29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda... jestli se fakt otěhotní ze spermatu v oku, tak se nedivim, že ještě nemam děti Od teď jen do oka... žádný nohy nahoru, ale zaklonit hlavu
Není tady
člověk se pořád něco nového učí :-))))))
Není tady
teda to je bomba...tak jsem zase o neco chytřejší........
Není tady
markéta napsal(a):
Teda... jestli se fakt otěhotní ze spermatu v oku, tak se nedivim, že ještě nemam děti
Od teď jen do oka... žádný nohy nahoru, ale zaklonit hlavu
Ja nemám dieťa, ale zato 8 dioptrií... čo mi to tam preboha "cákali"...?!!!
Není tady
Holky, díky za osvětu. Proč se cpát práškama, když proti nechtěnému početí stačí jen jedny sluneční brýle????
Není tady
markéta napsal(a):
Nebo zavřít oči
To je taky monžnost. Ale nikdy nevíš, jestli se ti nějaká ta mrška nedostane dovnitř i přes zavřený oči....
Já se spolíhám raději na ty brýle
Není tady
Selima napsal(a):
markéta napsal(a):
Teda... jestli se fakt otěhotní ze spermatu v oku, tak se nedivim, že ještě nemam děti
Od teď jen do oka... žádný nohy nahoru, ale zaklonit hlavu
Ja nemám dieťa, ale zato 8 dioptrií... čo mi to tam preboha "cákali"...?!!!
![]()
Selimko, tady vidíš jasně, že abys otěhotněla, stačí mnohdy sundat brýle
..........................jak mnohovýznamné
!
Není tady
Otěhotnět nepotřebuju, ale cáknout si něco do obou očí bych potřebovala, asi růžovou barvu....
Není tady
No vím, že pokud někdo polyká - může otěhotnět ... pokud je pi*a
Zřejmě nejsem ... a nebo jsem neplodná
! ... i v oku a na vlasech a v pupíku a v ..... všude už jsem ho snad měla !
Není tady
tak to ti děti bude nosit čáp :-))))))
Není tady
Taky mi jednou cáklo do oka těhotenství se nekonalo
jen zánět spojivky
Není tady
Můžeš, ale určitě to bude mimoděložné těhotenství, takže to stejně budeš muset dát pryč - bohužel i s okem
Není tady
Ja si myslim,ze vetsi pravdepodobnost,ze otehotnala je,kdyz je to do pravyho oka..jestli to bylo do levyho,nemusis si delat starosti..to se urcite neuchyti...ale tehotensky test doporucuju...jistota je jistota...
Není tady
a co když je levák?
Není tady
Tak to musí být do levého oka!
Není tady
....leváci to berou oklikou tzn. že pravděpodobně to bylo do pravého, což vypadá na těhu
lidi,to je fakt dilema...a co takhle,kdyz mi to cakl na zada...nestece to do delohy? A nemuze se to pórama v zadech vsaknout do krevniho obehu??..pomoooc...
Není tady
A vůbec, je bezpečné spát vedle partnera? Co když ty spermie ke mně v noci prostě přeběhnou?
Upravil(a) Judita (20. 5. 2007 21:27)
Bože,musím se zeptat kamaráda gaye jestli se pokaždé přesvědčí po velké potřebě co spláchl do záchodu,aby snad nepotratil.
Není tady
Judita napsal(a):
A vůbec, je bezpečné spát vedle partnera? Co když ty spermie ke mně v noci prostě přeběhnou?
to bych nazvala dezertací a bez varování střílela....
Není tady
Tino..... tím spíš.....
Není tady
tak tomu se říká optimismus.....
Tino, já budu střílet čímko-li, otázkou zůstává.... co trefím?
Není tady