Kočička spletla Jeňýka se psem....
Zacákala jsem si slzama brejle!!
Není tady
Misa II napsal(a):
kdyby šla nahoru
............ to by šlo, a vpřípadě plánovaného otěhotnění jenom otevře sklíčko , jí to cákne do oka a je to
Není tady
Toto téma je zaručený vzpružovač
jen doufám že ho nečte zase "někdo inteligentní" a nebude se ptát jestli opravdu když chce mít 100% jistotu má se svou partnerkou spát v neoprenu
Není tady
ale ano! a nezapomenout na brýle!
řešili jsme už zda záleží na barvě očí? Třeba taková modrá je víc otěhotněníschopná než hnědá nebo není?
Není tady
cilka napsal(a):
řešili jsme už zda záleží na barvě očí? Třeba taková modrá je víc otěhotněníschopná než hnědá nebo není?
no jasne, a co ked ma kontaktne sosovky? zavisi to aj od ich farby? a to su potom tie deti zvacsene alebo zmensene, podla zakrivenia sosoviek, nie?
Není tady
nejlepší bude skleněný oko...
Není tady
Bety napsal(a):
nejlepší bude skleněný oko...
no neviem, to by asi nebolo dobre... predstav si potom tie deti, priehladne... sice zas na druhej strane, budu kristalovo ciste, obcas ich bude treba len prelestit okenou...
Není tady
ono nestačí leštit okna, to budu ještě leštit děti? a co když by si stouply tak, že by sluneční paprsky skrz ně něco zapálily? jak je vidět, je toto téma více než aktuální, vždyť jde nejen o naše životy ale i o náš majetek
Není tady
cilka napsal(a):
Holky, myslíte, že kontaktní čočky nestačí?
Asi néé ...
Není tady
Míšo, čočky rozhodně nestačí )) ! to by to steklo kolem a pak čekej, co z toho vůbec vypadne
pořádný brejjle ... přímo maxi ) pilotky a děti pak budou piloti ...
Není tady