6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
cilka napsal(a):
nj, ale dotaz zněl - cáklo mi do oka - může se ten šampon použít i do očí?
napadlo mne, proč s věkem přibývají brýle?
Cilko,
Není tady
Bety: Nůžky? ... bych byla holohlavá ... patrně ...
Cilka: Brýle přibývají i chlapům....to s tím šamponem nesouvisí ...
Není tady
No Evi, já bych si tím nebyla tak jistá ) co ty víš, kam co kdo stříká ))
Není tady
Holohlavá a se silnejma brýlema!
Není tady
jojo
Není tady
nj, třeba někteří pánové špatně vidí, nebo třeba.... a co já vím...... jsem mladá blbá nezkušená....
Není tady
Bety napsal(a):
Holohlavá a se silnejma brýlema!
tak to by byla ta nejlepší forma antikoncepce
Není tady
cilka napsal(a):
nj, ale dotaz zněl - cáklo mi do oka - může se ten šampon použít i do očí?
napadlo mne, proč s věkem přibývají brýle?
to je snad jasny... protoze muzou.
Není tady
No holky, nebudete věřit, co se mi před půl hodinou stalo. Psala jsem diktát - dopis exekutorovi, můj nadřízený seděl jako vždy vedle mě na židli a kouká a kontroluje, co píšu, najednou nevím co jsem máčkla, psala jsem rychle, a jak jsem předtím kopírovala tuto Eviny větu "sperma z vlasů se nejlíp dostane tak, že ho necháte uschnout a pak vyčešete..." TAK MI TO SKOČILO DO TOHO DOPISU EXEKUTOROVI ! Ve mně by se krve nedořezal. Naštěstí, se nadřízený zrovna koukal z okna .....
Není tady
dobrýýý...
a aby bylo jasno: když se sperma polkne, tak jsou z toho nový boty
když je v uchu, tak rychle skákejte po jedný noze a nakloňte hlavu na stranu
když je v oku, tak příště noste masku nebo svářecí helmu, a pokud jste z toho otěhotněly, tak se vám narodí bystrozraký nebo šilhavý - podle síly "výstřiku"
pokud máte sperma na krku, věští to nový šperk
a pokud na břiše, tak nový špek...
Není tady
tina napsal(a):
dobrýýý...
a aby bylo jasno: když se sperma polkne, tak jsou z toho nový boty
když je v uchu, tak rychle skákejte po jedný noze a nakloňte hlavu na stranu
když je v oku, tak příště noste masku nebo svářecí helmu, a pokud jste z toho otěhotněly, tak se vám narodí bystrozraký nebo šilhavý - podle síly "výstřiku"
pokud máte sperma na krku, věští to nový šperk
a pokud na břiše, tak nový špek...
tina neblbni, to vobec nie je pravda s tymi topankami, ved by sme ich u nas uz davno nemali kam davat
Není tady
nj, tak boty nevím, bývají ale zas ne tak často....
na krk to taky učinkuje jen sporadicky
ale to břicho..... a já blbec si utrhuju od huby oblíbený smažený sýr!!!
Není tady
No já se picnu, a já se úplně zbytečně mořím dietama (teda teď neee, před těhu), tak teď už vím, z čeho to břicho mám
Ale jinak fakt super příspěvek, já se tu řechtám jak pomitutá, chudák dítko, co si o mámě asi pomyslí, abych ho ještě nevytřepala, když je to všechno tak propojený
Není tady
Takovýhle debaty miluju jen tak dál....super pobavení..alspoň mě přejdou chmurný myšlenky.....
Díky!!!!
Není tady
Natynka: ...eště že sis toho všimla...si představ toho exekutora, až by to čet´
Není tady
Takto sa robia deti ... ... no ... teda bez tej fajky v aute ... z toho nic nebolo
Upravil(a) Oxi (16. 5. 2007 16:06)
Není tady
Eva36 napsal(a):
Natynka: ...eště že sis toho všimla...si představ toho exekutora, až by to čet´
Co exekutor, ale šéf kdyby v tu chvíli co to tam bylo otočil hlavu, asi by z tý židle spad ))) nechci ani domyslet
Není tady
tak co, už máme těhotenský test na to oko? Akorát bude třeba vybrečet tam nějakou slzu... když tobylo do oka!
Není tady
Super téma...
Taky mi to jednou cáklo do oka a šíleně to štípalo...do druhého dne jsem ho měla červené...asi to je žiravina, či co...
A s tím břichem...já furt, že to mám z jídla a ono takhle...tak tomu učiníme přítrž (jídlu nee!)
Není tady
mě jednou pobavilo téma v Bravíčku kde se jistá slečna ptala na to jestli může být těhotná líbáním bez ochrany.
Není tady
tak to je teda fakt pro zasmání :-))
Není tady
Jo, když jsem to tenkrát četla tak jsem málem spadla ze židle jak jsem se tlemila. Mládí si holt myslí, že jakmile z něčeho ukápne tak je z toho hnedka mimino.
Není tady
dneska je všechno rychlejší :-)))
Není tady
Nikiska napsal(a):
Jo, když jsem to tenkrát četla tak jsem málem spadla ze židle jak jsem se tlemila. Mládí si holt myslí, že jakmile z něčeho ukápne tak je z toho hnedka mimino.
no nekdy fakt staci kapka je z ni matka teda ja to "nastesti" zatim nezazil...ja jen tak ze zivota od kamaradu
Není tady