6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Ronja napsal(a):
Ha, tak aspoň Tina, u jsem myslela e je facial nějaká neobvyklá praktika
co to je za slovo? neznám...já znám akorát felace...
Koukni sem a klikni vlevo na písmeno F....
Mike a nemá náhodou pro změnu v očích sklo, jak se to na tebe vyvalilo ,nebo má v oku slzu, e zas jen virtuál? Tolik nahoty sexu a erotíky, snad tě to nevyvalilo ze idle
Není tady
Ronja napsal(a):
Já nevím Mike proč jí to tak usnadňuje - já vycházela z předpokladu e je elvička inteligentní ena, která na internetu tráví spoustu času, take bude jistě schopná si informace sama vyhledat
ty hele rejpalko jedna, myslím e ne o dost víc jak Ty...
a já tohle fakt nevěděla, e se tomu tak říká...
Není tady
myslím e ani náhodou víc ne já, pokud nedá víc ne 12 hodin denně. Internet pouívám mimo jiné při práci O tom to rýpnutí vůbec nebylo, přece.
Není tady
elvička17 napsal(a):
To je fuk, jak se tomu říká, hlavně kdy se Ti to líbí
Není tady
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
nelíbí
Není tady
Ronja napsal(a):
myslím e ani náhodou víc ne já, pokud nedá víc ne 12 hodin denně. Internet pouívám mimo jiné při práci O tom to rýpnutí vůbec nebylo, přece.
no a já jsem chytlavka..
Není tady
elvička17 napsal(a):
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
nelíbí
Mně jo
Není tady
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Mike napsal(a):
To je fuk, jak se tomu říká, hlavně kdy se Ti to líbínelíbí
Mně jo
asi jsem příli prudérní na tuto diskusi...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Dovol, abych se zasmál...
"Faciálek místo válek", říkám já...
Není tady
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Dovol, abych se zasmál...
"Faciálek místo válek", říkám já...
Se musím zeptat manela, jestli to slovo taky zná...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Ronja napsal(a):
Ha, tak aspoň Tina, u jsem myslela e je facial nějaká neobvyklá praktika
co to je za slovo? neznám...já znám akorát felace...
elvi, nejsi v tom sama , taky jsem se to právě dozvěděla....halt člověk se učí celý ivot. Kdyby mě to někdo napsal, tak nebudu vědět co chce...jestli facku nebo co ?
Není tady
pomněnka napsal(a):
elvi, nejsi v tom sama , taky jsem se to právě dozvěděla....halt člověk se učí celý ivot. Kdyby mě to někdo napsal, tak nebudu vědět co chce...jestli facku nebo co ?
To je holt ten módní trend, pouívat cizí slova... já bych to uměl říct i česky, ale jetě není po 22. hodině...
Není tady
a já zase nevím, jestli pro to vůbec existuje nějaké pěkné české slovo...nějaké bych vymyslela, ale jak říká Mike - není vhodná doba
Není tady
Ronja napsal(a):
a já zase nevím, jestli pro to vůbec existuje nějaké pěkné české slovo...nějaké bych vymyslela, ale jak říká Mike - není vhodná doba
poli mi ho pak do SZ. díky
Není tady
Ronja napsal(a):
Za čtvrt hodiny bude
Není tady
Mike napsal(a):
Ronja napsal(a):
Za čtvrt hodiny bude
A byla?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mike napsal(a):
Ronja napsal(a):
Za čtvrt hodiny bude
A byla?
Se ňákej zavědavej
Není tady
Ronja napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mike napsal(a):
Za čtvrt hodiny budeA byla?
Se ňákej zavědavej
e to ví to je slepá závist
Není tady